Şimdi Ara

16 yaşıma gireli 3 ay oldu boyum uzarmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eekrcl

quote:

Orijinalden alıntı: eren58058

arkadaşlar yaşım 16 3 4 ay oluyor gireli şmdi babamın boyu 1.93 annem 1.65 ben 1.68 dayılarımdan 1i uzun 3ü kısa amcam 1.89 ve babamla amcam lise 3 de boy atmışlar ama ben atıcağımı zannetmiyorum çünkü arkadaşlarım diyor ergenliğin gelmiş geçmiş yüzümde sakal yok kolumda daha tüğ var bacagımda ve alt bölgede kıl çıktı başka hiçbiyerimde yok acaba daha ne kadar boyum uzar ? ?? ? tahminen

Kac oldu boy?

şimdi 18e gireli 1 ay oldu 1.81 im kardeşim 2 senede 13 santim uzadım :)
  • quote:

quote:

arkadaşlar yaşım 16 3 4 ay oluyor gireli şmdi babamın boyu 1.93 annem 1.65 ben 1.68 dayılarımdan 1i uzun 3ü kısa amcam 1.89 ve babamla amcam lise 3 de boy atmışlar ama ben atıcağımı zannetmiyorum çünkü arkadaşlarım diyor ergenliğin gelmiş geçmiş yüzümde sakal yok kolumda daha tüğ var bacagımda ve alt bölgede kıl çıktı başka hiçbiyerimde yok acaba daha ne kadar boyum uzar ? ?? ? tahminen

Kac oldu boy?

• quote:

quote:

Kac oldu boy?

Alıntıları Göster

• eren58058 E kullanıcısına yanıt
    Vayt. Helal evde iyi bakmışlar sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yaşıma kadar 180 idim

lise son sınıfta aniden bir basketbol oynama hastalığı baş gösterdi fırsat bulduğum kısa zamanlar da bile hemen potaya koşardım

hatta kat nöbeti tutarken bahçede basketbol oynandığını görünce hemen bahçeye inerdim de müdür muavini pencereden bağırarak çağırırdı

böylece 1 senede boyum 5 cm daha uzadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.