ARKADAŞLAR KNİGHT ONLİNE SİTESİNE LOGİN OLMAYA ÇALIŞTIĞIMDA MAİLİMİ BİLDİRMEM GEREKTİĞİ VE YENİ ŞİFREMİN MAİLİME GELEEĞİYLE İLGİLİ BİR BOLUME ATILDIM BU GİBİ BİR EKRANLA ARKAŞIM VARMI VARSA BU GERÇEKMİ ?
kardeşim hala beklıom. Iki hafta oldu mynetımı yazmıştım ama gelmedi galıba hotmail yazanlara erken gelıomuş. Öyle söyluolar allahtan başka charlarım da var yuksek lvlı onlarla oynuom ben de. Mynet tehlıkelı ona göre hotmail yaz usta kolay gelsın.
dostum sorunda orda zaten hotmailimi yazdım ama hala gelmedi şifre resetleme sorunda favorite movie falam yazıo kredi kartı bolumunu ve mail adresimi doğru girdim orayı boş bıraksam fark yaratırmı taze taze 62 lvl adam kolay deil hazmetmesi
anında junk maille gelio ama 5 gün geçtiyse kelimenin tam annamıyla zıçtın
mynet sıfremı unuttum yws ben napacam
içine sıçam yaa junk mail ayelarını low yaptım bunun dışında zaten ozellikle junk mail bolumunu devamlı kontrol ettim ama yok gelmemiş peşi forgot password bolumunden şifreme ulaşamazmıyım. forgot password bolumunde bir bolumu doldurmayıp sadece mail adresim ve işlem yaptığım kredi kartı bilgilerimi girmem yeterli olmazmı.
yada varmı gm maili bilen bir arkadaş yardım alalım ya bu kadar salak bi sistem gormedim abi
@gmail.com uzantılı postalara daha çabuk gidiyor. ben şifremi gmail ime gönderdim 2sn de geldi. bence deneyecekseniz gmail ile deneyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme