Şimdi Ara

150M ex veren görev (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu görevin tam olarak nerede oldugunu nereden alındıgını ve yapmamız gerekeni tam olarak soyleyebilecek varmı yani kulaktan dolma olmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manav

Bu görevin tam olarak nerede oldugunu nereden alındıgını ve yapmamız gerekeni tam olarak soyleyebilecek varmı yani kulaktan dolma olmayacak

Ayrıca bana resmini gösterebilecek birisi warmı???????
    Bir link veya resim koyabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: light in th dark

beyler ben bu yaratıgı bi kere gordum bi cafe de eleman lar 3 party kesmeye calısıyodu.
    cafe deki eleman 59 warrior raptor +9 full chitin shelli idi.server beramus üzeri o zaman en ii takılaral doluydu.düpe isilonnun hp si milim kaldı sonra bişey oldu kesmekten vazgectiler.o warrior 400 5000 dmg vuruyodu.sanırım kendini healledi yaratık zaten 1.5 saat ugrastılar healleyince bıraktılar . yani kesmesi zor bişey. 4 kişi nası kestiler merak ettim. gözlerimle görmesem inancam .

ya ne zmndır takip etmiyodumda bişi sorucam
    LVL 59DA NASIL +9SHELL GİYİLİYO ALLAH BİLİR BİDE ONDA 18HP VE STR BONUS VARDIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakiroglu_

quote:

beyler ben bu yaratıgı bi kere gordum bi cafe de eleman lar 3 party kesmeye calısıyodu.
    cafe deki eleman 59 warrior raptor +9 full chitin shelli idi.server beramus üzeri o zaman en ii takılaral doluydu.düpe isilonnun hp si milim kaldı sonra bişey oldu kesmekten vazgectiler.o warrior 400 5000 dmg vuruyodu.sanırım kendini healledi yaratık zaten 1.5 saat ugrastılar healleyince bıraktılar . yani kesmesi zor bişey. 4 kişi nası kestiler merak ettim. gözlerimle görmesem inancam .

dostum shellerin kac oldugunu bilmiyom +9 olan raptor dmg te 400 500 5000 deil.

• quote:

Orjinalden alıntı: tornados

arkdasim: 1.si..150 deil 100m exp verio
    2.si.. oyunun en yuksek canavarı deil..
    3.sü .. belli bir lvl lazm deil. saglam parti kur her turlu kesersin...

ben lvl 57 de arkadasim la beraber kesmistim 2 tane priest vardı arkamızda...

lutfen herkes kafasından bisiler atmasın topiclerde... yanlışım varsa düzeltin

sekant cz de gel bakem

Dostum ben tam olarak bilmiorum zaten öğrenmeye çalışıyorum
    kulaktan dolma bilgiler sundum çok teşekkürler bilgilerinizi
    paylaştığınız için ama şöyle bişey var.
    Dikkat ettimde 2 tane görüş var birincisi çok zor
    ikincisi ise abartıldığı kadar zor diil.
    Şimdi ikilemde kaldım hangisi doğru acaba.

Cz de gel bakalım demişsin. Ayıpsın gelirim tabi
    Beni bulmak istiosan her zaman novacı magelerin
    önünde human kovalarım
    yanlış anlamayın ölmem demiyorum
    ama dayanamam huyumdur.
    Ha bu arada sen kimsin ismin cismin felan
    söylede tanıyalım.

• full shell warrioru (health bonus takılarıyla hp 4800 buffla 6800 oluyo) massive olmadan tek vuruş alıyo yane tornados ya yalan sölüo yada onun bi alt katındakinden bahsedio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkillyou -- 18 Kasım 2005, 18:25:01 >
  • KİMSE KESEMEZ O CANAVARI.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cakiroglu_

quote:

dostum shellerin kac oldugunu bilmiyom +9 olan raptor dmg te 400 500 5000 deil.

MasteR olmadan shell giyilmiyo die biliyorum yanlıs mı?MasteR içinde 60 olman lazım

• Ne var canım adam 60 oldu sonra 59 a düşmüş
  • +9 RAPTOR VE SHELL SADECE 62 LVL DE GİYİLEBİLİR.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.