Selamlar. Yeni alacağımız laptop için tavsiyelerini bekliyorum. Laptopu ablam kullanıyor, internet, film izleme, müzik dinleme haricinde bişey yapmaz kendisi. Ben arada kullanabilrim dağda bayırda oyun oynamak için :) bunuda göz önünde bulundurmak lazım. HP - Toshiba - Asus başta olmak üzere..
Limit 1500 lira, world karta taksitli olarak alacağız. Bu fiyattın üstüne esneme payımız yok.
Yerel bir bilgisayarcı PROBOOK marka bir makina için 12 taksit KDV dahil 1400 lira istedi. Bu özelliklere bu fiyat nasıl sizce? PROBOOK HP'nin sanırım emin değilim, değilse almam zaten.
PRBG15A60 -15.6" Led Ekran, 2.5 kg -Intel Core i5 460 2,53 - 2,80 GHz Çift Çekirdekli Turbo İşlemci -4 GB DDR3 SODIMM Bellek -320 GB Sata (RPM yazılmamış, eksi) -2GB ATI HD 5470 Ekran Kartı (1 GB ayrılmış video belleği) .. Bu kart 128 bit sanırım, 128 bit olmasıda beni soğutur. -Win7 Home Basic 64 Bit
bende aynı yönde bi araştırma yapıorum bulduklarım bunlar ama bi fikrim yok henüz sende bak fikir edinirsen benmlede paylaş :)