Şimdi Ara

16 GB SONY MEMORY STICK PRO DUO MARK2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 GB SONY MEMORY STICK PRO DUO MARK2 kullanan arkadaslar var mı pspsinde? merak ettigim ürünün 16 gb olması herhangibir yavaslama aksama yasanmasına neden oluyor mu?

• SAKIN ALMA ÇOK KASAR EN İDEALİ 8 GB ALIRKEN DENEDİM YANSANAYİ SONY MS 16 GB OYUN DOLU TAKTIM YAVAŞLIYOR VE KASIYOR 8 GB TA HİÇBİR SORUN YOK
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: levocan987

SAKIN ALMA ÇOK KASAR EN İDEALİ 8 GB ALIRKEN DENEDİM YANSANAYİ SONY MS 16 GB OYUN DOLU TAKTIM YAVAŞLIYOR VE KASIYOR 8 GB TA HİÇBİR SORUN YOK

Çakmanın kasması normal. Bir de orjinali dene bakalım kasıyor mu.
  • AYNEN KATILIYORUM. ORJİNAL BOMBA GİBİ ÇALIŞIYOR NE KASMA NE GERME. TEST EDİLDİ ONAYLANDI
  • orjinal aldıktan sonra herhangi bir kasma olacağını hiç sanmıyorum
  • Sahtesi elime geçti 16 gb'lık sony'nin. Sakın ola ki almayın. 4 saatte bozuldu. Bu kadar dandik olamaz. tam 16 gb değil ayrıca içinden 8 çıktı Kartı parçaladım içini falan isteyenlere gösteririm. Çok dandik malzeme kullanılmış.
  • @caner hocam sizin dükkanda sandisk 4 gb m2 gördüm bana yanlızca m2 to ms pro duo adaptörü lazım satma imkanınız varsa pm atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

@caner hocam sizin dükkanda sandisk 4 gb m2 gördüm bana yanlızca m2 to ms pro duo adaptörü lazım satma imkanınız varsa pm atarsanız sevinirim.

Onu kartla beraber satmıştım dostum üzgünüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.