Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 16 Ocak'ta Amerika'dan dönüyorum, ürün getirtmek isteyen ulaşabilir. Satın Al 9 Ocak 2024 10:20 1 1 16 Ocak'ta Amerika'dan dönüyorum, ürün getirtmek isteyen ulaşabilir. Merhaba,16 ocakta Boston'dan Türkiye'ye dönüyorum. Amerika'dan ürün isteyenler ulaşabilir. Satın alır adresime yollatırsınız ya da ürün ücretini yollayıp ben de sizin adınıza alabilriim. Komisyon için lütfen ulaşın. İletişim PM. ErenSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 16 Ocak'ta Amerika'dan dönüyorum, ürün getirtmek isteyen ulaşabilir. Satılık Xbox One X, kutulu, 1 orijinal kontrolör, Türkiye cihazı. Satılık Airpods 3. Nesil çok az kullanılmış, garantili. Satılık 2 adet 4GB DDR4 2133 Longline Ram (2x4GB)