Şimdi Ara

16 Gb Mı Yoksa 32 Gb Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabletleri 32 aldım diye pişmanım ama hocam eğerki ipadiniz varsa, telefonu 16 almak bile mantıklı bulut üzerinden atarsınız ipade resimlerinizi hiç telefondan hafıza kaybetmezsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

Tabletleri 32 aldım diye pişmanım ama hocam eğerki ipadiniz varsa, telefonu 16 almak bile mantıklı bulut üzerinden atarsınız ipade resimlerinizi hiç telefondan hafıza kaybetmezsiniz.

Bende aynen böyle düşünüyorum. Çevrem de birçok İphone kullanan var ama gerçekten 16 Gb üstü kullanan yok. Herkes fotoğraflarını zaten bilgisayarda yedekliyor benim gibi. Android kullanıcısıyım şu anda. 16 Gb telefon hafızası. 2 senedir daha doldurmayı geç 10 Gb ı bile bulmadı. Fotolarımı zaten genel mana da Dropbox ta yedekliyorum. Bu yüzden 16 Gb düşünüyorum.
    Bir de şimdi sipariş versem 1 hafta da elimde olur mu acaba? Kendim çalıştığım için iş yerine göndermek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozturk154

quote:

Tabletleri 32 aldım diye pişmanım ama hocam eğerki ipadiniz varsa, telefonu 16 almak bile mantıklı bulut üzerinden atarsınız ipade resimlerinizi hiç telefondan hafıza kaybetmezsiniz.

Bende aynen böyle düşünüyorum. Çevrem de birçok İphone kullanan var ama gerçekten 16 Gb üstü kullanan yok. Herkes fotoğraflarını zaten bilgisayarda yedekliyor benim gibi. Android kullanıcısıyım şu anda. 16 Gb telefon hafızası. 2 senedir daha doldurmayı geç 10 Gb ı bile bulmadı. Fotolarımı zaten genel mana da Dropbox ta yedekliyorum. Bu yüzden 16 Gb düşünüyorum.
    Bir de şimdi sipariş versem 1 hafta da elimde olur mu acaba? Kendim çalıştığım için iş yerine göndermek istemiyorum.

az evel verdim sipariş :)

16 Gb Mı Yoksa 32 Gb Mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

quote:

16 Gb Mı Yoksa 32 Gb Mı?

En geç 13 ün de teslimat edilecek heralde. Bende o zaman evin adresini vereyim ki annem alsın. Haftasonu memlekete gideceğim nasıl olsa. Ben Gümüş rengi alacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

quote:

16 Gb Mı Yoksa 32 Gb Mı?

En geç 13 ün de teslimat edilecek heralde. Bende o zaman evin adresini vereyim ki annem alsın. Haftasonu memlekete gideceğim nasıl olsa. Ben Gümüş rengi alacağım.

Al hocam ne bekliyorsun teslimat süreleri hiç belli olmuyo bi bakmıssın çıkmıs süreler al biran evel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siparişi vermişsin hayırlı olsun. Kullanım tercihlerine göre seçmek en mantıklısı. Benim telefonumda şu an 5gb mp3 yüklü, iLife ve iWork yüklü, oyun olarak da 10 adet oyun var ancak sadece Fifa 14 çok alan kaplıyor (1.3GB). Şu an itibarıyle kullanılan alan 13.8 GB, kalan ise 13.7. Bu kullanımla 32 benim için ideal. Ama çok uygulama yüklemem, çok foto çekmem ve müzikle de çok işim olmaz diyenin 32 alması gereksiz. Ama ben 16 alsam şu anda boş yerim yoktu, hele bir de ios 8 vs. ile işletim sisteminin kapladığı alan artarsa hiç yerim kalmayacaktı.

Bu arada 2 sene önce iPad'i uzun süre kullanacağım diye 64 aldım. Malum iPad'de fazla foto da çekilmiyor, dünyanın oyunu ve mp3'ü yüklü olmasına rağmen hala 30GB boş alanım var. Demek ki bu şartlarla bana 64 gereksizmiş, keşke onu da 32 alsaydım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fahrenheit

Siparişi vermişsin hayırlı olsun. Kullanım tercihlerine göre seçmek en mantıklısı. Benim telefonumda şu an 5gb mp3 yüklü, iLife ve iWork yüklü, oyun olarak da 10 adet oyun var ancak sadece Fifa 14 çok alan kaplıyor (1.3GB). Şu an itibarıyle kullanılan alan 13.8 GB, kalan ise 13.7. Bu kullanımla 32 benim için ideal. Ama çok uygulama yüklemem, çok foto çekmem ve müzikle de çok işim olmaz diyenin 32 alması gereksiz. Ama ben 16 alsam şu anda boş yerim yoktu, hele bir de ios 8 vs. ile işletim sisteminin kapladığı alan artarsa hiç yerim kalmayacaktı.

Bu arada 2 sene önce iPad'i uzun süre kullanacağım diye 64 aldım. Malum iPad'de fazla foto da çekilmiyor, dünyanın oyunu ve mp3'ü yüklü olmasına rağmen hala 30GB boş alanım var. Demek ki bu şartlarla bana 64 gereksizmiş, keşke onu da 32 alsaydım diye düşünüyorum.

Yorumlara falan baktıkça 32 Gb daha mantıklı geliyor gerçekten. O yüzden kredi kartı limitini arttırma yoluna gideceğim.

• Hocam iste uzun zaman kullanmayi planliyorsaniz duruma gore almaniz daha uygun olacaktir. Misal babam gecen sene 5 aldi. Muzik yuklemez, oyun oynamaz, kullandigi uygulamalar cok yer kaplayacak cinsten degil. Oyle olunca 16dan sasma dedim, 8 olsa 8 yetecek :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.