Şimdi Ara

16 GB 1866MHZ ram mi yoksa 32 GB 1600Mhz ram mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asagidaki gibi bir donanim siparis vermek uzereyim ama ram konusunda kararsizim.

3rd Gen Intel® Core™ i7-3920XM Proc(Extreme 2.9GHz, 8M cache, Upgradable to Intel® vPro™ technology)

NVIDIA® Quadro® K5000M with 4GB GDDR5

512GB 2.5" (SATA3) Mobility Solid State Drive

Sizce bunlardan hangisini secmeliyim ? 16.0GB, DDR3-1866MHz SDRAM, 4 DIMMS mi yoksa 32.0GB, DDR3-1600MHz SDRAM, 4 DIMMS mi?

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

• 32gb 1600 alman daha iyi olur. Ramların mhz i çok fazla performans artışı sağlamıyor fakat 16 ile 32 diyorsun. Arada çok büyük bir bellek miktarı farkı var.
  • 32 gb ram tercihimdir.
  • Yapacağın İş'te bellek kapasitesi önemliyse tabiki 32GB al.
  • Ramların mhz i çok fazla performans artışı sağlamıyor fakat 16 ile 32 diyorsun.
  • tesekkur ederim cevaplar icin. Yaptigim is icin bellekten ziyade hiz daha ønemli.
  • Tabii ki 32. Biz bunu bir arkadaşla da tartışmıştık da ondan biliyorum.
  • Mhz farkını pek hissedemezsin.Ama 16 ve 32 gb arasındaki farkı hissedebilirsin.
  • tamamen meraktan soruyorum,bu sistemi ne amaçlı sipariş ediyorsunuz?yaptığınız iş ile mi alakalı?
  • Oyun oynayacaksanız 6GB'ın fazlası gereksiz.

Profesyonel (para kazanma amaçlı) kullanacaksanız ne kadar ram alabiliyorsanız o kadar çok ram.
  • Evet yaptigim is ile alakali. Suanki kullandigim sistemde 16gb 1600 Mhz ram var ve daha hizli bir sisteme ihtiyac duyuyorum.
  • 32 GB alınız hocam meraktan soruyorm iş nedir belki bir SSD gerekebilir.
  • 32 gb
  • 2 adet 512 gb ssd var zaten :) Websayfa analizi.
  • gereksiz değil mi ben 16 1866 kullanıyorum gereksiz oldugunu aldıgımda fark ettim :D
  • 32 GB al.
  • Ben suan 16 GB 1600 Mhz kullaniyorum ve yetmiyor :) Laptop icin 1600 MHZ den yuksek ram yoktu 2 ay øncesine kadar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.