Şimdi Ara

1520 arka kapak değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malesef gözüm gibi baktığım 1520'mi bir dalgınlık sonucu yere düşürdüm. Ama sıradan bir düşüşdeğil çok sert düştü koruyucu kılıfı olmasına rağmen kılıfı kırdı ve 1520'nin sağ üst köşesi yamuldu (evet çok sert düşürdüm ). Şimdi ben böyle kozmetik detaylara kafayı çok takarım ve 1520'nin arka kapağını değiştirmek istiyorum. Acaba bu arka kapağı bulabileceğimiz bir yer var mı. Veya garantiye gönderip arka kapak değiştiren var mı. Fiyatı ne kadardır tahminen arkadaşlar.

• http://www.ebay.com/sch/Replacement-Parts-Tools-/43304/i.html?_from=R40&_nkw=lumia+1520+case

geçmiş olsun hocam, 18 dolara ebayde satılıyor, servis ne kadar para ister sormak lazım, garantisi biten cihazlar için ebayde uygun fiyatlı parçalar mevcut.
  • En az 100tl'ymiş öyle demişlerdi ben sorduğumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler. Peki Ebay'dan aldıktan sonra nasıl değiştireceğim acaba parçalamayalım telefonu. Garanti bana pahalıya geldi eğer 100 tl ise aslında çokda pahalı değilde ebay'de 18 dolara gördükten sonra pahalı geldi açıkcası.

Edit: Orjinal arka kapaklar 82 dolar sanırım nfc falan destekliyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkk777 -- 8 Ağustos 2014; 21:42:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.