Şimdi Ara

1650 Super Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En uygun sekilde bir sistem toplamak istiyorum. İlerleyen zamanlarda sistemi kolayca yukseltebilscegim bir tarzda bir sistem .
    Kasa olarak 2 kasayi begeniyorum ve ilerleyen zamanlarda kasa degistirmek istemiyorum .Farklı kasa tavsiyelerine de açığım 🙂 Ekran kartıda ilk edepta 1650 süpe düşünüyorum ama ikinci el satımında sıkıntı yasamiyacagim bı kart olursa güzel olur tabi
    -Corsair spec 0-5
    - Corsair spec delta.

BUTÇE--3800 Max bu kadar çıkar aşağı bir rakam olursa yüzüm güler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam şu sistem fiyat olarak güzel görünüyor.hazır sistem benimde aklıma yatıyor bu sistem

www.incehesap.com
    Superior Bronze [webtekno] | ASUS Ph GTX 1650 Super O4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/superior-bronze-webtekno-r5-1600-fiyati-44963/?gclid=CjwKCAiA98TxBRBtEiwAVRLqu7XAuVQlfEdfqXGrTt4PQqAPhFu4UDnK9TKYja29fq5Z_MYLDk5PrRoCWE0QAvD_BwE

• ysnsln kullanıcısına yanıt
    Güzel bir sistemmis . Keşke Asus un tek fanli modeli değilde MSI in çift fanli modeli olsaymis direk alırdım su dakikada

• Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower

şu kasayla sorun olmaz diye düşünüyorumda genede daha iyi bilen arkadaşlara sormak lazım.bende senin gibi araştırıyorum alma arifesindeyim.oynadıgım oyunda pubg mobile oda zaten 60 fps üstünü vermiyor diye biliyorum.fazla parada yatırmak istemiyorum bakalım hayırlısı
  • AMD Ryzen 5 1600 3.20 Ghz
    Gigabyte B450M S2H
    2 X Crucial 8GB Ballistix Gri 3000mhz CL15
    Inno3D GeForce GTX1650 Super Twin x2 OC
    WD 240GB Green Okuma 545MB M.2 SSD
    FSP 500W Meet 85 Güç Kaynağı
    Ranker Orion Tempered Glass RGB

3750 tl, amd işlemci tek kanal ram ile alınmaz. sinerji.gen.tr
  • ysnsln kullanıcısına yanıt
    Bende daha çok Rainbow Six, Apex Legend, LoL oyuncusuyum . Ekstra olarak da Origin acces ve Gamepass PC uyeliklerini alıp onlardaki oyunlarida oynamak istiyorum . Oynamiskende yüksek ayarda olması güzel olur tabi. Zaten bu sistemi topladıktan 2-3 ay sonra eklemeler yapabilirim. Ekran kartı da ikinci elde satımı rahat olur mu beni çok uğraştırır mi acaba :/

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Kasa harici sistem çok güzel. Kasa bana ilerde sıkıntı çıkarır mı acaba pek duyduğum bir marka değilde. Hava akışı falan nasıldır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EXTREME SİSTEM FULL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ado1231

Kasa harici sistem çok güzel. Kasa bana ilerde sıkıntı çıkarır mı acaba pek duyduğum bir marka değilde. Hava akışı falan nasıldır
    ModArt PCyoutube
    2999 TL GTX 1650 Süper Sistem Topluyoruz.
    https://www.youtube.com/watch?v=_Z1jwAB1U4M

burada kasa kullanılmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.