Şimdi Ara

16-20 metrekare Oda için TAVSİYE (ARÇELİK 70110--468 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 13m2 bir alan için bu modele alternatif önerebilecek varmı arkadaşlar bu modeli bulamadım hiçbiryerde Tükenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

peki bu arçeliklerde servis geldiğini elektrik tesisatını falan kuruyormu yoksa fişe takıp gidiyormu aleti?

arçelik servisi vakumlama yapıyormu?

antalyada sıcaklar iyice bastırdı artıkın

bu soruların cevaplarını bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

13m2 bir alan için bu modele alternatif önerebilecek varmı arkadaşlar bu modeli bulamadım hiçbiryerde Tükenmiş

bekoda aynısı koçtaşlarda falan var bide oralara bak isterssen
  • quote:

quote:

13m2 bir alan için bu modele alternatif önerebilecek varmı arkadaşlar bu modeli bulamadım hiçbiryerde Tükenmiş

bekoda aynısı koçtaşlarda falan var bide oralara bak isterssen

Bekoda kalmamış aynı ürün 700 TL 'ye aşağidaki ürünvar 13 m2 için fazla ve B tipi enerji tasarrufu var.

http://www.bekoyetkilisatici.com/BEKO-LG-BEKO-9-000-Btu-B-Enerji-Beko-Klima_2231.html#2

• hangi sehirdesiniz?ben antalyada 1beko da 1tane buldum 480 10takist koçtaşada bakcam
  • quote:

hangi sehirdesiniz?ben antalyada 1beko da 1tane buldum 480 10takist koçtaşada bakcam

istanbuldayım
  • quote:

quote:

hangi sehirdesiniz?ben antalyada 1beko da 1tane buldum 480 10takist koçtaşada bakcam

istanbuldayım

valla bende gıcık oldum bi yerde buldum demiştim ya 480 dedi taksitli kredi kaartına bende gıcık oldum her yerde 468 taksitli diye biraz bakınayım dedim rahat 15 tane arçelik ve beko gezdim hiç bi yerde yok eve gelince 1 taane var diyen yeri aradım orada satılmış
  • 12 TL için kaçtı diyorsun yani :) napcaz şimdi
  • aslında 12 tl aramam ama aynı ürüne hemde yetkili satıcısı neden fazla paraya satıyo diye gıcık oldum.birde tavırları falan çok garipti.ben geçen hafta koçtaşa falan sormuştum orda bitiyodu geliyodu sürekli ona güvendim birazda.bakalım 1-2 şubesi arçeliğin bekonun 3-5 güne gelebilir dedi
  • quote:

12 TL için kaçtı diyorsun yani :) napcaz şimdi

klimayı buldum bugün hemde tesadüfen çarşıda bir işimiz vardı postanede onun için gittiğimizde hemen yanında bir beko vardı kız arkadaşımın ısrarlaraı üzerine girip soralım dedik(ben yok diye ümidi kesmişti)şansıma bugün gelmiş 5-6 tane aldık hemen 1 tane 470tl ye 10 taksit cuma öğleden sonra gelip kurcaklar
  • İyi günlerde serinle darısı bizim başımıza :)
  • quote:

İyi günlerde serinle darısı bizim başımıza :)

saolasın cuma günü getirip kurcaklar.umarım vakumla muhabbetinden sıkıntı çıkarmazlar.darısı başına bu aralar takip et derim alcaksan ellerine 3er 5er geçiyo
  • quote:

quote:

İyi günlerde serinle darısı bizim başımıza :)

saolasın cuma günü getirip kurcaklar.umarım vakumla muhabbetinden sıkıntı çıkarmazlar.darısı başına bu aralar takip et derim alcaksan ellerine 3er 5er geçiyo

Web sitelerinde yok ancak mağazaları teker teker gezmek lazım bakalım sorucaz artık
  • evet sitede yok zaten mağazalarınada az az geliyo o yüzden bi kaç gelme ihtmali olan yere numara da bırakmak mantıklı olabilir
  • klima dün montajlandı iyi güzel soğutuyo klimadan yana şuan bir sorun yokta kumandasına gıcık oldum ya.aydınlatması yok mu bu kumandanın?gece yatarken ne yaptığını görmüyo insan karanlıkta
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.