Şimdi Ara

16000 liraya kadar HB otomobil marka model tavsiye eder misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozandrl

Birde bu turedi.

Anlamadım ne demeye çalışıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

quote:

Birde bu turedi.

Her konuya polo tavsiye ediyorsun objektif değilsin demek istiyor. Kapiş?
  • clio2 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

quote:

Birde bu turedi.

Her konuya polo tavsiye ediyorsun objektif değilsin demek istiyor. Kapiş?

Ben sadece tavsiye yazıyorum dinlemek veya es geçmek arkadaşa kalmış.arkadaşların kriterlerine ve parasına uygun daha iyi bir araba biliyorsanız sizde yorum atsaydınız. ben sadece tavsiye vermek istedim aynı görüşte olmayanlar 'birde bu türedi' yerine 'Hayır arkadaşım bence şu şu daha kaliteli' diyebilirdi kesinlikle saygı duyarım.

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    O yorumu yazdigim siralarda 7 konu gordum ve hepsindede sizin 6n2 polonuz vardir.yada herneyse.buda ister istemez dikkat cekiyor.

• quote:

O yorumu yazdigim siralarda 7 konu gordum ve hepsindede sizin 6n2 polonuz vardir.yada herneyse.buda ister istemez dikkat cekiyor.

peki,bir daha önermem hocam kusura bakmayın.
  • önerileri ile katkı sunmaya çalışan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. sonuç olarak önerilerinizi ve beğenileri dikkate aldığımda şöyle bir tablo çıkıyor. Daihatsu sirion önde. fakat Suzuki alto ve lada kalinada dikkatimi çekiyor fiyat yönünden. 10-15 bin gibi rakam düsüşünüyorum. altı yere çok yakın arabaları tercih etmekte istemiyorum. corsalarda çok eski. 98 modele nerdeyse 15 istiyorlar. kalinanın hb modeli çok hoşuma gidiyor. düşük km dikkatimi çekiyor yomlarınızı bekliyorum.
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Hocam 200 model 1.4 80.000 km rta clio var. tavsiye edermisiniz. fiyatı ne olmalı
  • trabzonyomra T kullanıcısına yanıt
    15bini geçmemeli
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    evet hocam
    Arkadasa sormussunuz ama ben soyleyim.muhtemelen 17 falan istemislerdir bu piyasada. 15.500 den fazla vermeyin.diger bir konuya dikkatinizi cekeyim. 2000 clionun 80 binde olmasi mantikli gelmiyor. Tabiiki istisnalar.olabilir ama ama su durumda iyi sorgulayin, iyi inceletin araci.gercekten 80 bin de ve motoru sifira yakinsa. (Km orjinalse öyle olmali) o zaman 16 da verin. Uzun yillar binersiniz. Zaten piyasasida dusmez. 16 bine yarin satilir.

• Bu önerinizi dikkate alarak clio rta 2000 model (kılıma yok yalnız) anlaşmaya çalışacağım. fakat lada kalina ve vega nın 2.elleri pek hareketli olmamasına rağmen sağlam ve ekonomik olduğu söyleniyor. siz tavsiyeniz ne olur
    Yedek parca durumu ekonomiktir saniyorum ladanin ama anladigim kddariyla kisitli butce ile aliyorsunuz. Bu yuzden ikinci eli yoracak araclar ben onermiyorum acikcasi..

• teşekkür ederim yüzbaşım..
  • Est. Hocam. Sizin icin en hayirlisini bulur alirsiniz insallah. Biraz da sans isi iste
    Bol sanslar..

• Arkadaşlar fazla param yok. temiz lada kalina arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanaydin

Selamlar,

16000 lira civarına hatchback bir araba almayı düşünüyorum. Marka model olarak ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler...

opel astra hb, 98 - yada 2000 model. 150 bin kmyi geçmesin.
  • hyundai gets az yakar çok kaçar parçası ucuz
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Abi Stilo bu bütçeye gelmez mi?Temizi zor ama yüksek km belki olabilir dedim ama sen daha iyi bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi Stilo bu bütçeye gelmez mi?Temizi zor ama yüksek km belki olabilir dedim ama sen daha iyi bilirsin.

Kişin olsa km yuksek falan bulursun ama şuan pek memkun değil piyasa acayip yuksek. Alternatif olarak daihatsu sirion öneririm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.