Tam sayfa full Flash sitesi yapıyorum freelance çalışıyorum. İletişime geçersen daha detaylı konuşuruz. Referanslarımdan bir kaçını atıyorum fikrin olur. İyi günler.
Bence site tasarım işinin sanatsal bir boyutu var.Yaratıcılık gerektiriyor.Bu yüzden ressamlar gibi, kimi tablosuna 16.500 dolar ister kimi 50 dolar.Bu 50 dolarlık resmin kötü olduğu anlamına gelmez.Bence siz 1000 TL civarında güvenilir bir yere site yaptırın, beğenmezseniz yapacağınız zararın 16.500 dolar yanında esamesi okunmaz...
Bu tasarım işinin ucu çoooook açık. bence siz referanslara bakıp karar verin.
Max 5.000 dolar ile gayet kaliteli bir e-ticaret sitesi tasarımı yapabiliceğimiz hangi firma vardır ?
quote:
Orijinalden alıntı: red_blade
Max 5.000 dolar ile gayet kaliteli bir e-ticaret sitesi tasarımı yapabiliceğimiz hangi firma vardır ?
Merhaba benwww.biltektasarim.com un sahibiyim. Buyurun size yardımcı olmaya çalışayım istediğiniz site için.
Yukarıda kimse 10.000'e , 15.000'e site yaptırmaz yazmışım lakin piyasanın biraz içine girip , bir web tasarım şirketinde çalışmaya başlayınca durumu gördüm. Adamakıllı normal bir tanıtım sitesi en az 3-4 bin liradan başlıyor , özelliklerine göre katlanarak 20.000 liraya kadar çıkabiliyor.
Çok değil işte yukarıda da yazmışım 30 liraya yapıyormuşum bu işi R10'da gördüğüm fiyatlardan etkilenerek. Piyasa R10'dan çok daha farklı , fiyatlar çok daha yüksek.
Ben şu anda anasayfayı 150 liraya tasarlıyorum , sadece tasarım , kodlama yok. Anasayfa fiyatının en az 500 liradan başlaması gerek bence. Alt sayfa fiyatıda en az 100 lira. Ama çevrem olmadığı , parayada fazlasıyla ihtiyacım olduğu için ortalama altı bir fiyat belirledim kendime şimdilik.
Yukarıda yazdığım fikirlerden sadece 1 şey hakkındaki fikrim değişmedi , o da herkesin aynı X fiyattan aşağıya iş yapmama durumu.
Yani ne bileyim tasarımcılar derneği mi denilir bilmiyorum o tip bir dernek benzeri bir şey kurulsa. Belli bir seviyeye gelmiş kişiler üye yapılsa ve bu kişilerin X fiyattan aşağı iş yapması önlense...
öncelikle merhabalar, istemis oldugunuz e-ticaret sitesinde ekstra ozellikler olacak mı? ancak detaylı bir bilgi alabilirsek projelendirme yapabiliriz.
200-300 liraya yapanlar var ki bunlar hazır cms kurup tema atıp teslim ediyorlar joomla ve wordpress gibi. 800-1000 arası yapanlar genellikle hazır asp script kullanan biraz daha gelişmiş kişiler oluyor. 16.000 isteyen ise eğer sizi kazıklamayı düşünmüyorsa flash ve üstün kodlama bilgisine sahip birisi olması gerek.16.000 çok bence.İnternetten araştırın türkiye çapında ünlü işini düzgün yapan firmalarla çalışın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme