Şimdi Ara

1500 tlye laptop önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu fiyatların altını görmez yeni intel çipsetler geliyor bunlar değerlenicek bulunmaz hint kumaşı olucak ve pahalanıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: fbytu

Toshiba c855ler ve asus k55vd deki ekran kartları giriş seviyesi, düşük kartlardır. Ağır grafik isteyen oyunlar için ve uzun vadede yeterli olmazlar. Ayrıca fiyatları da muadillerine göre çok abartılı. C855 de işletim sistemi de yok. Np350v5c nin yerine de np370 modeline bakabilirsin. Ekran kartı ve işlemcisi biraz daha güçlü. Ayrıca vatanbilgisayardan da indirimle daha ucuza alabilirsin bu ürünleri. Dell 5520 nin yerine de daha yüksek kart barındıran 7520 modelini öneririm.

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7520-s21f41-notebook-urun9015.html

İndirimle 1350 tl civarında alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: E'

quote:

Orijinalden alıntı: fbytu

Toshiba c855ler ve asus k55vd deki ekran kartları giriş seviyesi, düşük kartlardır. Ağır grafik isteyen oyunlar için ve uzun vadede yeterli olmazlar. Ayrıca fiyatları da muadillerine göre çok abartılı. C855 de işletim sistemi de yok. Np350v5c nin yerine de np370 modeline bakabilirsin. Ekran kartı ve işlemcisi biraz daha güçlü. Ayrıca vatanbilgisayardan da indirimle daha ucuza alabilirsin bu ürünleri. Dell 5520 nin yerine de daha yüksek kart barındıran 7520 modelini öneririm.

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7520-s21f41-notebook-urun9015.html

İndirimle 1350 tl civarında alınabilir.

hocam bu bilgisayar bu siteden başka bi yerde niye yok?

tam da şu bilgisayara karar kılmıştım :) world e ektra puan veriyor vs yaklaşık 1250ye geliyordu

http://www.hepsiburada.com/liste/dell-inspiron-5520-intel-core-i5-3210m-25ghz-6gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar-s21w61c/productDetails.aspx?productId=bd761146&categoryId=98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SB1907_23 -- 18 Şubat 2013; 21:48:20 >

• Diğer mağazalarda neden yok bilmiyorum. Linkteki 5520 de alternatif olabilir. Fakat ekran kartı 7520 deki karta göre daha düşük.
  • darty'den aldık z500. 1548'e 10 taksit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

darty'den aldık z500. 1548'e 10 taksit.

Hayırlı olsun hocam, izlenimlerinizi paylaşırmısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44fthhkn44

quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

darty'den aldık z500. 1548'e 10 taksit.

Hayırlı olsun hocam, izlenimlerinizi paylaşırmısınız.

Öncelikle kasasını beğendim diyebilirim; fakat alışık olduğum tarzdan bir metali yoktu ve dokunduğunuz zaman elektrikleniyormuş hissi verdi en başta. Belki aliminyum ve mat olmasından kaynaklandı. Daha sonra o his geçti. Arka kapağın yumuşak yüzeyi benim hoşuma gitti. Ama darbelere karşı ne derece direnç göstereceğini bilmiyorum.

Usb girişinin üç tane olması sıkıntılı biraz; zira avea mobil modem, kablosuz fare ve harici diski takınca cihazın üzerinde bir anda yer kalmadı. Gerçi fazladan daha ne takılabilir diye düşünüyorum ama yine de gerektiği zaman bir tanesini çıkarmak gerek. Güzelim alete at toynağı gibi usb hub takmak içimden geçmiyor hiç.

Ekranı için 100 üzerinden 75 verdim. Ortalamanın üzerinde, ama üst düzey de değil.

Grafik performansı gayet tatmin ediciydi. Dirt 3, Crysis 2 ve Nfs Most Wanted'i yükledim ve bir laptop için çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Yüklü olarak gelen driverla ilgili sorun var sanırım. Oyunlarda takılmalar oluyordu. Son sürümü indirip yükleyince çok güzel oldu.

Klavyesi çok güzel. Touch pad tatminkar.

Şimdilik bunlar..

• Bu kadar bile çok hocam yani daha şimdiden Neyse çok teşekkür ederim öncelikle, son sürümü yükledim demişsiniz,nedir o son sürümden kasıt ve de lenovonun sitesinden mi indirdiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 44fthhkn44

Bu kadar bile çok hocam yani daha şimdiden Neyse çok teşekkür ederim öncelikle, son sürümü yükledim demişsiniz,nedir o son sürümden kasıt ve de lenovonun sitesinden mi indirdiniz ?

Hayir hocam, nvidianin sitesinden indirdim. Su anda yag gibi. Bakalim iki sene sonra ne olacak yeni oyunlarda performans.

• Tekrar hayırlı olsun, umarım sizi yarı yolda bırakmaz ve beklentilerinizi karşılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.