Şimdi Ara

15000 Ytl Sizce Dizel Albea mı Yoksa Clio Symbol mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bagaj kapasitesi sorun degilse 206 hdi da olabilir. Ama accent alma sansınvarsa hic digerlerini dusunme
  • Bu ikisi arasında tercih yapacaksan Albea.Fakat arkadaşların dediği gibi Hyundai Accent Admire'de düşünülebilir
  • renault symbol
  • renault demeyi isterdim ama albea 1.3 multijet daha mantıklı tercih...
  • albea nasılbi araç bilmiyorum. 0 kilimetre renault symbol le ankaradan alanyaya gittim vegeri döndüm o araba yolda ement duruyo tekerleri yere basmıyo her virajda yoldançıksam mı çıkmasm mı diye bi aklından geçiriyo, araba düz yolda en ufakbi yol bozukluğunda seke seke bihal oluyo bi mazdamız var 1998 model 323 1.5 motor emin ol 2008 model symbol den 10 kere daha oturaklı daha güvenli.
  • bir taksici olarak kesinlikle albea...çok araştırdım ve çevremdende gördüm konfor, genişlik, az yakıt orta sınıfın en güzel arabası vede parça bakımından bol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sole09sp -- 28 Eylül 2008; 13:20:29 >
  • Albeanın 1.3 multijet motorunun uzun ömürlü ve çok az yaktığı söyleniyor. bence Albea olmalı. bende bu gidişe albea alacam gibi. 1.3 multijet albealarla ilgili bilgi verecek yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _mR_siyah

albea nasılbi araç bilmiyorum. 0 kilimetre renault symbol le ankaradan alanyaya gittim vegeri döndüm o araba yolda ement duruyo tekerleri yere basmıyo her virajda yoldançıksam mı çıkmasm mı diye bi aklından geçiriyo, araba düz yolda en ufakbi yol bozukluğunda seke seke bihal oluyo bi mazdamız var 1998 model 323 1.5 motor emin ol 2008 model symbol den 10 kere daha oturaklı daha güvenli.

Yani daha evel bende yazdım 94 model bmw 520i ile otobanda yaptıklarımı 2008 clio ile para versen yapmam diye tercih meselesidir tabi çıkma 0 parçası bol şehir içinde az yakan sınıfında geniş araçlardır clio ve albea ama gerisi için pek iyi şeyler söylenemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _mR_siyah

albea nasılbi araç bilmiyorum. 0 kilimetre renault symbol le ankaradan alanyaya gittim vegeri döndüm o araba yolda ement duruyo tekerleri yere basmıyo her virajda yoldançıksam mı çıkmasm mı diye bi aklından geçiriyo, araba düz yolda en ufakbi yol bozukluğunda seke seke bihal oluyo bi mazdamız var 1998 model 323 1.5 motor emin ol 2008 model symbol den 10 kere daha oturaklı daha güvenli.

Allah aşkına sen araba sürmeyi biliyormusun? 2005 model Symbol arbam ile bende 2007 yazında Antalya'ya gittim ve tam 8 saatte gittim. Dediklerinin hiç biri de olmadı. Ortalama 110-120 ile gittim. Arabam ile mutlaka her yaz bir yerlere giderim. Trabzona'da gittim, Antalya'ya da, Egeye'de. Dediğin gibi olsa şimdi çoktan bu satırları yazamaz hale gelmiştim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.