Şimdi Ara

16 cm hoparlör kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Albea aracımın orjinal teyp sistemini söküp Pioneer 140UB almayı düşünüyorum buna istinaden aracın arka hoparlörlerini orjinalliğini bozmadan 16 cm hoparlör takmak istiyorum araçta amplifikatör olmayacak tek istediğim temiz bir ses ve tatlı bir bas şu hoparlörler arasında kararsız kaldım.

SONY XS-GTF1627

http://www.sanalpazar.com/Sony-Xs-gtf1627-16-Cm-Kapi-Hoparloru__isp2129027

PIONEER TS-A1684S 16CM 4 YOLLU

http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Ts-a1684s-16cm-4-Yollu-Kapi-Hoparloru__isp1916719__opitem_watch

SONY XS-GTF1626B

http://www.arikanelektronik.com/store/product.php?id_product=68

BOSCHMANN av-6200

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-boschmann-mid-takimlari-kampanya-kapida-odeme-firsatiyla-67679732/detay

BOSCHMANN 6577 16CM 230W

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-boschmann-6577-16cm-230w-hoparlor-orjinal-sifir-65516156/detay

bunlardan hangisinden istediğim verimi alabilirim yada başka ürünler önerirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum.

• sony olan 2 model de sizin işinizi görür.
  • JBL GT5-650C kardeşim ya bunu al yada PIONEER TS-A1684S bunu.Sony artık yapamıyor.Boshmann falan hiç bulaşma elinde kalır.
  • slm.
    hiçbirisinden bass ses alamazsın. e işte orta karar bişey olur. rms gücü 25-30 watt'ı geçmesin
    alacağın hoparlörün zaten teyp anca o kadar besler. 30'u geçerse rms güç bass ları kısıp dinlersin
    yırtar çünki basslar.
  • sony öneririm
  • PIONEER TS-A1684S 16CM 4 YOLLU ben de bu ürünü almak istiyorum. 4x50 watt teyp ile traktörde amfisiz kullanacağım. oval takma imkanım yok. daha iyi bass alabilmek için 3 yollu watt ı daha düşük olan kolonlardan mı almak daha mantıklı? bir de component hop ile coax hoplar arasında ne fark var. kimi demiş amfisiz kullanım için coaxlar daha uygun diye. doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay -- 1 Ocak 2012; 21:17:55 >
  • ben philips cd çalar aldım. cd yeri düğmeye bastıktan sonra çıkıyor ayrıca hafıza kartı ve usb giriişlerininde güzel sürgülü kapakları var kullanmadığın zamanlarda toz girmemesi için çok güzel yapmışlar. 4x45 watt çıkışı var 4 adet de pioneeer 16 cm yuvarlak hoparlör aldım. 2 si ön kapıya 2 side arka yuvasına taktım. maximum ses 45 olarak görüyor teyp. ben 40 da rahat ve güzel temiz ses alabiliyorum.ama 40 ı geçtikten sonra bas için güzel olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

PIONEER TS-A1684S 16CM 4 YOLLU ben de bu ürünü almak istiyorum. 4x50 watt teyp ile traktörde amfisiz kullanacağım. oval takma imkanım yok. daha iyi bass alabilmek için 3 yollu watt ı daha düşük olan kolonlardan mı almak daha mantıklı? bir de component hop ile coax hoplar arasında ne fark var. kimi demiş amfisiz kullanım için coaxlar daha uygun diye. doğru mudur?

slm.
    coax hoparlörler üstlerindeki bass dan dolayı herzeman için component ler den daha fazla bass verirler.
    1684 bence amfisiz çalınabilecek bir ürün diil. malum en baba teyp'de 25 watt rms çıkış var. 1684 50 rms'lik bir ürün.
    bence teyibin rms çıkış değerlerine uygun hoparlörler alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

PIONEER TS-A1684S 16CM 4 YOLLU ben de bu ürünü almak istiyorum. 4x50 watt teyp ile traktörde amfisiz kullanacağım. oval takma imkanım yok. daha iyi bass alabilmek için 3 yollu watt ı daha düşük olan kolonlardan mı almak daha mantıklı? bir de component hop ile coax hoplar arasında ne fark var. kimi demiş amfisiz kullanım için coaxlar daha uygun diye. doğru mudur?

slm.
    coax hoparlörler üstlerindeki bass dan dolayı herzeman için component ler den daha fazla bass verirler.
    1684 bence amfisiz çalınabilecek bir ürün diil. malum en baba teyp'de 25 watt rms çıkış var. 1684 50 rms'lik bir ürün.

yorum için sağolun ama biraz geç oldu :( ürünü almış bulunuyorum. yaza kadar deneme şansım yok inşaallah sorun çıkarmaz. çıkarırsa da başka bir yerde kullanma yoluna gderiz artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

slm.

yorum için sağolun ama biraz geç oldu :( ürünü almış bulunuyorum. yaza kadar deneme şansım yok inşaallah sorun çıkarmaz. çıkarırsa da başka bir yerde kullanma yoluna gderiz artık.

dert etme çok bi problem olmaz. sesi biraz fazla açınca basslar yırtar o kadar.
    bakarsın ilerde bi amfi takma şansın felan olur. iş değişir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.