Şimdi Ara

159 almayı düşünüorum yardım gerkiyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/2006_model_159jtd_distinctive_plus_full_full-24WQQaXQQ14222784WQQpXQQdisplayitem

merhabalar,

aracımı satıyorum, ilk sahibiyim araç full dur. ilgilenlerle detaylı konuşabiliriz.

teşekkürler
  • eğer bi mahsuru yoksa neden sattığınızı sorabilirmiyim?
  • çalıştığım şirket araba vericek, dolayısıyla şu anda ki arabam hiç kullanmadan sadece otopark da tutmak için fazla lüks olucak,
    yoksa çok memnunum bence d segmentinde her anlamda farklı ve özel bir araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonheart07

quote:

Orjinalden alıntı: Burak1985

Aracı aldım arkadaşlar... 2007 model 36 bin kmde 159 jtd distinctive okyanus siyahı buldum 1 haftadır kullanıyorum çok ama çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

Hayırlı olsun arıcınız.Eğer bir mahsuru yoksa kaça aldığınızı sorabilirmiyim??.Bu aracı bende araştırıyorumda, internetteki fiyatların şişirme olduğu söylentileri çok yoğun

ben 45 bin tl ye aldım aracı ama piyasa değerinin biraz altında aldım diyebilirim cunku ihtiyactan satılıktı... arac dediğim gibi 2007 36 bin km de distinctive(en donanımlısı) siyah renk değişen boyanan vs çok şükür hiçbişi yok servis expertizli.... şu anda ilanlarda 50-55 arası satış fiyatı var ama muhakkak pazarlık yapmanızı öneririm çok şişirme olmasada herkes pazarlığa yanaşıyor

• aracımı sattım 42 bin tl. gerçekten çok güzel araçtı, şimdiden içim buruldu.
    boyum 1.92 idi ben içinde gayet rahat olduğuma göre, extreme bir fiziki yapınız yoksa zannederim probleminiz olmaz.
    bu araç tekrar söylüyorum bence kendi sınıfında en iyi araç, ne avensis, ne accord, ne c5 ne passat ne bişey, bundan iyisi ancak bmw5.20 olur
  • arkadaşlar bide 2008 ve sonrası 159larda ufak tefek makyaj mı var?2006 ve 2007lerden daha güzel görünüyorlar sanki
  • maserati granturismo dan sonra en sevdiğim dizayn sedan olmasına rağmen çok spor duruyor alfa almayı çok istiyorum bende ama ileride inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.