|
155 polis imdat hattını nereye şikayet edebilirim ? (2. sayfa)
-
-
Bu durumlarda para + tanıdık eş dost konuşur.quote:
Orijinalden alıntı: hurdaquote:
Orijinalden alıntı: SeyyarSatıcı
bu tür mesleklere başıboş adamları alırlarsa böyle olur.İş bulamayan gidip polis oluyor memleketimde.Ayrıca sende çok umutlanma gavat diyen vali bile uyarı alıyorsa senin yuzene kapatmışlar hiç umurlarında bile olmaz.
ben üzerime düşeni yapayım sadece bana yeter en azından elimden geleni yaptım derim. Biz umursamadıkça bu adamlar (işini hakkıyla yapan kişilerden bahsetmiyorum) daha çok azıcaklar daha başıboş hareket edicekler.
Alıntıları Göster
Bizim burdada asker uğurlaması vardı silahlar patlıyor millet artık küfür ediyordu hemen telefon ettim tanıdığa
30 dk ya 6'sını içeri aldılar
başka biri olsaydı polis hiçbirşey yapmazdı maalesef
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
Kardeşim helal olsun senin gibi duyarlı vatandaşlarımızın sayısı artsa , avrupa birliğinden "bize katılın" diye davet alırdık.
Neyse konuya gelelim;
1) Yukarda denmiş, savcılığa gidebilirsin,
2) Bu dediğimi hafife alma, internetten şikayetleri de hükümet son zamanlarda kaale alıyor helal olsun adamlara ;
öncelikle şöyle 7-8 cümleik derdini tam anlatan bi dilekçe az kopyala ve
google da aratıp gönder
egm şikayet
il/ilçe egm şikayet
il valiliği şikayet
ilçe kaymakamlık şikayet
jgk şikayet
Mutlaka en az 2-3 geri dönüş alırsın. Olur mu öyle iş adama 3 bin lira maaş alacak sonra vatandaş telefon açtığında suratına kapatacak sen kimsin ya ? Kardeşim sonuna kadar arkandayız.
açıkçası bana internetten mail yoluyla başbakanlık vesaire yerlere şikeyette bulunmak daha etkili olacak gibi geliyor. Ben askerdeyken bir arkadaş başbakanlığa şikayette bulundu. 1 hafta içinde alay komutanlığından açıklama istedi başbakanlık. Aynı şekilde hızlı sonuç alınırmı bilemem tabi. Ama ben yine hem dilekçe hem de mail yoluyla şikayette bulunmayı planlıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hurda
Dün oturduğumuz sokakta asker uğurlaması vardı. Hoparlör getirip yüksek sesli müzikle eğlence yaptılar. Ama sorun bu değil. Aralarından birisi çıkıp
en az 20-30 el ateş etti. 155'i arayıp haber verdim.Yaklaşık yarım saat sonra 2 eklip arabası geldi. Ateş eden adam bir binanın arkasına gitti. Polisler müziği bile durdurmadan 2 kişiyle konuştular. Daha sonra da gittiler. Polis ekipleri gittikten sonra adamlar hiçbirşey olmamış gibi yine 10-15 el daha ateş ettiler ve genişliği yaklaşık 10-15 metre olan sokakta havai fişek attılar, çok yükselmeden patlayan havai fişekler insanların balkonlarından pencerelerinden sekerek etrafa saçıldı. 155 i tekrar arayıp durumu bildirirken doğal olarak sinirliydim. Adama olanları birer birer anlattım tekrar gelip müdahale etmelerini isteyecekken 155 teki görevli kişi telefonu suratıma kapattı !!! sonrasında ne gelen oldu ne giden..
Güya polisimiz bize yardım edecek.. demekki bu durumu ciddiye almaları için illaki birinin yaralanması, zarar görmesi gerekiyor..
Bu durumu bildirebileceğim herhangi bir merci veya şikayyette bulunabileceğim bir yer var mı ??
Kamu Görevlileri etik Kurulu
Kamu Denetçiliği Kurumu
TBMM Dilekçe Komisyonu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
Türk bayrağı açmış slogan atan bır gurup var acıl yardım edın Ataturk ve cumhurıyet sloganları atıyorlar cok korkuyorum deseydın, 15 dk sonra çevik kuvvet dolardı o mahalle
+1 -
Polisliğe hak edeni almıyorlar ki torpili olanı alıyorlar sonuç ortada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl olmuş 2013 hala 155 ten veya kısaca polisten umut bekleyen var...quote:
Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven
Polisliğe hak edeni almıyorlar ki torpili olanı alıyorlar sonuç ortada
Kendi arkadaşlarımdan biliyorum. Nerde dengesiz adam varsa gidip polis oluyor. (Ha düzgün ciddi anlamda olanlar yok mu var tabii ama madde 1: Milyonda bir madde 2: O bir kişi de yüksek rütbeye hayatta ulaşamaz.(...) )
Hala "ulan bir umut bu sefer belki" diyip arıyorum ama sonuç aynı... -
Polis düşmanları toplanmış yinequote:
Orijinalden alıntı: Uisge Beatha
Yıl olmuş 2013 hala 155 ten veya kısaca polisten umut bekleyen var...
Kendi arkadaşlarımdan biliyorum. Nerde dengesiz adam varsa gidip polis oluyor. (Ha düzgün ciddi anlamda olanlar yok mu var tabii ama madde 1: Milyonda bir madde 2: O bir kişi de yüksek rütbeye hayatta ulaşamaz.(...) )
Hala "ulan bir umut bu sefer belki" diyip arıyorum ama sonuç aynı...
Alıntıları Göster -
Ülkemizdeki birçok kurum ve kişiler gibi polisler de genel olarak işlerini baştan savma yapıyor. Ki işini en düzgün yapmanı gerektiren mesleklerden birisi... Üstte arkadaş da yazmış, kavga olsa gelmiyor adamlar bildiğin. Gözümün önünde önce 15 kişi 2 kişiye saldırdı, sonra olay 20'ye 15 gibi meydan muharebesine döndü. Biz de polisi aradık, neyse olay falan dağıldı çarşı tarafına yürüyoruz arkadaşlarla. Polis arabası yanaştı yanımıza, kavgaya gidiyorlarmış. Boşa gitmeyin kavga biteli yarım saat oldu falan dedik, bunlar da devam etti yollarına. Ki bahsettiğim olay yeri ilköğretim-lise karışık okulun önü, küçücük çocuklar çıkıyordu okuldan. O çocukların birine bir şey olsa hesabını kim verecek?quote:
Orijinalden alıntı: T 800
Polis düşmanları toplanmış yine
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: RaveNoL
bunun polis düşmanlığıyla alakası yok. kimse hakkıyla işini yapan polislere laf söylemedi burada, söyleyemez de !! Ama yaşadığım olayda 155 teki polisin haklı olduğunu doğruyu yaptığını ve benim bu sebepten şikayette bulunmak istediğim için polis düşmanı olduğumu düşünüyorsan bu tamamen senin önyargından kaynaklanmaktadır. kimse durduk yere polise çamur atmıyor burada. -
quote:
Orijinalden alıntı: pxcnsRy
Arkadaşımızı 30 kişi çekip parka dövmeye götürdü, biz polisi aradık olayı anlattık yok öyle şey olmaz falan filen dedi. Bende dedim gözümün önünde oldu saçmalama lan filen oda sen kimle konuştuğu biliyormusun dedi, bende senin kim olduğunu s... Ben halkım halk dedikten sonra mezun olduğu pymoya bir güzel sövüp kapadım. Hak ediyor bazı şer... Neyse.
sonsuz ++++ , yaşadığım yerde motorsiklet hırsızlarıyla çay içip selam veriyorlar daha anlatayım mı ? ... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RaveNoL
bunun polis düşmanlığıyla alakası yok. kimse hakkıyla işini yapan polislere laf söylemedi burada, söyleyemez de !! Ama yaşadığım olayda 155 teki polisin haklı olduğunu doğruyu yaptığını ve benim bu sebepten şikayette bulunmak istediğim için polis düşmanı olduğumu düşünüyorsan bu tamamen senin önyargından kaynaklanmaktadır. kimse durduk yere polise çamur atmıyor burada.
Senin için demiyorum.Olayında haklısın.Ama bazı üyeler varki polis görünce saldırmak için yer arıyolar onlar için dedim yanlış anlaşılmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T 800 -- 1 Aralık 2013; 1:03:36 > -
quote:
Dün oturduğumuz sokakta asker uğurlaması vardı. Hoparlör getirip yüksek sesli müzikle eğlence yaptılar. Ama sorun bu değil. Aralarından birisi çıkıp
en az 20-30 el ateş etti. 155'i arayıp haber verdim.Yaklaşık yarım saat sonra 2 eklip arabası geldi. Ateş eden adam bir binanın arkasına gitti. Polisler müziği bile durdurmadan 2 kişiyle konuştular. Daha sonra da gittiler. Polis ekipleri gittikten sonra adamlar hiçbirşey olmamış gibi yine 10-15 el daha ateş ettiler ve genişliği yaklaşık 10-15 metre olan sokakta havai fişek attılar, çok yükselmeden patlayan havai fişekler insanların balkonlarından pencerelerinden sekerek etrafa saçıldı. 155 i tekrar arayıp durumu bildirirken doğal olarak sinirliydim. Adama olanları birer birer anlattım tekrar gelip müdahale etmelerini isteyecekken 155 teki görevli kişi telefonu suratıma kapattı !!! sonrasında ne gelen oldu ne giden..
Güya polisimiz bize yardım edecek.. demekki bu durumu ciddiye almaları için illaki birinin yaralanması, zarar görmesi gerekiyor..
Bu durumu bildirebileceğim herhangi bir merci veya şikayyette bulunabileceğim bir yer var mı ??
gezi direnişi var deseydin tomayla gelirlerdi hata sende
-
Bimer'e şikayette bulunabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: berhan?quote:
gezi direnişi var deseydin tomayla gelirlerdi hata sende
-
Bimer.
İsini yapmayan herkese karsi bu duyarlilikta olalim.
Fiş kesmeyen bakkalar
İlgilenmeyen doktorlar
Dersini duzgun anlatamayan ogretmen
Umursamayan belediye
Hepsi icin bimeri kullanabiliriz.
Kahramanlaştırdınız polislerin çoğu
korkak
gücü olanların yanındalar
şikayetleri ciddiye almazlar
rahatlığa,oturdukları yerden kazanmaya alışmış.
mesleki egoları yüksektir.
mesleki mastürbasyon yapmasını severler.
bizden aldığı maaşla güçsüz olduğunu gördüğü kişilere atar gider ters konuşma ergen sıfatına bürünürler.
quote:
Orijinalden alıntı: BgMuhendisKahramanlaştırdınız polislerin çoğu
korkak
bizden aldığı maaşla güçsüz olduğunu gördüğü kişilere atar gider ters konuşma ergen sıfatına bürünürler.
8 yıllık konuya yazmışsın hem, hem de yazdıklarının çoğu hakaret içeriyor. Genelleme yapma, aklını başına topla. Biri şikayet ederse kuzenim yazmış dersin
polisi ara silahlı saldırıya maruz kaldım evimin önünde ateş ediyorlar diyeceksin ama %99 sen yalan söylüyorsun inanmıyorum
-
Polise ilk ihbarımda, olay yerine bekçi gönderdiler, suçlulara birşeyler söyleyip gitti, sorunu çözmedi..
Başka bir olaydaki ikinci ve son şikayetim ise suçluya odaklanmak yerine bana akıl vermeye kalkmıştı.
Benim polisle olan temasım bunlar, ülke ne ki polisi de dört dörtlük olsun ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BgMuhendisKahramanlaştırdınız polislerin çoğu
korkak
Korkak ?? eminmisin ? :-)
Şu videoyu izle ondan sonra genelleme yap, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, biri şikayet etse, kardeşim veyahut kuzenim yazmış diyecek kadar yaşın ufaktır senin :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X