Hepinize Selam, konu uzun olduğu sebebiyle özür dilerim. konu kısaca anlatılmak gerekirse bu yılın başında sevdiğim bir 5v5 silah oyununda arkadaşlar edindim. Arkadaş grubumuzda en yetenekli oyuncu olarak bulunuyordum ve bu durum oyunu bırakmamaya bir sebepti. Bu 16-20 yaş aralığındaki arkadaşlarım ile çok samimiydik. Biraz vakit geçtikçe sebepsiz yere soğuk davranmaya başladılar maalesef kıskanmış olmalılar. Bir gün konuştuğumuz esnada yaşadığım ili,doğum ayımı ve yaşımı öğrenmek istediler hazır halde ilk tanıştığımızda ismimi öğrenmişlerdi. Nickleride,konuşmalarıda masum birilerine benziyordu panelci olacaklarını düşünmedim ve ismimin nadir olup kolay bulunacağını düşünmemiştim. Birkaç hafta geçtikten sonra kötü oynamaya başladılar ve şahsıma hakaret ettiler ve küfürleşme başladı. 5 dakika sonra datamı çıkardılar ve "bu oyunu oynamayı bırak, datan, tclerinizi,adresini ailenin numaralarını yayarım başın yanar" gibi tehditler aldım paneli bilmeme rağmen şok geçirmiştim ayağım titremişti sebepsiz yere çünkü oyunda neredeyse değişik nickli 5 10 kişinin datamı bilmesi ve tehdit etmeleri çok kötü hissettiriyordu şikayetçi olacağımı söyledim ama onlara küfür ettiğimin ekran görüntüsünün olduğunu söylediler ve aileme söylemekten korkuyorum. Bu çocuklar oyunu silmediğim ve tekrar yüklediğim durumda aşiretleri ile evimi basacaklarini ve bilgilerimi yayacaklarını söylediler ve oyunu silecek duruma düştüm not: Tekrar yüklemek istiyorum fakat sevdiğim oyun piyasaya yeni sürdürülmüş 1-5 milyon indirmeye sahip olduğu sebebiyle o çocuklar ile yüksek rütbelerde hep karşılaşılaşacağım . Sizin düsüncenize göre onlardan korkmalı mıyım? Oyunu oynamaya devam ettiğim taktirde zarar verebilirler mi? Ne yapabilir bu çocuklar? Içimi rahatlatın rica ediyorum o oyuna devam etmek istiyorum..... :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
16 - 20 yaşındaki panelci kişiler oyunda panel ile tehdit ediyor
-
-
Bir şey yapamazlar, 3400 cs saatim var aldığım bütün tehditler gerçek olsaydı şimdiye kadar çoktan göçüp gitmiştim 😂 ayrıca havlayan köpek ısırmaz.bi oyun panelinden neyin datasına ulaşıyor ? Oyunu da tekrar yükle denk geldiğin yerde de engelle. Hayat böyle şeyler için çok kısa bunlar küçük şeyler 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevap için teşekkür ederim efendim ve bu şahıslar mernis datasindan bulmuslar efendim. Oyunu silmem için "aşiretle geleceğiz, datanı yayarız,aileni ararız" gibi tehditler ettiler o yüzden biraz stres oluştu. Beni tek kötü hissettiren şey oyunda rastgele farklı nickli insanların datami bilmeleri ve söyleyip tehdit etmeleri. Biraz içimi rahatlattiniz teşekkürler iyi günler efendim <3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhattap olma, engelleniyorlarsa engelle, isine bak. Boyle her tehdit edene boyun egmeye calisirsan cok uzerler seni. Asiretin de isi yok, senle ugrasacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkür ederim PunisherLord, sadece değişik nickli insanların datami bilmelerinden, söyleyip tehdit etmelerinden rahatsız oldum o kadar. Maalesef engellenmiyorlar efendim oyunun popülerliği az olduğu için karşılaşmamız olası. Tekrar sorduğum için özür dilerim ama bu kişiler eğer oyunu tekrar indirirsem bana zarar verebilirler mi ve ne yapabilirler datami adresimi ve ailemin numaralarını yayarlarsa bana zarari ne olur? Önceki arkadaşın cevabıyla biraz içim rahatladı sanada sorayım biraz daha rahatlayım dedim kusura bakmayın efendim iyi günler <3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hic bir sey yapamazlar, korkma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X