maalesef bu işler bütçeyle doğru orantılı oluyor..
1950 pro bıle kaldırmaz 3 5ay sonra şahsi fikrim.
1680*1050 ye bi x1950 patlar.oda 450 dolar civarı.en iyisi sen para biriktir.gidip orta seviye alırsan bu çözünürlükte ancak mario oynarsın
benim ekran kartım 512 mb x1600 pro, ben 22inç w.screen monitor almayı düşünüyodum.sizce nasıl performans alabilirim.çok iyi performans beklememekle birlikte çokta kötü olmaz değil mi ? güncel oyunları orta seviyede oynaya bilir miyim ? teşekkürler...
söyle bsıey solıyım sana kardes.ben 20' benq kullanıyorum ve cözunurluk 1680x1050 ve ekran kartı olarakta leadtek 7600gt tdh extreme kullanıyorum ve her oyun kalıtesıde super.ben bı oyun sever olarak ve hayatımın % 35i oyun oynayarak gectıgını dusunrusen eger anlarsın benı.ben oyunlarda cok ıı performans alıyorum.1680x1050ye 7600gt bıle rahatlıkla karsılık verır.ama bı akrt var sapphire x1950pro.cok ıı bır kart.ve ucuzda 300ytl bıldıgım kadarıyla.o kartı al derım.cok ıı preformansı var.
1680x1050 deyince gözünüz korkmasın. istediğiniz çözünürlükte oyunları açabilirsiniz.
arkadaşım 1600*1200 den bahsediyoruz.nası oynıcaksın 6 ay sonra guzel grafıklı bı oyunu.deneyın bakalım bı coh bı rainbow six las vegas
quote:
Orjinalden alıntı: cengiz_1983
söyle bsıey solıyım sana kardes.ben 20' benq kullanıyorum ve cözunurluk 1680x1050 ve ekran kartı olarakta leadtek 7600gt tdh extreme kullanıyorum ve her oyun kalıtesıde super.ben bı oyun sever olarak ve hayatımın % 35i oyun oynayarak gectıgını dusunrusen eger anlarsın benı.ben oyunlarda cok ıı performans alıyorum.1680x1050ye 7600gt bıle rahatlıkla karsılık verır.ama bı akrt var sapphire x1950pro.cok ıı bır kart.ve ucuzda 300ytl bıldıgım kadarıyla.o kartı al derım.cok ıı preformansı var.
iyi dersin kardeşim de ben bu lanet olası ekran kartını daha yeni aldım taksit ödüyorum aralık ayının sonunda agp uyumlu en iyi kart buydu daha sonra birsürü agp uyumlu kart çıktı.Az parada vermedim (165+kdv) merete. Neyse bakalım sağlık olsun ben yinede alabilirsem monitorü alıcam.1-2sene sonra sistem değiştirirsem nasılsa monitörü kullanmaya devam edicem...
lcd optimal çözünürlük 1680x1050 olsun ama oyunu 800x600 aç yine de pek göze çarpan bi bozukluk olmuyor. ben farketmiyorum en azından..
Bir başka seçenek de 1:1 pixel mapping ile görüntüyü küçülterek oynamak. O zaman görüntü kalitesi bozulmaz ama kenarlarda siyah boşluklar kalır. Bence düşük performansla oynamaktan ya da görüntünün düşük çözünürlükte ekranı kaplamak için sünmesinden daha iyi birşey. Tabii bunun için monitörün ya da ekran kartı sürücülerinin 1:1 pixel mappingi desteklemesi gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme