Şimdi Ara

160 GB HARDISK ALACAM NE ALAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Umit

Seagate 200 MB kullanıyorum, hem de ICY BOX un içinde. sesi yok denecek kadar az diyebilirim, anakarta bağlayıp yaptığım testlerde çok iyi sonuçlar verdi, tavsiye ederim.

ICY BOX noluyooo???
  • seagate ncq derim.ama samsung da alabilirsin
    ama kesinlikle sata al
  • ICY BOX bu
     160 GB HARDISK ALACAM  NE  ALAYIM
    Icy Box 350 External USB 2.0 Disk Kutusu

içine harddiskini koyuyorsun ve yanında taşıyorsun.
    performansı biraz düşürüyor ama ofise veya başka yere kendi hdd ni taşımış oluyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Umit

ICY BOX bu
     160 GB HARDISK ALACAM  NE  ALAYIM
    Icy Box 350 External USB 2.0 Disk Kutusu

içine harddiskini koyuyorsun ve yanında taşıyorsun.
    performansı biraz düşürüyor ama ofise veya başka yere kendi hdd ni taşımış oluyorsun.

abi adam hdd soruyor sen disk kutusu komuşsun neyse bende araştırmıştım bir ara bu disk kutusu bayaa iyi
    mesela bende fazladan bir hdd war ama takamıyorum 1 cd rom 1 dvd yazıcı bir de cd yazıcı var sate de yok bu aalet işimi görür aslında ama az pahallı 50$ falan bana çok geldi.

• seagate al derim
  • Bendede 2 tane 200 gb seagate sata var 7-8 aydır kullanıyorum ve her ay pc ye format atarım gayet iyiler.
  • samsung serial ata
  • hitachi bulursan tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

abi adam hdd soruyor sen disk kutusu komuşsun neyse bende araştırmıştım bir ara bu disk kutusu bayaa iyi
    mesela bende fazladan bir hdd war ama takamıyorum 1 cd rom 1 dvd yazıcı bir de cd yazıcı var sate de yok bu aalet işimi görür aslında ama az pahallı 50$ falan bana çok geldi.

Yahu ben HDD kutusunu söylemiyorum ki onun içinde bile 200 MB'lik seagate'in sesi az çıkıyor diyorum, kutunun çevresi içi iyi havalansın diye kümes teli gibi açık. Bir tane de samsung 160 lığım var seagate samsungdan daha performanslı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 2 Nisan 2005, 7:40:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.