Şimdi Ara

16 AY GARANTİLİ KUTULU HP PAVİLİON 15-P103NT SON FİYAT 1500 (i5+gt840m+8gbram+1tb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 16 AY GARANTİLİ KUTULU HP PAVİLİON 15-P103NT SON FİYAT 1500 (i5+gt840m+8gbram+1tb)
    nakit ihtiyacından dolayı satılıktır takas kesinlikle düşünmüyorum. ürünü 6 ay önce 2400 tl ye satın aldım. herhangi bir kusuru problemi çiziği vuruğu bulunmamaktadır evden dışarı çıkmadı. kutusu aksesuarları herşeyi duruyor ürün ilk alındığı konumdaki gibi olup 18 ay daha garantisi devam etmektedir. GTA 5 gibi güçlü oyunları kasmadan en yüksek ayarlarda oynayabiliyorsunuz. İstanbul içi elden önceliğimdir ürünü inceleyip test edebilirsiniz. Diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde yollayabilirim. ACİL İHTİYAÇTAN 1500 TL YE ÇEKTİM FİYATI
    Kısaca özellikleri;

- i5 işlemci (1,7 GHz turbo hızı 2,7 GHz)
    - 2gb nvidia 840m ekran kartı
    - 8 gb ram
    - 1tb hafıza
    - 2x Beats Auido

Detaylı Özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• ürünün fiyatı 1650 tl ye çekilmiştir.
  • resimler güncellenmiştir.
  • Fiyat takip
  • Hpnin en güzel kasası eskisi gibi ısınma sorunu falanda yoktur. Hayırlı satışlar hocam alırken biraz pahalıya almışsınız fiyat düşsede hala fazla :)
  • gta5 de dahi ısındığını görmedim, daha küçük ve daha hafif laptop arayışında olmasam kullanırdım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjiMAL

nakit ihtiyacından dolayı satılıktır takas kesinlikle düşünmüyorum. ürünü 6 ay önce 2400 tl ye satın aldım. herhangi bir kusuru problemi çiziği vuruğu bulunmamaktadır evden dışarı çıkmadı. kutusu aksesuarları herşeyi duruyor ürün ilk alındığı konumdaki gibi olup 18 ay daha garantisi devam etmektedir. GTA 5 gibi güçlü oyunları kasmadan en yüksek ayarlarda oynayabiliyorsunuz. İstanbul içi elden önceliğimdir ürünü inceleyip test edebilirsiniz. Diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde yollayabilirim. ACİL İHTİYAÇTAN 1500 TL YE ÇEKTİM FİYATI
    Kısaca özellikleri;

- i5 işlemci (1,7 GHz turbo hızı 2,7 GHz)
    - 2gb nvidia 840m ekran kartı
    - 8 gb ram
    - 1tb hafıza
    - 2x Beats Auido

Detaylı Özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ya kardeşim milleti kandırmayın 840m la gta 5 i en yüksek ayarlarda oynamak nedir 1024*768 de mi oynıyacak millet ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden_acıklanmıyor N kullanıcısına yanıt
    mesajınızı anlayamadım? gta 5 i en yüksek ayarlarda bizzat kendim bitirdim ne bi kasma yaşadım ne de bir sorun?
  • quote:

mesajınızı anlayamadım? gta 5 i en yüksek ayarlarda bizzat kendim bitirdim ne bi kasma yaşadım ne de bir sorun?

840m ile en yüksek ayarlar gta5 de 720p de bile en yüksek ayarlarda açamazsın.
  • neden_acıklanmıyor N kullanıcısına yanıt
    kardeşim sana birşey mi kanıtlamam gerekiyor anlamadım? almazsan almazsın olur biter, ben istanbul içinden alıcak kişiye laptobu istediği teste tabii tutmasına izin veriyorum isterse gta5i yükler yanımda oynar tatmin olur öyle alır
  • quote:

kardeşim sana birşey mi kanıtlamam gerekiyor anlamadım? almazsan almazsın olur biter, ben istanbul içinden alıcak kişiye laptobu istediği teste tabii tutmasına izin veriyorum isterse gta5i yükler yanımda oynar tatmin olur öyle alır

bana kanıtlayamazsın zaten ben burda bu işi hiç bilmeyen arkadaşların atlayıp aaa gta5 i en yüksek ayarlarda oynatıyormuş alayım demesini istemiyorum sende onları kandırmış oluyorsun.hp k202nt gtx850m ben oynayamıyorum en yüksek ayarlarda 850m la sen 840m la en üst ayarlarda mı oynayacaksın ? hadi kardeşim hadi kandırmayın milleti neyse malınız ona göre satın,kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 23 Haziran 2016; 17:14:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.