leon-x bak her modele göre değişir bende diyorum ama bu amd de asrock bence normal olmaz
şu asrock dandik msı al diyenler.hiç ürünlerini servise yolladılarmı acaba.msı servisinin ilgisizliğinden herkes şikayetçi. ben asrock anakartımı monte ederken alt kısımda bir kapasitörü kırdım. yolladım çizgi elektronik e.kullanıcı hatası olduğunu söyledilerki doğru.birkaç gün içinde onarımını yapıp yolladılar.
ASRock'un neresini beğeniyorsunuz ya ? Reklam yapan aptallar yüzünden herkes ASRock tavsiye eder oldu. 2-3 sene sonra kapasitörleriniz erimeye başlarsa ağlarsınız. Çocuk diyen arkadaşım, ilk önce kendine bir bakarsan mutlu olurum. ASRock 970 Extreme3 alacağıma giderim ASUS M5A97 R2.0 alırım. Söyleyin bana ASRock'un Windows 8 ile ilgili bir çalışması var mı ? ASRock, ASUS ve MSI kadar köklü bir firmamı ? ASUS ile ASRock'a Çizgi Elektronik bakıyor. Biz türkler anakarta para yatırmayıp diğer parçalara abanmayı çok seviyoruz. Daha BIOS güncellemesi yapmamış olan bir kişi tabi ASRock diyecektir. Sonuçta 2 anakartta ona yetiyor. Bu mantıkla ben de ECS diyorum. Bir de çocukla doldur forum diyorlar.
merak ettim o kapasitörü eritmeyi becereni. benim bildiğim markalar kapasitör gibi parçaları kendileri üretmezler.bazı parçalar üretilir bazılarıda alınır ve monte edilir. ama ben 3 kuruş fazla verme adına adı kapasitörlerin kullanılacağını sanmam. Örneğin ben lise stajımı hyundai otomobil fabrikasında montaj hattında yaptım. Fabrikada sadece aracın saşi kısmını boyasını ve montajını yapıyordu. üretilebilecek hatta elemana ve potansiyele sahipken adamlar motoru montaja hazır halde çinden ithal ediyorlardı. kokpit kısmı kapı kolları ve döşemeleri assan hanıl adında bir firma üretiyordu. ve daha sayamadığım birçoğu. şöylede bir durum var,bu dışarıdan alınan ürünleri sadece hyundai kullanmıyor.üretici firmalar bunu toyotayada satıyor,hondayada,ford otosanada. olay kalite işi.kullanılan malzeme kaliteliyse,ortaya çıkan üründe kalitelidir.ürün kalitesizse sen nekadar iyi montaj yaparsan yap bir yerde problem çıkarır. bu olayı anakartlarla ilgilendirip düşünebilirsiniz. bunlarda benim düşüncelerim. saygı duyarsınız umarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme