arkadaşlar sadece kasa için 1500tl bütçem var görseli yüksek oyunlar için uyumlu olsun bu oyunu oynarken arka pencere de flim indirebileyim oyun oynamak için indirmenin bitmesini veya flim indirebilmek için oyunun bitmesini beklemekten bıktım hani derler ya yemeden içmeden biriktirdim diye hakikaten öyle biriktirdim onun için sizlerin yardımına ihtiyacım var vereceğim paraya değsin istiyorum acil cevaplarsanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 3 Mayıs 2013; 14:12:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: -dagger-
arkadaşlar sadece kasa için 1500tl bütçem var görseli yüksek oyunlar için uyumlu olsun bu oyunu oynarken arka pencere de flim indirebileyim oyun oynamak için indirmenin bitmesini veya flim indirebilmek için oyunun bitmesini beklemekten bıktım hani derler ya yemeden içmeden biriktirdim diye hakikaten öyle biriktirdim onun için sizlerin yardımına ihtiyacım var vereceğim paraya değsin istiyorum acil cevaplarsanız sevinirim
İşlemci: AMD FX X8 8320
Anakart: MSI 990XA-GD55
Ekran Kartı: Sapphire HD 7870 O.C. 2 GB 256 Bit DX 11
Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm
DVD: ASUS DRW-24B5ST 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)
Kasa+PSU: Xigmatek Asgard 382 Pure Bl.Ed.500 Watt MidT ATX
TOPLAM: 1600 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Bütçeni aştı ama isteklerine göre en uygun, sağlam sistem bu olacaktır.. 100 lira daha biriktir, böyle bir sistem al mutlaka.. Hatta biraz daha da fazla olsun, para yetmediği için kasa idarelik olabildi, PSU'yu güncellemen gerekecek en kısa zamanda.. yine de tavsiye ediyorum..
~160 TL'ye satılan Athlon II X4 640 (95W) oyunlarda, FX-6100 işlemciden daha iyi. İsterseniz ileride, yeni çıkacak olan FX Steamroller (soket değişmezse FX Excavator) işlemcilere yükseltebilirsiniz.
GTX 660'ın performansı, HD 7870 (Pitcairn) ile aynı seviyede
500 Watt psu yeterli olacak mı peki
quote:
Orijinalden alıntı: -dagger-
500 Watt psu yeterli olacak mı peki
Bir süre OC yapmadan, sistemi zorlamadan kullanırsın.. bu sürede para biriktirip, birkaç ay içinde yeni PSU alırsın, sorun olmaz..
~160 TL'ye satılan Athlon II X4 640 (95W) oyunlarda, FX-6100 işlemciden daha iyi. İsterseniz ileride, yeni çıkacak olan FX Steamroller (soket değişmezse FX Excavator) işlemcilere yükseltebilirsiniz.
GTX 660'ın performansı, HD 7870 (Pitcairn) ile aynı seviyede
Athlon virüsüne yakalanmışsın mıstık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme