Şimdi Ara

15k civarındaki sisteme Kasa ve PSU tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni topladığım sistemime kasa ve psu alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum

1500 lira civarında sanırım şu anda bütçem ama sisteme yakışır şekilde inip çıkabilir.

Ryzen 9 3900x

RTX 3070 Vision

Msı x570 gamıng plus

2*16 gskill 3600mhz cl16

samsung evo 970 1tb

• kasada RGB olmasa daha iyi olur aslında daha sade ve büyük bir tasarım olabilir.

• LEON-X kullanıcısına yanıt

öneriler için çok teşekkürler peki hangi psu markasını önerirsiniz. forumda genel olarak High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply çok önerilmiş ama markayı hiç tanımıyorum açıkcası.

• Kasa indirimde, ek fan takviyesi yapılabilir.

inventus
    PHANTEKS PRO M TEMPERED GLASS BLACK Enthoo Pro M (PH-ES515PTG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8764

Psu ise

amazon
    High Power HP1 J750GD F12S 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07XLWJCT6/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabt1_uBYXFbAVE8V9X

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt

herkes bu psu'yu öneriyor nedir bunun alametifarika harikası :D

• up!

• Corair 4000d yada 4000x

Corsair rm750 psu

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt

rgb olmayan 4000d modeli hoşuma gitti ama fiyat olarak da biraz yüksek değil mi acaba?

• DiamonD4106 D kullanıcısına yanıt

850 Lira ödeneği ödeyecek olan sizsiniz ona göre bir karar verirsiniz

1000-1200 lira arasında kasa

1200 lira civarında da psu fiyatı gördüm ben

150₺daha verip airflow almak bence daha mantıklı o da 1000 lira

Karar sizin bu ürünler kaliteli kasalar dır sisteme 15k harcayıp kasa psu dan kısmayın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: DiamonD4106

Bu kasayı kullanan çok var, ben msi'ın kasalarını beğeniyorum onlara da bi bakın derim.

PSU olaraksa highpower incelemelerden iyi not aldığı ve ucuz olduğu için öneriyoruz, orta sınıf bi psu. Bütçeyi artırabilirseniz çok daha güzel alternatifler var. Tavsiyem kasayı 500 tlden alın bütçeyi de biraz artırarak corsair rm750 alın çok daha iyi olur high powerdan.

ben kullanıyorum :) sessız compact bır kasa. toz fılıtrelı kullanırsan sogutması pek ıyı degıl. fılıtre cıkınca iş görür.

kablolama kolay.

psu bulamadıysan ; 1000 tl :)

https://www.n11.com/urun/fsp-aurum-cm-750-w-80-gold-guc-kaynagi-1583866?magaza=conn&recId=ki908zx4-ajfcq4nd6ll-S.W_DET_ALSO_LOOKED-1wxzx84

• Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ucuz bir kasa alıp kaliteli bir psu almayı planlıyorum ben de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.