Şimdi Ara

1600 lira civarı i5 ve gt740m ekran kartı olan laptop arıyorum -Lenovo hariç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asusta u serisi işlemci var toshibada ki ise m serisi işlemci ve fiyatının daha düşük olması ile doğru karar vermişsiniz. Ayrıca rica etsem gpu-z programından ekran kartının kaç bit olduğunu öğrenip paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 22 Aralık 2013; 2:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Asusta u serisi işlemci var toshibada ki ise m serisi işlemci ve fiyatının daha düşük olması ile doğru karar vermişsiniz. Ayrıca rica etsem gpu-z programından ekran kartının kaç bit olduğunu öğrenip paylaşır mısınız?

64 bit.
    Direkt nvidianın kendi menüsünden aldım.
     1600 lira civarı i5 ve gt740m ekran kartı olan laptop arıyorum -Lenovo hariç

• Hadi ya sende mi brütüs(toshiba). Bu GT740M uyanıklığını bir tek lenovo yapıyor sanıyordum ama toshibada yapmış. Neyse hayırlı olsun yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 22 Aralık 2013; 2:36:42 >
  • Asus da aynı şekilde.
  • DELL DELL sakin yanılmayın ben denedim ama çok pişmanım lenovo pişmanlıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

quote:

Orijinalden alıntı: Scor_pion_

Bütçeni zorlayabılırsen bu modeli şiddetle tavsiye ederim. Fiyat-Performans olarak bu özellikte pc bulman zor

Dell Inspiron 7537 S20W65C

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419

Hocam bu ürünün ekran kartı çok çok iyi gibi fiyatına göre,

lakin işlemcisi nasıldır ciddi ciddi alacağım sanırım bu ürünü ama çift çekirdek demiş 3.5 yıllık dell laptopum bile 4 çekirdek sanırım fi tarihinde kalma 1.seri i5 benimki lakin ne dersiniz?

satıcıya 2 yerden mesaj attım şimdiden alacağım diye ama kafamda soru işaretleride var performans ile ilgili son anda hp veya lenovo düşünebilirim.

Haswell işlemcileri 4. Nesil enerji tasarrufu odaklı işlemciler turbo boost2.0 la 2.6 Ghz ye çıkar. Ana işlem birimi iki desede 2 de sanal birim oluşturur sıkıntı çıkarmaz. Dell kalitesi diye birşey var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Orijinalden alıntı: meter90

quote:

Orijinalden alıntı: Scor_pion_

Bütçeni zorlayabılırsen bu modeli şiddetle tavsiye ederim. Fiyat-Performans olarak bu özellikte pc bulman zor

Dell Inspiron 7537 S20W65C

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419

Hocam bu ürünün ekran kartı çok çok iyi gibi fiyatına göre,

lakin işlemcisi nasıldır ciddi ciddi alacağım sanırım bu ürünü ama çift çekirdek demiş 3.5 yıllık dell laptopum bile 4 çekirdek sanırım fi tarihinde kalma 1.seri i5 benimki lakin ne dersiniz?

satıcıya 2 yerden mesaj attım şimdiden alacağım diye ama kafamda soru işaretleride var performans ile ilgili son anda hp veya lenovo düşünebilirim.

Şuanda lenovodan uzak dur. F/P ürün çizgisinden saptı kullanıcıyı aldatmaya yönelik ne kadar dandik bileşen varsa kullanmaya başladılar.

Dell F/P olarak çok iyi bir alternatif kesinlikle öneririm. Ayrıca çekirdek olayına takılmayın. Bu işlemcilerde 2 fiziksel 2 de mantıksal çekirdek olmak üzere 4 çekirdeklidir. Muhtemelen sizin fi tarihinden kalma laptopunuzda öyledir. İşlemcisi, ekran kartı ve fiyatıyla çok iyi bir tercih olur sizin için.

Sanırım yine Dell alacağım ne de olsa bildiğim marka makina,

bu şu an elimin altındaki 3-4 kez ben açtım içini ( zerrede anlamam laptoptan) hala sağlam

Diğer üründe yani 7537'de sorun çıkmazsa fiyat işte özellikler vs. yıl bitmeden elimde olabilir teşekkürler.

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Alırsanız bi inceleme yaparsanız çok iyi olur özellikle oyun incelemesi sevaba girersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67berk67

Alırsanız bi inceleme yaparsanız çok iyi olur özellikle oyun incelemesi sevaba girersiniz

Valla hocam ürünü dediğim siteye koyarlarsa alacağım (ki koyacağız dediler ha yılbaşından sonra koyarlarsa işime yaramaz)

şimdi max 1500-1600 cebimden çıkacak gözüyle bakıyorum bana 1800 TL civarına gelicek olursa ürün yani fiyatlarda revizyon olursa

direkt y510'a yöneleceğim malum 200-300 için değmez bunları almaya çünkü y510 aynı koşullarda bozulmadan en az 1-2 yıl daha güncel kalacak.

Alırsam tabiki yaparım müsait oldukça malum 1-2 haftaya final ödev makele şu bu dertlerim olacak,

ama 2-3 foto çekip güncell bir oyun yükleyip ıvır zıvır değerleri paylaşırım tabiki

+1700 TL şu anki fiyat taksitle veriyorlarsa sıcak denebilir malum hem dell hem ekran kartı iyi ( dell genelde çöp ekran kartı koyar makineye )

• Arkadaşlar cpu'nun max turbo hızını nasıl öğrenebiliriz? Toshiba'nın turbo hızını kısıtladığı yönünde şeyler okudum da.

quote:

Arkadaşlar yeni bir notebook aldım, bazı yabancı sitelerde toshibanın turbo hızını kısıtladığı yönünde şeyler okudum.
    İşlemcim i5 4200m. Turboyla 3.1 ghz e çıkması gerekiyor ama acaba çıkabiliyor mu merak ediyorum.

Normalde bu 2. işaretlediğim yerde 3.1 ghz yazması mı gerekiyor?
     1600 lira civarı i5 ve gt740m ekran kartı olan laptop arıyorum -Lenovo hariç

http://forum.donanimhaber.com/m_85577563/f_//tm.htm#85577563

• Merhaba beyefendi .Elimde az kullanılmış,temiz bir sony vaio pcg 71811m
    laptop var.Sizin baktığınız laptoplar ile özellikleri aynıdır.Sıfırdan farksızdır.Özellikleri:

Sony Pcg 71811 m özellikleri:
    - İntel Core i5 işlemci(2.30 ghz)
    - 4 gb ram
    - 500 gb satadisk
    - 2 gb Nvdia Geforce 410 m ekran kartı
    - Windows 7 işletim sistemi

* Laptop'ta herhangi bir hasar,arıza veya zarar yoktur.Gayet temiz ve sağlam bir cihazdır.

Fiyat:1000 Tl'dir. Pazarlık yapılır.Cevabınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.