16 GB SONY MEMORY STICK PRO DUO MARK2 kullanan arkadaslar var mı pspsinde? merak ettigim ürünün 16 gb olması herhangibir yavaslama aksama yasanmasına neden oluyor mu?
SAKIN ALMA ÇOK KASAR EN İDEALİ 8 GB ALIRKEN DENEDİM YANSANAYİ SONY MS 16 GB OYUN DOLU TAKTIM YAVAŞLIYOR VE KASIYOR 8 GB TA HİÇBİR SORUN YOK
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: levocan987
SAKIN ALMA ÇOK KASAR EN İDEALİ 8 GB ALIRKEN DENEDİM YANSANAYİ SONY MS 16 GB OYUN DOLU TAKTIM YAVAŞLIYOR VE KASIYOR 8 GB TA HİÇBİR SORUN YOK
Çakmanın kasması normal. Bir de orjinali dene bakalım kasıyor mu.
AYNEN KATILIYORUM. ORJİNAL BOMBA GİBİ ÇALIŞIYOR NE KASMA NE GERME. TEST EDİLDİ ONAYLANDI
orjinal aldıktan sonra herhangi bir kasma olacağını hiç sanmıyorum
Sahtesi elime geçti 16 gb'lık sony'nin. Sakın ola ki almayın. 4 saatte bozuldu. Bu kadar dandik olamaz. tam 16 gb değil ayrıca içinden 8 çıktı Kartı parçaladım içini falan isteyenlere gösteririm. Çok dandik malzeme kullanılmış.
@caner hocam sizin dükkanda sandisk 4 gb m2 gördüm bana yanlızca m2 to ms pro duo adaptörü lazım satma imkanınız varsa pm atarsanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: uzman_as
@caner hocam sizin dükkanda sandisk 4 gb m2 gördüm bana yanlızca m2 to ms pro duo adaptörü lazım satma imkanınız varsa pm atarsanız sevinirim.
Onu kartla beraber satmıştım dostum üzgünüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme