Şimdi Ara

1600 MHZ RAM 1333 OLARAK ÇALIŞIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 HAFTA ÖNCE SİSTEM TOPLADIM.ELİMDE VATANDAN ALINMA :
    http://www.vatanbilgisa...details.aspx?I_ID=60163 MSI ANAKART
    http://www.vatanbilgisa...details.aspx?I_ID=51959 GSKİLL RAM

İŞLEMCİ:CORE İ5 2500K

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM SON ÇAREM SİZLERSİNİZ KAFAYI YEEMEK ÜZEREYİM 1 HAFTADIR.
    İLK SORUNUM RAMLERİ 1600 DE ÇALIŞTIRAMADIM.FOTolARDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ.
    2.Cİ SORUNUM İSE İŞLEMCİM 2500 K OLMASINA RAĞMEN ÇARPAN KİLİDİ AÇIK DEĞİL PASİF KONUMDA...

RAMLERİ BARİ 1600 DE ÇALIŞTIRSAM İÇİM ÇOK RAHAT EDİCEK ARKADAŞLAR SİZDEN RİCA EDİYORUM YARDIMCI OLUN LTFEN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SikriAbi -- 17 Haziran 2013; 21:20:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SikriAbi

AÇTIĞIM KONUNUN BAŞLIĞI ÖLDÜM BİTTİMLİ KONU BAŞLIKLARI ARTIK YASAKLANMIŞ ÇOK GÜZEL.KONU AÇARKEN DİKKAT ETMEDİM TMM BU BENİM HATAM AMA.SİZE ŞUNU SÖYLEMELİYİM NE YAZIKKİ FOTOLARI EKLEMEM KONUYU ACMAM 40 DK MI ALDI.KONUYU HEMEN KİLİTLEMEK YERİNE BAŞLIĞI DEĞİŞTİRMEK İÇİN KISA BİR SÜRE VERMENİZ DAHA MANTIKLI OLMAZMIYDI???SİZ HEM BÖLE İŞLERİN PEŞİNDE KOŞACAĞINIZA YARDIMCI OLSANIZ DAHA İYİ DEĞİLMİ?KUSURA BAKMAYINDA BU TÜR BAŞLIKLAR KOYMASAK HİÇ KİMSE YARDIMCI OLMUYOR!!!ZATEN FORUMUN ESKİ DAYANISMASI YOK YARDIMCI OLAN HİÇ YOK SİMDİ İSTER BENİ BANLAYIN NAPARSANIZ YAPIN FORUMU ARTIK ÇOK GEREKSİZ BULUYORUM BU BENİM KENDİ GÖRÜŞÜM!!!
    SAYGILARIMLA...

Konuyu lutfen forumla ilgili oneri sorunlarız bölümüne açınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen ramleri 1600mhz de çalıştıramayan kişisin dimi? konu kitlenmiş diye cevap yazamadım kuralları okumaman senin hatan yöneticilere bok atma onlar işlerini yapıyorlar bizim işimiz yardım etmek değil biz zevkine yapıyoruz bunu burdan para falan kazanmıyoruz başlığı ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN yapmayınca nasıl yardım edilmiyormuş? asıl ben öyle konulara yardım etmiyorum şimdi çözümü bilgidiğim halde sana yardım etmeyecem yöneticilere bok atmak da neymiş sen kimsin onların yaptıklarını kötülüyorsun adamlar işlerini yapıyorlar
  • AÇAÇAK VAKTİM YOK KARDEŞİM ARTIK UĞRAŞAMAM GEREKLİ KİŞİLER OKUDUYSA YETERLİ BENİM İÇİN.SORUNUM İÇİN NETE FOTO YÜKLEMESİ KONUYU AÇMAK 40 DK MI ALDI SONUÇ KONUYU AÇIYOSUN BAŞLIĞINA ALLAH RIZASI İÇİN LTFEN YARDIM EDİN BEYLER YAZDIM KONU 10 DK DURDU YARDIM EDEN ZATEN YOK ÜSTÜNE BİDE DH YÖNETİCİLERİ KONUYU KİLİTLEDİ SEN OLSAN NAPARDIN KARDEŞİM?BAŞKA TÜRLÜ İLGİLENİYOMUSUNUZ SANKİ O TÜR BAŞLIKLAR YAZMASAK ???
  • IROU ÜSTAT DH YÖNETİCİLERİNE BOK ATTIĞIM YOK FARKINDAYSAN YUKARIDA BENDE BELİRTTİM HATAMI İYİCE OKURSAN???SADECE SİNİRİM BOZULDU İLK DEFA FOTO EKLEMEYE CALISTIM SİTEYE 40 DK UĞRASTIM ETTİM SONUÇ BU OLDU.YÖNETİCİLERE BENİM BURDA SADECE DEMEK İSTEDİĞİM KONUYU DEĞİŞTİRMEM İÇİN KISA Bİ SÜRE VEREMEZLERMİYDİ?ŞİMDİ FOTOLARIN LİNKLERİNİDE KAYBETTİM YENİ Bİ KONU NASIL ACICAM SENCE?
  • herkezin zevkine bu işi yaptıgınının bende farkındayım zaten formun amacıda bu değilmi özellikle teknik bölümler kısmı yardımlaşma olacakki sorunlar çözülsün.benim sorunumu özel mesajlada atabilirdin üstat madem yardımcı olmak istiyodun.neyse 15 dk da 70 kişi konuyu okudu ama cvp veren yoktu napimm umudu kestim zaten ben...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen ne diyorsun ulan değişik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.