Şimdi Ara

16 NCI MKNZ.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. GERİ DES.BL. / DİYARBAKIR MERKEZ / DİYARBAKIR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
35.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hepsinden onemlisi yaniniza 20 30 liralik bir ve elli kurus almayi unutmayin cunku kantinlerde kagit para kullanmak imkansiz gibi bir seymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 ağustos'tan önce askerlik için başvurduğum gün daha dün gibi,
    zaman ne çabuk geçiyor. birliğe katılmaya kaldı 3 gün :)
  • Merhabalar arkadaslar son 2 gunumuz. Bugun yola cikacak olan var mi?

• Ben hala sülüsü alamadım arkadaş yok böyle bir olay! yarın öğleden sonra izmire uçuyorum. manisada halledip öyle teslim olucam
  • uzun uğraşlar sonucu bugün sülüsümü aldım.
    yarın akşam Allah izin verirse yola çıkıyoruz.

alaşehir de görüşmek üzere arkadaşlar. isimlerinizi pek aklımda tutamadım umarım orada buluruz birbirimizi.
  • Zaman geldi :) Hepimizin askerliği hayırlı olsun.. Sağ salim kazasız belasız gider geliriz inşallah.
  • eve gelen giden eksik olmuyor,
    bugüne kadar heyecan vb. hiç bir şeyim yoktu ne güzel ya.

ayrıca yastık kılıfı uyarısı için teşekkür ederim,
    hayat kurtarıcı nitelikte :)

saçları da kestirdim, yarın gece 01.00'ı bekliyorum :)
  • orada görüşmek üzere tertipler. hakkımızda hayırlısı olsun artık Allah'a emanetiz hepimiz.
  • devrelerim merhabalar.
    Ziraat Bankası'nda çalışan arkadaşımı aradım, elimde bir ziraat hesap kartı vardı. Onu aktif mi değil mi diye sorayım dedim.
    Arkadaşım ziraat bankası sisteminden şunu gördü: askerde bize verecekleri ziraat hesaplarımız açılmış. banka kartları ne zaman verileceği konusunda bir şey söyleyemedi.
  • vakit tamam yolcudur abbas.
    orada görüşmek, tanışmak, kaynaşmak dileğiyle.
  • alp ben de oyle bir sey duydum gittgimizde hazir durumda olacakmis ilk hafta yada 2. hafta verirler demislerdi.
    ben bir aksilik olmazsa 9bucukta nizamiyenin kapisinda olucam. hepimize hayirli olsun

• Devrelerim,
    saat 01.00'da otobüsüm var. artık girmem heralde internete. Allaha emanet olun. Alaşehir'de görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati0508

quote:

Orijinalden alıntı: Kntgs

Onun disinda diyarbakir guzel yer carsiya ciktigimizda mardin kapida sabah serpme kahvalti edicez falan filan sehirde her sey varmis kebaba ete doyucaz. Birliktede birbirimize destek olur pamuk gibi yapar geliriz. Hic kimsenin en ufak tereddutu olmasin.

yazının altına imzamı atıyorum devrem. bu arada diyarbakırda zaten ktm varmıs diye duydum. ama bize gerek kalmaz gibime geliyor ki zaten diyarbakır merkez yazıyor (kimse tam merkezde diyemesede..)

merkezle alakası yok diyarbakırdan sonra 40 dk oda sivil gidemessin hiçbir sekilde ktm ye katılacaksın araç gelince konvoyla götürecekler seni 1 sene kaldım orada allah sabır versin arkadaslar...

• s.a beyler nasıl orda durumlar hiç sesiniz çıkmamış kasımdan beri yeni gelceklere dicek bişey yok mu :)
  • talanas kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar varmı hala usta asker olan bnm usta birliği orası
    16. Mekanize Piyade Tugayı Lojistik Destek Komutanlığı Bakım Birliği Geri Destek Bölüğü / DİYARBAKIR
    varsa hala asker olan bana ulaşsın
    05367880046
  • Usta birliğim burası 357. dönem olarak. Giden arkadaşlardan yorum bekliyorum. gidecek arkadaşlarda bu başlık altında kaynaşalım.

16 NCI MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / DİYARBAKIR MERKEZ / DİYARBAKIR
  • Yok mu oglum lan koca forumda kimse

• Peerless kullanıcısına yanıt
    Selam arkadaş, benim de 16 NCI MKNZ.P.TUG. 2 NCİ MKNZ.P.TB.MUH.DES.BL. / DİYARBAKIR MERKEZ hayırlı olsun diyorum öncelikle :) hangi şehirdensin?
  • beyler burdayız sakin olun ya :)
  • Yok mu baska 357. Donem giden devreler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.