Yok tek gideceğim Artık alırım soru bankamı YGS çalışırım. Aklıma başka bi şey gelmiyor
4e mi geçtin sen de
bir 4 e geçen ben
Anlamadım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Ferhat Tarçın
quote:
Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21
quote:
Orijinalden alıntı: Ferhat Tarçın
quote:
Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat
@Trapped Under Ice
Sağolsun hocam Giresun'dan İstanbul'a
@Ferhat Tarçın
Yok tek gideceğim Artık alırım soru bankamı YGS çalışırım. Aklıma başka bi şey gelmiyor
4e mi geçtin sen de
bir 4 e geçen ben
Anlamadım?
nesini anlamadın kardeşim ygs ve 4 e geçmek neyi çağrıştırıyo bende 12.snıfım
7 yıldır Mersinden Antalyaya yolculuk yapıyorum (10 veya 11 saat), insan bir zamandan sonra alışıyor. Genelde film, kitap, müzik üçlemesiyle geçiyor ama sana en iyi tavsiyem mutlaka her molada dışarı çık hava al çünkü otobüsün içerisi çok havasız oluyor saatler ilerledikçe. Mola yerlerinde uğraşabileceğin şeyler alabilirsin. Vücudunu rahatlatacak kıyafetler giymeni tavsiye ederim, adı üzerinde uzun yolculuk (eşofman vs.), imdb'den film seçip telefonuna atabilirsin daha bir çok tavsiye var umarım sana yeter bunlar. Hayırlı yolculuklar :)
izlediğin yabancı dizi varsa yükle bölümlerini birde şarkı at tele, kulaklık ile iyi gider, sonlara doğru dışarıyı izle sıkılmazsın daha.
hocam bak şimdi telefon için hafıza kartları oluyorya microsd ler onlara bol bol film dizi at indirip telefondan izlersin. şarj kousunu ise şöyle çözebilirsin :
metronun ekranlarında genellikle usb girişleri olur usb kablo ile şarj edebilirsin telefonunu
kitap falan alabilirsin
fakat bence en iyi gidecek şey o ortamı yumuşatması için mizah dergisi ciltleridir (12 sayı falan tek pakette olanlar)
Urfadan dönerken otobüsle dönmek gibi bir hata yaptım.Hayatımın en kötü günlerini yaşadım.Sana tavsiyem açık paketlerdeki hiç bir şeyi yiyip içme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme