Şimdi Ara

160dolarlık pcı-ex kart tavsiye pls!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Merzah

1 sene sonra yeniden mi akrt alıcaz o zaman hatta bir sene bile idare etmez ya.Şimdi sürekli DirectX 10 oyunları çıkaracaklar.O zaman X1950 ye nolacak düşünsene.Hem o kadar parayı harcamaya değmez.

ARKADAŞIM 2004 YAZINDA SATILAN X800 XT PE TAM 600$ İDİ

BU NEDEMEK BİLİYONUZ MU ? Bİ EKRAN KARTINA 200$ DAN FAZLA VERMEK OKÜZLÜKDEN BAŞKA BİŞEY DEĞİLDİR DEMEK.

YANİ 245 YTL YE ALIN BİTANE X1950GT, ÇAKIN Bİ OC , 18 AY KULLANIP SATIN GİTSİN , SONRA ALIN Bİ 8800GTS 320 - 640 MB , GERİSİNİBİLİYOSUNUZ

YANİ HİÇ Bİ ZAMAN NE SERVET HARCAYIN NE DE 128 BIT KARTLARLA CEBELLEŞİN

iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 27 Haziran 2007; 2:47:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

quote:

1 sene sonra yeniden mi akrt alıcaz o zaman hatta bir sene bile idare etmez ya.Şimdi sürekli DirectX 10 oyunları çıkaracaklar.O zaman X1950 ye nolacak düşünsene.Hem o kadar parayı harcamaya değmez.

BU NEDEMEK BİLİYONUZ MU ? Bİ EKRAN KARTINA 200$ DAN FAZLA VERMEK OKÜZLÜKDEN BAŞKA BİŞEY DEĞİLDİR DEMEK.

YANİ 245 YTL YE ALIN BİTANE X1950GT, ÇAKIN Bİ OC , 18 AY KULLANIP SATIN GİTSİN , SONRA ALIN Bİ 8800GTS 320 MB , GERİSİNİBİLİYOSUNUZ

iyi oyunlar.

aynen baba ya ben su an almanyada yasiyorum..
    x800 xt pe su anda burda 90 euro alan yok
    kendim kullandim sparkle gt8600
    afedersiniz milleti kicini yirtiyodu süper süper diye oyunlari full oynayamadim carbon disinda hele ki yakinda cikicak olan dx10 da bu kartlarin performansi ne olur o da merak konusu..
    bence yavasdan 8800 versiyonlarina gecmek lazim zaten yakinda dahada ucuzluycak arkadaslara tavsiyem kisa bir zaman daha beklemeleri..
    x1600 proyu da kullandim acikcasi ondanda memnun degilim (belki birinin isine yarayabilir kullandigim icin söylüyorum)
    simdi karar sizin kolay gelsin..
    PS: gözünü seviyim almanya al karti 1 ay kullan hosuma gitmedi de götür geri ver keske vatanimizdada böyle olsa

• quote:

Orjinalden alıntı: Hofer_18

quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

quote:

YANİ 245 YTL YE ALIN BİTANE X1950GT, ÇAKIN Bİ OC , 18 AY KULLANIP SATIN GİTSİN , SONRA ALIN Bİ 8800GTS 320 MB , GERİSİNİBİLİYOSUNUZ

iyi oyunlar.

aynen baba ya ben su an almanyada yasiyorum..
    x800 xt pe su anda burda 90 euro alan yok
    kendim kullandim sparkle gt8600
    afedersiniz milleti kicini yirtiyodu süper süper diye oyunlari full oynayamadim carbon disinda hele ki yakinda cikicak olan dx10 da bu kartlarin performansi ne olur o da merak konusu..
    bence yavasdan 8800 versiyonlarina gecmek lazim zaten yakinda dahada ucuzluycak arkadaslara tavsiyem kisa bir zaman daha beklemeleri..
    x1600 proyu da kullandim acikcasi ondanda memnun degilim (belki birinin isine yarayabilir kullandigim icin söylüyorum)
    simdi karar sizin kolay gelsin..
    PS: gözünü seviyim almanya al karti 1 ay kullan hosuma gitmedi de götür geri ver keske vatanimizdada böyle olsa

Daha ne istiyosun ya Almanya Türkiyeden daha ucuzdur(Çok gelişmiş ülkeyiz ya anasını satayım).

Orda yaşasam Çakardım bitane SPARKLE 8800GTS CALIBRE ama nerdeeeeeeeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 27 Haziran 2007; 2:51:48 >

• yaw nasıl x1950 pro öneriyorsunuz ..çok daha ucuz en az 50 ytl ucuza galaxy marka 8600 gt var ;) 05 ten 12-13 k alıyor conroe ile ;) neden daha düşük veya eşit puan alan x1950 pro yu alayım ki üstelik dx 10 var mı var :P
  • x1950pro 256bit, 8600gt 128bit.
    Şu linke göz atmakta fayda var buraya tıklayın
  • Hakkaten bıktım bu ekran kartı muhabbetlerinden artık.Çıkarsalar adam gibi kartlar olmuyo sanki.Ekran kartına servet verilmez tabiiki onu bizde biliyoruz.Sadece para harcayacakalr düzgün birşeye para harcasınlar diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.