Şimdi Ara

16 GA 607 || Renault Kangoo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yorumlar için saolun arkadaşlar arka torsiyon şeffaf stop işi bulmak biraz zor ama bulursak neden olmasın...

Krom olayına pek giresim yok açıkçası pek hoşuma gitmiyor..
  • bir arkadaşımın kangosunda mevcut şeffaf arka stoplar.

isterseniz sizin için sorabilirim.

ayrıca bura küçük sanayide görmüştüm sanırım .

bulursam size ulaşırım hemşerim ;)
  • hatta şöyle bir kaç bişi buldum hocam normal stoplardan daha güzel yakışacağından eminim ;)

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&sid=ECX02LGS6F&likethis=kategori&filtre=157
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

hatta şöyle bir kaç bişi buldum hocam normal stoplardan daha güzel yakışacağından eminim ;)

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&sid=ECX02LGS6F&likethis=kategori&filtre=157

Kesinlikle yakısır

• bulduklarım sanırım yeni kasa kangoo lar için ancak uyarlama ile belki oturtulabilir.

4ünde ankaraya gidicem ordan arkadaşımın aracı içi m3 spor paket alıcam orayada sorarım eğer varsa güzel bir indirimle sizi yeni stoplarınıza kavuşturabiliriz
  • Güzel olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

bulduklarım sanırım yeni kasa kangoo lar için ancak uyarlama ile belki oturtulabilir.

4ünde ankaraya gidicem ordan arkadaşımın aracı içi m3 spor paket alıcam orayada sorarım eğer varsa güzel bir indirimle sizi yeni stoplarınıza kavuşturabiliriz

valla güzel olur bikaç tasarım şekil bulsak düşünücem ama verdiğiniz linkte bu arada ürün bulunamıyor..
  • Topragım şimdiki jantlar daha güzel olmuş. bu arada resimleri nerede çektin ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.