Ama hergün düzenli yoğurt yiyorum spor hergün yapıyorum hergün 50 kere zıplıyorum durmadan :D 1.90 en büyük hayalim .s
Alıntıları Göster
İkimiz de hayalimize ulaşırız inşallah. :D
quote:
Orijinalden alıntı: Mopneet
İkimiz de hayalimize ulaşırız inşallah. :D
Alıntıları Göster
Google'da bu konu hakkında arama yapıldığında ikinci sırada benim konum çıkıyor ancak içerisinde yeterli bilgi, deneyim yok. :(
quote:
Google'da bu konu hakkında arama yapıldığında ikinci sırada benim konum çıkıyor ancak içerisinde yeterli bilgi, deneyim yok. :(
Alıntıları Göster
14 yaşıma akadar 183 cm e ulaştım. Ondan sonra da uzamadım. Seni lisede üniversitede düşünemiyorum diyorlardı ama korkulan olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: thebigrambo
14 yaşıma akadar 183 cm e ulaştım. Ondan sonra da uzamadım. Seni lisede üniversitede düşünemiyorum diyorlardı ama korkulan olmadı
Alıntıları Göster
Ben 16 yaşındayım boyum 1.85 belki 5 santim uzarsam 1.90 olurum 3 4 santim falan uzasam yine yeter 1.88 1.89 falan fazla abartmaya gerek yok yani egzersizlere devam ağırlık altına girmeyin :)
Ben de 16 yasindayim boyum 1.80 boy uzamam hala devam ediyor gecen yil bu zamanlar 1.73 boylarindaydim . Basketbol oynamaya dikkat ediyorum . Hedefim 1.90a ulasmak sizce 1.90 olur muyum?
mae98M
kullanıcısına yanıt
la olum kalk git burdan :D 1.70 te kaldık moralimiz bozuluyo lan bunları görünce :D
quote:
Orijinalden alıntı: Diş Teli
la olum kalk git burdan :D 1.70 te kaldık moralimiz bozuluyo lan bunları görünce :D
uzadın mı kardeş
Hocam 2 senede kaç cm uzadın merak ettim doğrusu, umarım istediğine ulaşmışsındır.
Kardeşim boyun uzadı mi neler oldu ??
quote:
Orijinalden alıntı: SanerSenturk
Kardeşim boyun uzadı mi neler oldu ??
Boyum 1.72 cm.
uzar. ne kadar uzar bilmem ama 25 yasina kadar ara ra barfix cek, Tavana zipla, oynayabilirsen basket oyna
Boyum hala 1.72.
Up konusuna donmus burasi boyle her gun boyunu olcersen bi mok olmaz en az 4 ayda bir olc
quote:
Orijinalden alıntı: Stadhouder
Up konusuna donmus burasi boyle her gun boyunu olcersen bi mok olmaz en az 4 ayda bir olc
çocuk 2012 yılından beri 2 cm uzamış, güzel tavsiye verdiniz helal olsun.
boyunuzu ne kadar az ölçerseniz o kadar uzar arkadaşlar, çişinizi yaparken de gözlerinizi kapatın.
quote:
1 yil arayla yazmisim yorumun enteresan olmus.
quote:
quote:
1 yil arayla yazmisim yorumun enteresan olmus.
Farkettim
Ben 1.83 e ulaştım ve uzun zamandır boyumu ölçmüyorum, önceki mesajı yazalı 10 ay olmu, 2 ay sonra 17 olacağım. Sizce 1.86-1.90 a ulaşır mıyım arkadaşlar
Sonuç?
Uzadınmi musluman
quote:
Merhaba. 16 yaşındayım, annem 158, babam 164 cm ancak annem en fazla 160, babam ise 168 cm olmuş. Dayım 1.83. Ancak onun dışında ailede 170 santimetrenin üzerinde kimse yok. Benim boyum şu anda 170 cm. Vücüdumda sakal ve göğüs kılı dahil tüm ergenlik göstergeleri ortaya çıktı, ancak tabiiki babam kadar sakalım yok. Size sorum bugüne kadar böyle bir durumdan çıkıp 5-10 cm uzamış kimseyi tanıdınız mı, kısacası boyumun uzaması mümkün mü?