Şimdi Ara

16:9 Mönitörde 4:3 Oyun Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim yaklaşık 22 inc 1920:1080 16:9 mönitörüm var.
    Sorun şu ki ben oyun oynarken 16:9 çözünürlükte oyun açılıyor 1024x768 yapsam bile görüntüyü ekrana yayıyor ben ise bu kare ekrana ayarlamak istiyorum bunu kenarlarl siyah yapan. Bu ayarlar oyundan mı ekram kartı ayarlarından mı yoksa mönitör ayarlarından mı yapılacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• falcurti F kullanıcısına yanıt
    ekran kartının gelişmiş ayarlarından yapabiliyorsun. Ben CS:GO için böyle bir ayar yapıyorum.
    Bazı monitörlerde 16:9 4:3 ayarı olabiliyor. En azından bandeki AOC de öyle bir ayar var, tek tuşla 16.9 4.3 geçişi var. Monitörün kullanım kılavuzuna bir bak istersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun monitor ayarlarindan yaptim ama bir sorum daha olacak Öncelikle şunu söyleyim ekran sadece içerisindeyken 4:3 ekran çözünürlüğünde ve benim istediğimde bu fakat internette Bu şekilde oyun oynamanın ekranın siyah gözüken taraflarının zamanla normal çözünürlükte de siyah şerit olarak gözükecek gibi yorumlar vardı ama lcd ekranlarda olmuyor diyorlardı, bu doğrumudur benim mönitörde lcd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    LCD ekranlarda da olur ama çok çok uzun vadede oluşur. Plazma ve Tüplü ekranlardaki gibi kısa zamanda oluşmaz. Bunu engellemek için sadece lazım olduğunda 4:3 modunu kullanın, sonrasında tekrar 16:9 moduna geçin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.