Şimdi Ara

15000 - 16000 e alınık oto !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 senedir öğretmenim. Biriktirdiklerim ve aile büyüklerinin yardımıyla araba almaya karar verdim. 5 aydır bakıyorum. Piyasa milletin dediği gibi yerlerde değil. bikaç beğendiğim arabayı servise götürdüm. kazalı çıktı, ederinin altında dediler. Mesela 2006 astra enjoy sport 42000 km de bi araca 19 500 e anlaştım. Serviste arabanın değeri "14000 eder" hocam dediler. Üstelik 100 lira da servise bayıldım. Araba alması ne dertliymiş. Bir kaç kez araba kullandım ama aceminin önde gideniyim. Sizce 2006 focus veya 2008 city gibi araçlara bakmam yanlış mı? Konuda dediğim gibi 15000 - 16000 e bir araba mı almalıyım. Ve buraya yazılacak her görüşe her öneriye özen göstereceğim. Ayrıca 15 000 - 16 000 tl ye olan araçları öncelikli tutacağım.

sedan bi araç almayı düşünüyorum, servisleri canımı sıkmasın paramı uçurmasın. //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaabuzer -- 5 Mart 2009; 19:28:03 >

• bizim bi arkadaş ailesinin arabasını satoyordu 2004 seat leon 120 bin kmde benzinli düşünürsen numarasını vereyim bir konuş. rengi gümüş gri olması lazımdı.
  • 2000 üstü 156 alfa
  • Dediğiniz gibi araba piyasasında iyi durumda olanların fiyatlarında pek bir değişiklik yok hatta neredeyse artış var...
    Ayrıca internette satılık olan araçların taban fiyatlarda olanlarıda gerçekten kötü durumda açıkçası...
    Ben sizin yerinizde olsam 20.500 tl ye 0km hyundai accent era alırım hem 5 yıl garantili hemde 0 km sonuçta , bakımı parçasıda ucuz aynı zamanda..
  • Arkadaşım öğretmenim diyorsun bilmiyorum evlimisin bekarmısın eğer bekarsan evlenirsin para lazım arkadaşlar güzel araçlar önermişler ancak hangi ilde yaşıyorsun aldığın aracın aracın yaşadığın yerde servisi falan varmı bunlar önemli
    benim şahsi görüşüm modeli en yeni olan düşük km de bakım ve işletim vergi vs. masrafları az olan bir araç accent era clio albea logan olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: kocaabuzer

3 senedir öğretmenim. Biriktirdiklerim ve aile büyüklerinin yardımıyla araba almaya karar verdim. 5 aydır bakıyorum. Piyasa milletin dediği gibi yerlerde değil. bikaç beğendiğim arabayı servise götürdüm. kazalı çıktı, ederinin altında dediler. Mesela 2006 astra enjoy sport 42000 km de bi araca 19 500 e anlaştım. Serviste arabanın değeri "14000 eder" hocam dediler. Üstelik 100 lira da servise bayıldım. Araba alması ne dertliymiş. Bir kaç kez araba kullandım ama aceminin önde gideniyim. Sizce 2006 focus veya 2008 city gibi araçlara bakmam yanlış mı? Konuda dediğim gibi 15000 - 16000 e bir araba mı almalıyım. Ve buraya yazılacak her görüşe her öneriye özen göstereceğim. Ayrıca 15 000 - 16 000 tl ye olan araçları öncelikli tutacağım.

sedan bi araç almayı düşünüyorum, servisleri canımı sıkmasın paramı uçurmasın. //

• istanbuldayım, bekarım. Zaten bu aralar evleneceğim de yok. Alırsam şimdi alacam. 2008 model city comfort için 21500 istteyen biri var. 1. seçeneğim. 2. seçeneğim ise 24500 bayılıp sıfır bir hyundai accent era 1.5 dizel team+abs almak. yoksa ya kardeş sen daha yeni arabaya bineceksin. Bu kadar paralar vermek senin neyine mi diyorsunuz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • hyundai accent era 1.5 dizel team+abs bu aracı 24500 e veriyorsalar ve evlenme para biriktirme gibi bir sorunun yoksa çok iyi bir seçim olur gibime geliyo
  • sayın meslektaşım. en iyi arabalara binmek bizim de hakkımız tabii ama bütçemiz belli ve o yzden iyi dşnmek durumundayız. İstanbul'da temiz kullanılmış bir megane 1 bulabilirsen ki bulman olasıdır. 2000-2003 arası sizin işinizi rahatlıkla görecektir.
    Era mazotluyu yine bir öğretmen arkadaş aldı. Kendisi Muğla'lı ve bir depo mazotla İstanbul'dan Muğla'ya gittiğini falan anlatıyor.Çok da memnun. Kendisi 8 ay kullanılmış bir araba buldu. 20.000TL civarıydı sanırım.
  • arkadasta 2004 polo var. 29000 km de, ilk sahıbı, boya ve değişen yok. 18000 istiyor.ilgilenirsen pm at. Fiyatta bir miktar DH indirimi yaptırırız :)
  • s.a citroen c1 var 27binde dizel 2008 model 19.000tl hocam ilgilenirsen
  • arkadaşlar sedan araba bakıyorum artık hyundai accent era 1.5 dizel araba varsa bunlara bakacam ...
  • mrb, size özel mesaj bırakmıştım fiat marea var ilgilenirseniz...
  • pm de bişey yok abi...
  • o kadar para vereceksen kardeş git 0 hyundai era al elin eskileriyle uğraşma. Kredileri bayağı uygundu.
  • kocaabuzer'e,

mrb, özel mesaj alımınız kapalı görünüyor ya da kutunuz dolu şimdi gönderdim iletilemedi. mail veya msn yolu ile bağlantı kurabilir miyiz ?

andromeda@hotmail.com.tr (evet tr var)
  • bana kalırsa 1997 model toyota corolla xei almanı tavsıye ederım 12000 13000 degerınde toyota corolla alıp bu aracta kendını pekıstırebılırsın ve degerını de kaybetmeyen bı araba pekıstıgıne ınandıgın anda da gıder satarsın ve sıfır bı araba alırsın sahsı gorusum genede sen bılırsın
  • sıfır araba almak hatta alıp plakayı takınca 16000-17000 e satamayacağın araçlara bakmak bence türkiyede halen gereksiz..

al bi japon (toyota-honda) götür bostancıda honda özel servise biraz ver baktır kaporta motor yürüyenine .. çok sıkıntı yoksa pazarlığını yap al ve istediğinde çok fazla üzülmeden sat.. ikinci hondamı geçen ay sattım.. alıcılar bi ara o kadar talep oldu ki satmaktan vazgeçmeye karar vermiştim. telefonda sattığımı sölediğiklerim alıcının vazgeçme ihtimali olup olmadığını soruyorlardı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.