Şimdi Ara

1600 TL ye kadar en az 40' Led tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi 40"-42" civarında Led TV Almak istiyorum, 3D olup olmaması hiç önemli değil. Hani bazı televizyonlar vardır ya böyle bakınca cam gibi gösterir öyle bir şey arıyorum, fiyat/performans oranı en iyi en kaliteli , başımı ağrıtmayacak bir şey olsun. Yok servisti yok arızaydı pek uğraşmak istemiyorum. Yapacaklarım Usb den , Harici hdd den film seyretmek, uydu kanallarını izlemek fakat uydu alıcım hd olmadığı için dahili hd uydu alıcısı olan bir modele de yok demem. Bazı ürünler Full led, bazıları da led aydınlatma, Full Led olanlardan varsa tabiki ilk tercihimdir. Full HD dememe gerek yok zaten, Gecikme süresi en fazla 3 ms olursa iyi olur.Wireless olayı olsa da olur olmasa da, ama tabii ki olması işime gelir.Bunların hepsini karşılayan bir tv var mı bilmiyorum :D Tavsiye edeceğiniz modeli + ları ve - leri ile yazarsanız daha memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

• Böyle bir tv bulmazsın tüm formatları destekleyecek bir usb dahili hd uydu alcısı full led 3d wireles ve 1600 e ? ben sana bütceyi yükselitsen alınabilecek bir tv öneriyim yinede 42lw570s 2599 teknosa fiyatı ürünün 7 gözlüklü bütçe son 1600 var illa diyosanda uydu alıcısız interneti olmayan 3d si olmayan fakat kaliteli bir görüntüye sahip 42lv4500 ü bu ürünün interneti olanı iste 42lv5500 (1700tl medi marktda) ü önerebilirim
  • Elimde kapalı kutu lg lv 42 3550 led tv var 100 herz ful hd led tv usb den film oynata var 3d yok fiat 1400 tl düşünürseniz
  • aradığım model 42lv8500 vatanda var ama stok yok
  • 42le8500 olmasın o 42lv8500 görmedim ben daha öyle bir model olduğunuda sanmıyorum link atarsan biyerden bizde ögrenmiş oluruz
  • evet haklısınız 42le8500 olacak
  • 42le8500 önermem zaten bulacağınız yer kısıtlı lg o üretimle ilgili bundan sonra herhangi bir çalışma yapmaz bilginiz olsun yazılım vs beklemeyin üretimden kaldırılmış bir model o ve sız bütçem 1600 lira demiştiniz siz o ürünü anca paralel ithalat bulursunuz stoklarında kalmışssa oda lg türkiye garantili değil ve minimum 2000 lira cıvarında başka tvlere yönelin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.