hangi sehirdesiniz?ben antalyada 1beko da 1tane buldum 480 10takist koçtaşada bakcam
quote:
Orijinalden alıntı: cgty89
hangi sehirdesiniz?ben antalyada 1beko da 1tane buldum 480 10takist koçtaşada bakcam
istanbuldayım
quote:
Orijinalden alıntı: xuadrox
quote:
istanbuldayım
valla bende gıcık oldum bi yerde buldum demiştim ya 480 dedi taksitli kredi kaartına bende gıcık oldum her yerde 468 taksitli diye biraz bakınayım dedim rahat 15 tane arçelik ve beko gezdim hiç bi yerde yok eve gelince 1 taane var diyen yeri aradım orada satılmış
12 TL için kaçtı diyorsun yani :) napcaz şimdi
aslında 12 tl aramam ama aynı ürüne hemde yetkili satıcısı neden fazla paraya satıyo diye gıcık oldum.birde tavırları falan çok garipti.ben geçen hafta koçtaşa falan sormuştum orda bitiyodu geliyodu sürekli ona güvendim birazda.bakalım 1-2 şubesi arçeliğin bekonun 3-5 güne gelebilir dedi
quote:
12 TL için kaçtı diyorsun yani :) napcaz şimdi
klimayı buldum bugün hemde tesadüfen çarşıda bir işimiz vardı postanede onun için gittiğimizde hemen yanında bir beko vardı kız arkadaşımın ısrarlaraı üzerine girip soralım dedik(ben yok diye ümidi kesmişti)şansıma bugün gelmiş 5-6 tane aldık hemen 1 tane 470tl ye 10 taksit cuma öğleden sonra gelip kurcaklar
İyi günlerde serinle darısı bizim başımıza :)
quote:
saolasın cuma günü getirip kurcaklar.umarım vakumla muhabbetinden sıkıntı çıkarmazlar.darısı başına bu aralar takip et derim alcaksan ellerine 3er 5er geçiyo
quote:
quote:
saolasın cuma günü getirip kurcaklar.umarım vakumla muhabbetinden sıkıntı çıkarmazlar.darısı başına bu aralar takip et derim alcaksan ellerine 3er 5er geçiyo
Web sitelerinde yok ancak mağazaları teker teker gezmek lazım bakalım sorucaz artık
evet sitede yok zaten mağazalarınada az az geliyo o yüzden bi kaç gelme ihtmali olan yere numara da bırakmak mantıklı olabilir
klima dün montajlandı iyi güzel soğutuyo klimadan yana şuan bir sorun yokta kumandasına gıcık oldum ya.aydınlatması yok mu bu kumandanın?gece yatarken ne yaptığını görmüyo insan karanlıkta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme