Şimdi Ara

1600tl pc önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

İster yeni oyun oyna ister nostalji takıl fark etmez. Seni rahatlıkla idare eder bu kart.

Bir de yukarıda bir iki soru sormuşsun, olmazsa olmaz var mı diye.

Evet var kardeşim. Bu işte ihtiyaca göre pc yapmak olmazsa olmazdır

SSD bu bütçeli sistemler için pahalı/lüks denebilir.
    Ancak 1-2 sene sonra baktın fiyatlar indi. Al bi tane 240GB'lık SSD yapıştır sistemine.
    Şimdilik olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

Orijinalden alıntı: hamiismail

amd olsa nasıl olur ?

bir de arkadaşın dediği gibi keskin çizgiler ne ? ssd hdd olacak mutlaka. başka olmslı yada olmamalı şeyler ?

dün vatanda %30 indirim wardı. bugun yok hayallerimi yıktı :(

AMD olursa böyle bir evlat olur

Vatan %25 Haftasonu indirimi ile;

1.576 TL

1600tl pc önerisi

Edit: Anakart uygun. 6300'ü biraz gıdıklasan 4.0MHz civarına gelir. Ancak OC için soğutucu şart tabi

hafta sonu indirimi olmazsa ewlat olsa sevilmez :) hiç mi hiç sevmem cebine esrar koyar polise şikayet ederim bu sistemi :) 2000+ TL olmuş bnm bütçeyi aşar hafta sonunu bekliyelim. 30 Ağustos tatilken alayım die düşünmüştüm ama vatann indirimini beklemekte buyuk fayda war

• PJBP P kullanıcısına yanıt
    HAyır ordaki anakart 3770 e uymaz. 4770k alına bilir %30 indrimde aynı fiyata...
  • hamiismail H kullanıcısına yanıt
    2.000+ olması seni korkutmasın. Haftasonu mağazadan söylediğim miktara alırsın

AMD candır, can
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

HAyır ordaki anakart 3770 e uymaz. 4770k alına bilir %30 indrimde aynı fiyata...

oradaki anakart uymaz dediğin hangisi :S
    Sana demedim benim önerdiğim sistemde z87 anakart vardı 3770 uyar demişte oymayacagını belirttim... Bu arada hem oyunla çok aram yok deyip hemde gidip 6300 alıp parayı ekran kartına gömeceğini sanmıyorum :)

Dediğim gibi 3770 in veya 4770 in entegre ekran kartları işini fazla fazla görür ekran kartı almana bile gerek yok... ilerde ihtiyacın olursa sisteme eklersin duyumlarla konusan insan değilim kendim kullanıp öneriyorum
  • ekran karti almazsam bana 4770 islemci ile onerecegniz anakart hangisi olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ASUS
    Z87-A Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart 379 tl

TAbiki K modelini alıcaksanız

• quote:

Orijinalden alıntı: hamiismail

s.a arkadar
    1600-1700 tl civarı pc almayı düşünüyorum. güncel oyunlarla işim olmaz. bi kaç klasikleşmiş oyunları oynuyorum. ama program yazıyorum yazılımcıyım. her nekdr program yazsamda donanmdan çok iyi anlamam.
    bnm aklıma yatan modeller

i7 3820 yada 3770 işlemci ( aradaki farkı bilmiyorum :) ) // 660 tl civarı

ASUS hd 7850 2GB EKRAN KARTI // 506 tl

corsair 8 gb ram // 134 tl

samsung 1 tb hdd // 160 tl civarı ( 1 gb dan az istemiyorum)

cd rom ?

kasa ?

ve en anlamadım yer anakart ??

her şeyi bi kenara bırakıp bana 1600 civarı pc önerecek arkdaş var mı ? bu fiyata monitor dahil değil 22 " tv-monitorüm var.

30.AĞUSTOSTA almayı düşünüyoum.

http://forum.donanimhaber.com/m_79592279/tm.htm dostum bu konuyu incelemeni öneririm. 1500 liralık sistemin işlemcisine 100-200 lira daha takviye yapıp yeni nesil intel i7 işlemcili şahane bir bilgisayar almış olursun. Hem yazılım hem oyun açısından

• borland dev. studio ekran kartına ihtiyac duymaz

ekran kartına en çok ihtiyac duyan sony vegas pro 11 video düzenleme progra mı
  • ASUS Z87-A INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART

INTEL CORE I7 4770 SOKET 1150 3.4GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI

WD 3.5" 1TB CAVIAR GREEN INTELLIPOWER SATA 3.0 64MB CACHE HARDDISK

GSKILL 8GB RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL10 TEK MODÜL RAM

THERMALTAKE VERSA II 500W MIDT ATX SİYAH KASA

PIONEER DVR-S20FXV 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH (5 DVD HEDIYE)

1666 TL YE ALDIM.

MONİTÖR OLARAKTA

PHILIPS 22PFL2908H/12 LED FULL HD,22'' 56 CM,1920X1080P,100.000:1,100 HZ,HDMI,USB 449 TL YE ALDIM

WİN7 ULTİMATE 64 KURDUM. VE C.S 1.5 BİLE HERNE HİKMETSE PİXELLERİ SAYARAK OYNUYRUM.

1290*1080 ÇÖZÜNÜRLÜK 60 HZ AYARINDA 32 BİR RENK SEÇENEĞİ SEÇİLİ
    TV DEN İSE GÖRÜNTÜ AYARI OYUN MODUNDA

HDMI UCUYLA EKRANA DVI UCLU KABLOYLA KASAYA BAĞLI.

OYUN HARİCİNDEDE MASA ÜSTÜ GÖRÜNTÜSÜNDEN MEMNUN DEĞİLİM EKRAN KARTI KURU DEĞİL GİBİ Bİ İZLENİM UYANDIRIYOR. AMA TÜM CD İÇERİĞİNİ KURDUM.

ÖNERİSİ OLAN ?

• guncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.