Şimdi Ara

16 aralik 2005 sampiyonlar ligi kura cekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    real madrid-arsenal
    werder bremen-juventus
    bayern munchen-ac milan
    psv eindhoven-olympique lyonnais
    ajax-inter
    benfica-liverpool
    glasgow rangers-villarreal

Erken final denebilcek maçlar var.Güzel maçlar izleyecegiz.

• ya barcelano umarım bu kez chelase yi eler. gecen sene ronaldinho'nun attıgı o gole yazık olmuştu. milan ve bayern den birine de cok yazık olacak.
    bunun dısından tur atlayacagını dusunugum takımlar:
    juve
    lyon
    inter
    liverpool
    villareal
  • chelsea-fc barcelona
    real madrid-arsenal
    werder bremen-juventus
    bayern munchen-ac milan
    psv eindhoven-olympique lyonnais
    ajax-inter
    benfica-liverpool
    glasgow rangers-villarreal

ERKEN FİNAL BU OLSA GEREK
    CHELSEA-BARCELONA
    R.MADRİD-ARSENAL
    B.MUNCHEN-MİLAN

GÖNÜL İSTERDİKİ BİR TÜRK TAKIMLARININDA BURALARDA OLMASI

BUNA Ş.LİGİ DEGİLDE G14 LİGİ DEMEK GEREKİR
    İNGİLİZ, İTALYAN VE İSPANYA 3 ALMANYA, HOLLANDA 2 ŞER TAKIMLARINI ÜST TURA TAŞIMIŞ

M.UNTIED GİBİ BİR DEV YOK 8 ÜLKE TAKIMLARI KUPA İÇİN MÜCADELE ETMELERİ TALİHSİZLİK(BİZLER İÇİN) BARCELONA-MİLAN FAVORİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

http://forum.donanimhaber.com/m_5046649/tm.htm

Ne alaka Allah sana akıl filir ersin sen başlıga 1 maç adı yazmışın ben ŞL Kura sonuçlarını

• quote:

Orjinalden alıntı: ADAM MNYK NIKNDN B50

quote:

Ne alaka Allah sana akıl filir ersin sen başlıga 1 maç adı yazmışın ben ŞL Kura sonuçlarını

iyide dostum baslık farklıda tartısılan konu aynı bir zahmet baslıga tıklayıp okusan gorurdun

• quote:

Orjinalden alıntı: cmanbaris

quote:

quote:

iyide dostum baslık farklıda tartısılan konu aynı bir zahmet baslıga tıklayıp okusan gorurdun

+1905

• Nasıl başlık açılıcanı bilmek lazım bence neyse sonuçta bir topic birbirinizi yemenize degmez.
  • quote:

quote:

quote:

Birader her gördügüm alakasız başlıga zahmet edip okumam mı lazım madem topic açılıcak bari boşlık koymasını bilen biri açsın başka topicleri gezip reklam yapan biri degil.

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

ya barcelano umarım bu kez chelase yi eler. gecen sene ronaldinho'nun attıgı o gole yazık olmuştu. milan ve bayern den birine de cok yazık olacak.
    bunun dısından tur atlayacagını dusunugum takımlar:
    juve
    lyon
    inter
    liverpool
    villareal

Bende Barcanın yenmesinden yanayım bu maç alakasız gibi görünsede Morinho vs Ronaldinho kapışması gibi olacak.Daha açık bir ifadeyle Ronaldinho nun teknigi vs Morinhonun taktigi şeklinde olucak.Tabi futbolsever insanlar ister istemez teknikten yana kullanıyorlar oylarını...Öyle veya böyle buadamlara nazar degmezse en azından güzel 2 maç izleyecegimiz kesin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Birader her gördügüm alakasız başlıga zahmet edip okumam mı lazım madem topic açılıcak bari boşlık koymasını bilen biri açsın başka topicleri gezip reklam yapan biri degil.

bak arkadaşım senle polemiğe girmek istemembaşlık herhangi sıradan bi başlık olsa neysede şimdi chelsea-barcelona die bi başlık war we şuanda tek chelsea-barça maçıda şl deki maçtır dimi hatta forum kurallarındada yazıyo topiç açmadan önce bi araştırma yapıp o konuyla ilgili bi topiç yoksa açabilirsiniz diyeanşaltıkmı?

• ERKEN FİNAL BU OLSA GEREK
    CHELSEA-BARCELONA
    R.MADRİD-ARSENAL
    B.MUNCHEN-MİLAN
    Bence bu üç maç güzel en göze batan CHELSEA-BARCELONA ama R.MADRİD-ARSENAL maçları da çok güzel olacaktır ARSENAL in bu defa avrupada bişeyler yapmasını istiyorum.En azından normal kimligini koysun ortaya o bile yetecektir.
  • quote:

bak arkadaşım senle polemiğe girmek istemembaşlık herhangi sıradan bi başlık olsa neysede şimdi chelsea-barcelona die bi başlık war we şuanda tek chelsea-barça maçıda şl deki maçtır dimi hatta forum kurallarındada yazıyo topiç açmadan önce bi araştırma yapıp o konuyla ilgili bi topiç yoksa açabilirsiniz diyeanşaltıkmı?

Kardeş anlaştık ben zaten başlıgı açmadan önce şöyle bir başlıklara baktım chelsea-barça başlıgını gördüm ve konunun sadece bu maça özel oldugunu düşündüm.Ki az önce okudum zaten muhabbetlerde genel itiabri ile chelsea-barça maçı üzerine dönmüş başlıgın etkisi olsa gerek.Neyse anlaştık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADAM MNYK NIKNDN B50 -- 16 Aralık 2005, 17:08:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alamanci
    Bende Barcanın yenmesinden yanayım bu maç alakasız gibi görünsede Morinho vs Ronaldinho kapışması gibi olacak.Daha açık bir ifadeyle Ronaldinho nun teknigi vs Morinhonun taktigi şeklinde olucak.Tabi futbolsever insanlar ister istemez teknikten yana kullanıyorlar oylarını...Öyle veya böyle buadamlara nazar degmezse en azından güzel 2 maç izleyecegimiz kesin.

• quote:

quote:

Kardeş anlaştık ben zaten başlıgı açmadan önce şöyle bir başlıklara baktım chelsea-barça başlıgını gördüm ve konunun sadece bu maça özel oldugunu düşündüm.Ki az önce okudum zaten muhabbetlerde genel itiabri ile chelsea-barça maçı üzerine dönmüş başlıgın etkisi olsa gerek.Neyse anlaştık...

ok

• quote:

Orjinalden alıntı: skyjack

quote:

Orjinalden alıntı: alamanci

BENCEDE DOGRU BİR TESPİT MORINHO VS RONALDINHO

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.