Şimdi Ara

16 - 64 Gb gelmesinin sebebi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neredeyse her eşyada indirimli diye eski fiyatına satıyorlar. Sende kearlı cıktıgını hissediyorsun. Misal bir tshirt 30 tl. Adam fiyatı 50 tl yapıp üstüne indirim yaparak tekrar eski fiyatı olan 30tl ye düşürüyr. Birçok kişi ucuza aldıgını sanıyor. Tabi gerçekten indirim yapanlarda var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReJim kullanıcısına yanıt
    Sen niye üstüne alındın ki ? Ben direkt seni hedef alarak yazmadım ama alınman dan da Apple savunucusu olduğun ortada,olaya bilimsel açıdan yaklaşmana çok da gerek yok,kapitalizm kalesi eşittir Apple.
  • Yani biraz öyle olmuş. 32 fiyatına 64 satarak daha fazla 64 satıp daha fazla kar etmeyi düşünmüşler. 16-32-64gb olup arada 50-60 dolar fark olsa daha iyi olurdu ya da direk 32den başlayabilirdi.
  • http://m.youtube.com/watch?v=8SJvcF5NpSY

Benzer bir örnek izlemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel video Teşekkürler

Alıntı yaptığım yazının devamında bu konu da vardı. Apple davasıyla pek alakası yok diye o kısmı eklememiştim. Ama mantık aynı
  • 32 ile başlasa kimse yani %20 kısım haricinde 64 almaZdı ama baktı 16 gb kullanan bilir dediler 64 olsun bizim olsun bi vurgunda buradan yapalım

• İphone 6 da ois olmalıydı.

• Şahsen banada 5.5 luk modeli büyülk gelsede birde ram olayı 2gb çıkarsa kesin plus alırdım 6'ya göre bir kaç özellikleri caydırıcı hele ki ram olayı da doğruysa büyük olduğu halde alırdım her ne kadar gönlüm 4.7de olsada kağıt üzerinde plus daha avantajlı ve ileriye dönük bir yatırım olarak görülüyor bence

• Aydınlandım.

5 lira ver iyisi olsun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Pislik

Oha helal olsun bu yazıyı yazana yaptığım bütün 16 gb eleştirilerinden utandım

Pardon da yazıda insanların nasıl yönlendirildiği anlatılıyor, sen helal olsun Apple'a beni iyi yönlendirmiş eleştirdiğimden utandım diyorsun.
    Roma tatilini anlamadımda ikincisi çok mantıklıydı. Hatta sesli bir şekilde "haaaaaa" dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

İphone 6 da ois olmalıydı.

Arkadaşım e diyosun. Ois ne

• ois ( optical image stabilization ) kameranın görüntüyü sabitleme konusunda önemli bir donanımsal özellik.

Sadece iphone Plus modelinde var. Iphone 6 da yok, donanımsal olduğundan imkan da yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hee anladım şimdi. Bende aynı fikirfeyim

• Pazarlama stratejisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Biraz da kullanıcılar buna zorlanıyor bana yeterlidir telefonda 16 gb fakat yeterli olmayacak çok kişi var ve bu insanlar mecburen 64 gb a yönelecek.

Aynen.
    Benim ihtiyaçlarımı 32 GB karşılıyor bu nedenle 16 GB alamam ama ihtiyaçlarımı karşılasın diye mecburen 32 GB olmadığı için 64 GB alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Biraz da kullanıcılar buna zorlanıyor bana yeterlidir telefonda 16 gb fakat yeterli olmayacak çok kişi var ve bu insanlar mecburen 64 gb a yönelecek.

Aynen.
    Benim ihtiyaçlarımı 32 GB karşılıyor bu nedenle 16 GB alamam ama ihtiyaçlarımı karşılasın diye mecburen 32 GB olmadığı için 64 GB alacağım.

İyi de fiyat her zamankiyle aynı tüm dünyada.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68873497

Abd'de 100 dolar fark
    Avrupa'da 100 euro
    Bizde 300 lira (100 euro+15tl yani)

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı yok. Amacım iphone 6 almak değil, amacım işimi görecek iphone almak ama yenisi olması artı bişey..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.