Şahsen bir 14 Mayıs daha yaşamak için 5 tane daha 6-0'a razı olabilirim
katılıyorum, anlatılmaz bir duyguydu..
quote:
Orjinalden alıntı: adriano123
Saat kaç?
20:44:59:99...
quote:
Orjinalden alıntı: Fyrad
Müthiş bi sezondu cidden galatasaraylı olmama rağmen o gün fenerli futbolculara çok üzülmüştüm
Fenerliler , 16 dakikanın sonunda tam yere yığıldıkları anda , aklıma o sezon nobre nin attığı gol geldi ve büyük bir keyifle kahkalar içinde izledim o unutlmaz kareleri
O nobre nin , anelka nın yerde öyle salya sümük ağlayışını görmek kadar bana hiçbirşey zevk vermedi..
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
quote:
Orjinalden alıntı: Fyrad
Müthiş bi sezondu cidden galatasaraylı olmama rağmen o gün fenerli futbolculara çok üzülmüştüm
Fenerliler , 16 dakikanın sonunda tam yere yığıldıkları anda , aklıma o sezon nobre nin attığı gol geldi ve büyük bir keyifle kahkalar içinde izledim o unutlmaz kareleri
O nobre nin , anelka nın yerde öyle salya sümük ağlayışını görmek kadar bana hiçbirşey zevk vermedi..
Edit : Nobre'nin el ile attığı gol
Hasan'ı, Hakan'ı, Mondi'yi öyle görünce, o 16dakikayı tekrar yaşayınca tüylerim diken diken oldu
quote:
Orjinalden alıntı: The After Toucher
quote:
Orjinalden alıntı: XxCuRlYxX
quote:
Orjinalden alıntı: The After Toucher
Düzgünü varmı ?
Güzel bir fon müziği eşliğinde falan...
hocam youtube da aynısı var ama çözünürlük ve ses daha iyi..
Bu arada niye ses gelmiyor diyorum kendi kendime ; meğersem saç kurutma makinasının fişi takılıymış hoparlörün fişinin yerine
tamam işte kökten çözüm hiç ses gelmiyor içinde yaşıyosun herşeyi
ben burda Fenerbahçeli oyuncuları da bu kadar yürekli oldukları için tebrik ediyorum dünyanın hiç bi yerinde şampiyonluğu kaybeden takımın oyuncuları bu kadar yıkılmaz. insan futboldan zevk alıyo gerçekten birilerinin milyon dolarlar kazandığı bi şov olmaktan çıkıyo (sadece Türkiye için)
Beyler müziklerin adını bilen varsa söylesin lütfen Mercan Dede ve Hüsnü Şenlendirici yazmış ama şarkının ismini yazmamış bilen varsa lütfen söylesin !
quote:
Orjinalden alıntı: Tayfa-140
quote:
Saat kaç?
Denizliden duyulsun
quote:
Orjinalden alıntı: aßc
quote:
Orjinalden alıntı: Tayfa-140
quote:
Saat kaç?
Denizliden duyulsun
20:45 !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme