Şimdi Ara

1600TL'ye Kadar Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy S3 alacaktım fakat malzeme kalitesi kimsenin hoşuna gitmemiş. Açıkcası sadece işlemci için o kadar para verilmez diye düşünüyorum. Galaxy S2 ve S3 arasında kalmıştım. Fakat HTC'nin modellerini de öneren var. Sizce 1600Tl fiyata kadar hangi telefonu almalıyım. Telefonda yaptıklarım internete girmek, mesajlaşmak vb. şeyler. Hangi telefon sizce? Teşekkür ederim..

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 30 Eylül 2012; 19:12:32 >
  • Galaxy S3 .
    Sana o yorumlari soylediyse bence hikaye anlatmislar.

Forumda kullananlarin yorumlarini okuyabilirsin. Ben inanilmaz memnunum S3 ten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Note, LG Optimus 4X HD ve HTC One X arasından tercih yap.
  • Galaxy Note fazla büyük bana göre. HTC'lerin batarya sorunu olduğunu duydum fakat iyi marka. LG telefonlarda sanırım güncel destek sorunu var. S3 almaya değerse S3 alıcam. S2 arkadaşımda var ekranı filan gerçekten güzel. Acaba aradaki fiyat farkına değer mi diye düşünmüyor değilim.
  • s3 al keyfine bak one x den daha iyi gpu ya sahip ve daha ucuz
    HTC Malzeme kalitesi iyi ama 1-2 sene sonra renk atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westßlood®

Galaxy Note fazla büyük bana göre. HTC'lerin batarya sorunu olduğunu duydum fakat iyi marka. LG telefonlarda sanırım güncel destek sorunu var. S3 almaya değerse S3 alıcam. S2 arkadaşımda var ekranı filan gerçekten güzel. Acaba aradaki fiyat farkına değer mi diye düşünmüyor değilim.

HTC One X'in donanımına göre o batarya fazlasıyla yetersiz, LG üst düzey telefonlara ayda bir küçük performans güncellemesi ile yazılım güncellemesi vereceğini açıkladı ve S3 ile S2 arasında ki farkı fazlasıyla vermeye değer.

• S3 alıcam sanırım, aldığımda eksi ve artılarını paylaşmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.