Şimdi Ara

1600 TL.TAVSİYE LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mchtakgn

Eski bir samsung tv teknisyeni olarak bu aralar 1500-2000 tl arası 40''-48'' arası bir tv bakıyorum. Tercihlerim arasında sadece samsung ve lg var. Philips hiç düşünmedim sizce ne almalıyım ne zaman almalıyım 1 ay içerisinde kesin almam lazım ?

Bu aradabenden önce alırsan ne aldığını yazarsan sevinirim.Çünkü aynı rakamlar arası bakıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en-ata -- 10 Mart 2016; 15:23:57 >
  • Burada takipte kalalım Ben kesinlikle 3D özelliği istemiyorum fuzuli özellik ve fiyat nedeni. Kendinden uydu olması vazgeçilmezim. İnternet olmazsa olmazım değil. Bakalım ne alacağız
  • Samsung markasından asla başka markaya bakma derim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

quote:

Eski bir samsung tv teknisyeni olarak bu aralar 1500-2000 tl arası 40''-48'' arası bir tv bakıyorum. Tercihlerim arasında sadece samsung ve lg var. Philips hiç düşünmedim sizce ne almalıyım ne zaman almalıyım 1 ay içerisinde kesin almam lazım ?

Bu aradabenden önce alırsan ne aldığını yazarsan sevinirim.Çünkü aynı rakamlar arası bakıyoruz

Sanirim parti kursak birinci geliriz zz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

asıl bizim size danışmamız lazım bu konularda, eski bir teknisyenin forumda aktif yardımcı olması gerekir diye düşünüyorum ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam epey zaman oldu samsung tv teknisyenliğini bırakalı. Şimdi neler değişti neler. Samsungun paneli lg marka idi. Bu nedenle bende babamlara lg marka tv almıştım. Sorun sıkıntı yok şimdiye kadar. Bakalım şuan benim için LG daha ağır basıyor ama daha çok fiyatlar belirleyici olacak benim için kampanyaları takipteyim 1 aya kadar bekleyebilirim 👍 @Bayberty

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x e deger veren adam

quote:

quote:

Sanirim parti kursak birinci geliriz zz

Büyük yangınlar ufak bir kıvılcımla başlar

• Fiyatlar genel olarak yüksek. Önümüzdeki 1-2 ay içinde düşme olasılığı var mıdır ? Fikri olan var mı ?
  • dd2dl5 kullanıcısına yanıt
    Hocam nisan,mayıs aylarında yeni modeller geldiğinde geçen senenin modelleri düşer diye biliyorum.
  • 1600TL. ile yola çıktık 2600TL. aldık
    vestel 48 ua 9350 evkurdan 15 taksit.
    Baya mağaza gezdim almışken büyük ekran alalım dedik bu fiyatlara bu teknik özelliklerde vestel en güzeliydi.Ekran zaten lg den servis bugün yarın kumaya gelir ayrıntıları yazarım.
  • quote:

1600TL. ile yola çıktık 2600TL. aldık
    vestel 48 ua 9350 evkurdan 15 taksit.
    Baya mağaza gezdim almışken büyük ekran alalım dedik bu fiyatlara bu teknik özelliklerde vestel en güzeliydi.Ekran zaten lg den servis bugün yarın kumaya gelir ayrıntıları yazarım.

vestel bayiine baktınız mı kaç liraydı, sitesinde 2.399 lira görünüyor ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Ben 15 taksitle aldığım için fiyat arttı kredi kartına çektirsem 2.399 TL. alabilirdim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.