Şimdi Ara

16 2013 FORMULA 1 AIRTEL INDIAN GRAND PRIX (New Delhi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alonso dün ortalığı sildi süpürdü. Bugünkü yarıştan. çooooooooooooooooooook ümitliyim.
  • 2. Turda Vettel pite girdi. Bu ne komedi? Yanlış lastik seçiminin cezası.

Kazma Webber'in Kimi'ye ve Alonso'ya yaptığını görüpte küfretmemek olanaksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ekim 2013; 11:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drs yi çalıştır gro'yu geç mücadele yok
  • drs ile ric' te geçildi vettel 3. sırada
  • Yarışın ortasına geldik ama yarış epey sıkıcı geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 27 Ekim 2013; 12:18:47 >
  • 40.turda Webber yarış dışı.
  • webber vites kutusu nedeniyle yarış dışı kaldı
  • Nedense böyle arızalarda hep Webberin başına geliyo...
  • lotus rai'yi pite almayarak
    bence risk aldı
    rosberg 10 saniyeyi kapatıp raî'yi geçti
  • böyle giderse gro ve massa da raikkoneni geçer
  • rai'nin yerinde olsam aracı yana çekerdim
    böyle kötü pit yönetimi olmaz
    podyumunu aldılar
  • Aşağı yukarı 15 yıldır keyifle izlediğim f1'den gram heyecan duymuyorum artık. Sonuçları belli olan bir yarışı izlemeye dahi şevkim kalmadı. Bernie amca bu durumdan memnun mu acaba? Schumacher'ın efsane döneminde bile bu kadar monotonluk yoktu yahu. Redbull'un ezici üstünlüğüyle kazandığı hiçbir yarıştan memnun değilim. Kazansın, ama başa baş mücadele sonunda, herkesin tatmin olacağı şekilde yarışlar noktalansın istiyorum. Heyecan burada var.
  • Lotus, Raikkonen'i herkese geçildikten sonra pite aldı.

Edit: Vettel, yarışı kazandı ve şampiyon oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 27 Ekim 2013; 13:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Lotus, Raikkonen'i herkese geçildikten sonra pite aldı.

Lotus iyice ayak takımına döndü. Kimi seneye kurtuluyor çok şükür bunlardan. Vettel'i tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Lotus, Raikkonen'i herkese geçildikten sonra pite aldı.

Lotus iyice ayak takımına döndü. Kimi seneye kurtuluyor çok şükür bunlardan. Vettel'i tebrik ederim.

Kurtuluyor da kime gidiyor sanki Domenicali'nin Ferrari'sine.
  • Mercedes'te Hamilton'un yarışını mahfeden R.Brawn'dan bi kurtulsaydı keşke.Adam resmen ismiyle takımın başında bu sezon ki taktik hatalarının haddi hesabı yok.
    Arkadaş Rosberg pite giriyor soksana 1 tur sonra da Hamilton'u yok Massa'yı geçmesin diye 2 tur sonra sokuyor.

Neyse şampiyona da takımlarda 2.lik ve pilotlarda 3.lük mücadelesini izleriz bundan sonra da
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Aşağı yukarı 15 yıldır keyifle izlediğim f1'den gram heyecan duymuyorum artık. Sonuçları belli olan bir yarışı izlemeye dahi şevkim kalmadı. Bernie amca bu durumdan memnun mu acaba? Schumacher'ın efsane döneminde bile bu kadar monotonluk yoktu yahu. Redbull'un ezici üstünlüğüyle kazandığı hiçbir yarıştan memnun değilim. Kazansın, ama başa baş mücadele sonunda, herkesin tatmin olacağı şekilde yarışlar noktalansın istiyorum. Heyecan burada var.

Daha çok bekleriz. Bernie bu durumdan tabiki memnun. Diğer takımların başkaldırmasının önüne geçti. Elinde çok iyi anlaştığı ve koz olarak bulundurduğu bi takım var.

Redbull göz göre göre illegal araç üretiyor. Serhan acar yarış içinde anlattı. Kendiside yasal olarak gözük tüğünü söylüyor belli nedenleden dolayı. Aracın normaldan daha eğik olduğunu alt tabakanın aero dinamiden nasıl daha fazla yararlandığını ölçüm sırasında nasıl bunun ortaya çıkmadığını anlattı.
    Ama yasal falan değil. Göz yumuluyor. Hatırlayın eskiden sadece bir kaç kilo fazla çıkan yakıt için nasıl cezalar geldiğini nasıl kıyametlerin koptuğunu.

Ben redbula tepkimi bir mail ile dile getiricem. Ciddiye alınmayacakta olsa okunmayacakta olsa. Böyle durmaktan iyidir. F1 yönetiminede bi şekilde tepkimi dile getiricem.

Sonuç olarak redbull kına yaksın.

• Formula 1 de bitti malesef şu velet 4 tane üst üste şampiyonluk kazanıyorsa bu yaşta... ne diyeyimki Webber her yarış yarış dışı ama Vettel veledi 2 sn fark atıyor Webber bu ne perhiz bu ne lahana turşusu favori sporumdan soğuttular beni ya daha ne diyeyim tamam kazansın RBR gene kazansın ama her yarış sıralamada 1 sn fark atıpp yarışta diğerlerinden 1.5-2 sn hızlı olarak kazanmasın yeter ya illegal olduğu bu kadar bariz bir araç.Yani koskoca Ferrari Mclrean Mercedes markaları bu kadar mı aciz hadi Newey çok iyi adam tmm ama müslüman bu saydığım takımlar koskoca otomobil üreticileri bunlar en azından RBRye yakın bir araç üretemez mi normal şartlarda sorarım size ???

Özet F1 bitmiş ağlayanı yok Seneye inş. toparlanır bu spor şu RBR ve ağlak çocuğun 5. şampiyonluklarını çekemeyeceğim

• Bernie'nin durumdan memnun olduğuna emin değilim açıkçası ben.
    Tabi ki yeni bi altın çocuk yaratıp F1 de yeni bi altın çağ yaratmak istediler ancak sanmıyorum ki şu an şu durumun Ferrari Schumi dönemindeki gibi etkili bi dönem olduğunu.
    Red Bull bu şekilde dominasyona devam edip, yarışlar da böyle sıkıcı şekilde devam ettiği sürece F1 marka değeri kaybetmeye mahkum.
    Paragöz Bernie de bunun farkında olduğu için ne yapıp edip heyecanı arttırma peşinde. Bu yüzdendir ki zaten lastikler bu kadar değişti, bir çok yeni kural geldi, DRS gibi sistemler eklendi ve Red Bull'a pek dokunmadan yarışlarda heyecan arttırılmaya çalışıldı.
    Ama ne olursa olsun bütün bu değişiklikler çok fazla işe yaramadı ve yeterli heyecan sağlanmadı. Red Bull böyle devam ettiği sürece de bu heyecanın sağlanmayacağının farkında olan Bernie artık biraz da Red Bull'u durdurmak gerektiğini düşünüyordur bence.
    2014 ile birlikte gelen yeni kurallardan sonra ben inanıyorum ki Red Bull oldukça güç kaybedecek. Çünkü Red Bull'un şuanki kadar iyi olması engellenicektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Aşağı yukarı 15 yıldır keyifle izlediğim f1'den gram heyecan duymuyorum artık. Sonuçları belli olan bir yarışı izlemeye dahi şevkim kalmadı. Bernie amca bu durumdan memnun mu acaba? Schumacher'ın efsane döneminde bile bu kadar monotonluk yoktu yahu. Redbull'un ezici üstünlüğüyle kazandığı hiçbir yarıştan memnun değilim. Kazansın, ama başa baş mücadele sonunda, herkesin tatmin olacağı şekilde yarışlar noktalansın istiyorum. Heyecan burada var.

Daha çok bekleriz. Bernie bu durumdan tabiki memnun. Diğer takımların başkaldırmasının önüne geçti. Elinde çok iyi anlaştığı ve koz olarak bulundurduğu bi takım var.

Redbull göz göre göre illegal araç üretiyor. Serhan acar yarış içinde anlattı. Kendiside yasal olarak gözük tüğünü söylüyor belli nedenleden dolayı. Aracın normaldan daha eğik olduğunu alt tabakanın aero dinamiden nasıl daha fazla yararlandığını ölçüm sırasında nasıl bunun ortaya çıkmadığını anlattı.
    Ama yasal falan değil. Göz yumuluyor. Hatırlayın eskiden sadece bir kaç kilo fazla çıkan yakıt için nasıl cezalar geldiğini nasıl kıyametlerin koptuğunu.

Ben redbula tepkimi bir mail ile dile getiricem. Ciddiye alınmayacakta olsa okunmayacakta olsa. Böyle durmaktan iyidir. F1 yönetiminede bi şekilde tepkimi dile getiricem.

Sonuç olarak redbull kına yaksın.

Medya bile o yükseklik mesafesini bildiğine göre FIA'nın ve diğer takımların gözünden kaçar mı sence? Onlar da yapsın. Kuralları sadece Redbull okumuyor. Ayrıca uçuk farkları yaratan sadece yükseklik farkı olamaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.