Şimdi Ara

16500 TL A101 Elektrikli Araba Grande-5 yanıyorrrr (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
13.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kazada korurmu bunlar yoksa nakavlt mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata 98 ford ka alınır, klima ve airbagli

• göktuğbey kullanıcısına yanıt
    aletin tipine bak, sen karar ver. korur diyorsan başka bir şey diyemem sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

küçük yerlerde çok popüler bu arabalar ver motorlar. bunlara ehliyet isteniyor mu acaba.
    Aynen üstad. Küçük özellikle sahil kasabalarında motorlar çok kullanılır. Bu da onlara güzel bir alternatif. Çarşıya pazara bununla gidilir, ihtiyaçlar alınır gelinir.
  • hindistan mı burası bu nasıl araç taksi mi olacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Bu fiyata 98 ford ka alınır, klima ve airbagli
    Ve ford ka ile senelerce istediginiz yokustan cikarsiniz, fazla ariza da vermez, uzmez. Elektrikli diye 16.500 liraya triportör almak ayri bir kafa tabi ki, bu kafanin sahiplerine hayirli olsun. 3000 dolara yurtdisinda ikinci el ne araclar var, bizde de elektrikli triportor satiyorlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 12 Kasım 2019; 14:36:24 >
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    a101 bu ilandaki fotograflari kullansa daha cok satar

• o değil de diğer 3 tekerli güzelmiş.. 🤔

https://www.a101.com.tr/oto-bahce-yapi/elektrikli-3-tekerlekli-bisiklet-mavi/

• Hiç böyle bir yorum yapmadım ama dayanamıyorum: buna bu parayı verenin aklına şaşarım.

Elektrikli araba satıyorlar fiyatlara bak.

Renault Zoe var. Ulan dedim ne güzel araba alınır kullanılır. Fiyatına bir baktım. İnanamadım. Fiyatları biraz makul olsa bu iş yaygınlaşır. Ama gelgelelim ortada ciddi bir pil maliyeti var. 100 bin km garanti veriyor mesela, bence az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

istanbuldan antalyaya kaç saatte giderim ?
    aynı saatte ankaradan biride istanbuldan cıkan boluda hangi saatte birleşirler. Tabi yanından tır geçerken ucmassa birde pil bitmesse birde araçdA donup kalmassan. Bunu almak için ya evde matbaan var para basıyor yada sokaktan süpürmen gerekiyor parayı bence gidin 1999 model doğan alın gazlı aslanlar gibi gezin tesisatı kalariferü açın sıcak sıcak
  • Herkes aklınca espiri yapmış ama ben söyliyim genellikle bu araçları engeli olupta çalışan kişiler kullanıyor. Bir fizyoterapist olarak çok hastamda bu motorlardan gördüm. Onlar için çok büyük veli nimet bu araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 24 Kasım 2019; 23:18:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    16 bin 5 yüze satılan 3 teker motor velinimet öyle mi? hangi ünivertsiteyi bitirmiştiniz?

• Hasta mısın arkadaşım ben fiyatına mı dedim. Şekli ile dalga geçenlere dedim. Sen ilk önce bi okuduğu anla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    hasta değilim, sağol sorduğun için. şekliyle dalga geçenler, eşşek gibi çalışıp kazanılan parayla 16.500 lira bayılıp bu dandikliği almakla dalga geçiyor, anlayamadın mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.