Şimdi Ara

1600 tl iphone 4 garantili. Alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan_sarac

ürün 8 gb. 1600 tl nakite alıcam. Sizce piyasaya göre nasıl? 4s varken alınırmı muhabbeti açmıycam arasında ucurum var.

1499tl migrosta.12taksit vade farksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

ürün 8 gb. 1600 tl nakite alıcam. Sizce piyasaya göre nasıl? 4s varken alınırmı muhabbeti açmıycam arasında ucurum var.

valla yazık 2010 haziran ayında çıkmış bir cihaz fiyatı düşer biraz yahu bence sahibinden.com gibi benzeri sitelerde garantili kapalı kutu bakmanız daha faydalı. daha uyguna bulabilirmisiniz bilmem ama ben buna 1500 vereceğime 1600 veriri spot 16 gb 4S alırım daha iyi. tabi ki bu benim düşüncem

• quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

8 gb nedir ya al diyenler neye gore al diyosunuz 5.5 gb bu adam hic mi video cekmeyecek uygulama yuklemeyecek sadece uygulama ver muzik olarak dusunmeyin

Bak bunu apple düşünememiş, tebrikler
    Bende 16 gb var
    9,5 gb boş

1,2 gb müzik
    +igo navigasyon + 2 3 tane oyun
    Vesaire işimi goruyor

Neyse konu sahibi arkadaş
    Durum boyle, senin ihtiyacını goruyorsa problem yok
    Ama aynı fiyata yerli 16 bulursan elbette onu alırsın

300-400 lira ciddi para

Apple neden 1 sene sonra dusunmus 8 gb model cikarmayi sen onu dusundun mu? Komik olmaya calismayin ben de ucuz diye 8 gb tercih etmek isterim tabi ki ama yetmez. 4 gb kullanan zor bulunur sizin gibi, o yuzden ekstrem ornekleri dusunmeye gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

8 gb nedir ya al diyenler neye gore al diyosunuz 5.5 gb bu adam hic mi video cekmeyecek uygulama yuklemeyecek sadece uygulama ver muzik olarak dusunmeyin

Bak bunu apple düşünememiş, tebrikler
    Bende 16 gb var
    9,5 gb boş

1,2 gb müzik
    +igo navigasyon + 2 3 tane oyun
    Vesaire işimi goruyor

Neyse konu sahibi arkadaş
    Durum boyle, senin ihtiyacını goruyorsa problem yok
    Ama aynı fiyata yerli 16 bulursan elbette onu alırsın

300-400 lira ciddi para

Apple neden 1 sene sonra dusunmus 8 gb model cikarmayi sen onu dusundun mu? Komik olmaya calismayin ben de ucuz diye 8 gb tercih etmek isterim tabi ki ama yetmez. 4 gb kullanan zor bulunur sizin gibi, o yuzden ekstrem ornekleri dusunmeye gerek yok.

@erniuif
    Aynı fikirdeyiz genel olarak
    Tek fark 8gb yeter mi yetmez mi de takıldık
    Fiyat farkina deger mi onu dusunmek lazm
    Yoksa 16gb alıp rahat rahat ..

Bu arada
    Neden komik olmaya çalıştığımı dusundunuz anlayamadm

• quote:

quote:

Güzel fiyatmış, bunu alsın konuyu açan arkadaş. Yetmezse de iP5 çıkana kadar idare eder.
  • garantisi oluyoda ne oluyo hiç bir işe yaramıyo. yurt dışı hiç açılmamış kutusunda cihaz alın ilerki zamanlarda problem çıkarırsa aradaki fiyat farkına ürünü çok rahat yaptırırsınız. yurt dışı simfree forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

garantisi oluyoda ne oluyo hiç bir işe yaramıyo. yurt dışı hiç açılmamış kutusunda cihaz alın ilerki zamanlarda problem çıkarırsa aradaki fiyat farkına ürünü çok rahat yaptırırsınız. yurt dışı simfree forever

aynen katılıyıyorum şekil 1a.3gs telefonumu 1buçuk aydır servisten alamadım.Değişim cihazı bekleniyormuşmuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

garantisi oluyoda ne oluyo hiç bir işe yaramıyo. yurt dışı hiç açılmamış kutusunda cihaz alın ilerki zamanlarda problem çıkarırsa aradaki fiyat farkına ürünü çok rahat yaptırırsınız. yurt dışı simfree forever

aynen katılıyıyorum şekil 1a.3gs telefonumu 1buçuk aydır servisten alamadım.Değişim cihazı bekleniyormuşmuş.

türkeyeden garantili cihaz alacağım diye boşuna 400-500 tl fazla para veriyolar.

• O fiyata çok normal hatta daha ucuza bulursunuz ama eger amerikadan vs... getirtme ihtimaliniz varsa(giden arkadas vs...) daha ucuza 32gb 4s alabilirsiniz ama oyle bi ihtimal yoksa 16gb 4 alin bence o fiyata bulabilirsiniz veya en fazla 100TL fakla
  • Electro World'de 1.499 TL. On taksiti galiba.
  • Kişiye göre değişir ben 1500 aldım electroword hafta sonu kampanyasından 8 gb

6.5 gb boş alan oluyor şuan bana yarar herşeyi indirdim 5.5 boşum var..

ben sosyal medya foto programları güncel hayat programları indrdim oyun oynamadığım için bana yeter sanırım..
  • quote:

Alınmaz
    iPhone 4 garantili 1250 lira
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-iphone-4-8-gb-cep-telefonu-siyah-52335292

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Y.

quote:

Alınmaz
    iPhone 4 garantili 1250 lira
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-iphone-4-8-gb-cep-telefonu-siyah-52335292

yurtdışı bu

• Alinir
  • Oyun falan oynayacaksan 8 gb yetersiz gelir.
  • 21 ay Garantili 16gb Faturali Garantili Beyaz IP4 var elimde. 1400 tl ilgilenirsen.
  • quote:

Al 8 gb ı
    Bak keyfine
    64 olsa ne olacak mkv mi yukleyeceksin..
    Yurt dışından 5-10gb fazla olacagina
    Yerli garantisi olsun varsn az olsun gb ı

8gb dedigin ciddi bir sığadır,
    1gb bile kaç tane mp3 alır,
    Ha yok film arşivi, oyun arşivi yapacam yetmez dersen keseyi açarsn
    Ama mesajlarından anlaşılan o ki öyle bir derdin yok zaten

Yerli garantinin bir esprisi yok artık her şey kullanıcı hatası zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.