Şimdi Ara

16gb/500gb/1650/10110f Hazır sistem 5300TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

fiyatlar karaborsa kim ne tutturursa ,toplu sistemlerde satıyorlar bu şekilde amaç ürün eritmek toplu para kazanmak vs.

• Fiyat olarak çok çok iyi 1650 süper düşünüyordum ama 1300 tl fiyat farkına değmez 3 sene sonra güncellerim Gpu yu . Stok geldi sipariş ettim az önce . Btc böyle yükselirse fiyatlar gene tavan yapacak bekleme gereği kalmadı

• fiyatı 3700 görünüyor ama sepete atılmıyor

• Bilgisayar geldi. Ekran kartı hariç montaj yapılmış ve windows kurulmuş. Kutularla beraber geldi.

Biostan xmp açsamda ramleri 3200mhz hızında çalıştıramadım. Max 2666 oluyor. Belki bios update felan gerekiyordur. Onun haricinde bir sorun yok, yeterli düzeyde kablolarıda toparlamışlar.

• incubus İ kullanıcısına yanıt

İ3 10100f maks 2666 mhzde çalışıyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: bursali46

İ3 10100f maks 2666 mhzde çalışıyor hocam.

O zaman problem yok. sistemin anasını ağlatacak şekilde stress testi yaptım, işlemci max 78, ekran kartıda 65 civarında.

Bu haliyle iyidir. Alanlara hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

Bilgisayar geldi. Ekran kartı hariç montaj yapılmış ve windows kurulmuş. Kutularla beraber geldi.

Biostan xmp açsamda ramleri 3200mhz hızında çalıştıramadım. Max 2666 oluyor. Belki bios update felan gerekiyordur. Onun haricinde bir sorun yok, yeterli düzeyde kablolarıda toparlamışlar.

hayırlı olsun güle güle kullanın.

yine stoklara girmiş ama bende hala kararsızım. aslında çok iyi özellikler iyi fiyat ama bütçem kısıtlı olduğu için ve hiç oyun oynamayacağım için tereddütteyim. en çok kullanım alanım bol sekme açma 4k video izleme bir de movavi de video birleştime kesme biçme olacak. acaba bu işler için fazla mı gelir. bende i7 ilk nesillerden işlemci 8 gb ram ve eski bi ekran kartı var. 500 lük ssd takarak biraz hızlandım. ama işlemci yine çok bağırıyor ısınıyor ve çok işlem yaptığım zaman bazen ısınmadan dolayı kapanıyor bile pc. sizce bu durumda bu sistemi mi almak mantıklı yoksa 3000 liraya amd2200 apu 8gb ram li bir sistem yada smd 1200 ve düşük ekran kartlı yine 8gb ram li bi sistem de yeterli gelir mi

teşekkürler

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

oyun oynamayacaksanız 3000-3500 civarına güçlü bir sistem toplarsınız gerek yok fazladan 2000 vermeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oyun oynamayacaksanız 3000-3500 civarına güçlü bir sistem toplarsınız gerek yok fazladan 2000 vermeye

teşekkürler.

gençken oynardım aslında hatta oynayamazdım pentium larla 32 mb ( dikkat mb )   ramlerle. ama şimdi hevesim kaçtı. zaten fps oyunlarında izlesem de oynasam da bi süre sonra midem bulanıyor fena oluyorum. öyle bir rahatsızlık da varmış zaten  

• quote:

oyun oynamayacağım ama full hd hatta 2k videolarda kasmayacak bir sistem istiyorum yardımcı olabilir misiniz? baya uzak kaldığım için artık donanım dizme işinden koptum

ofiste mümkün mertebe sessiz çalışabilen bir kasa (fanlar) 7nm hızlı bir işlemci ryzen 5 tatmin eder diye düşünüyorum. tavsiyeniz var mıdır?

• arkadaşlar nerdeyse aynı sistemin markalar farklı ve ram 2 x 8 değil 16 gb şeklinde olanı 5000 lira itoya da ne dersiniz mantıklı. ram i 78 lira ekleyerek 2 x 8 yapabiliriz

https://www.itopya.com/pqueen-diamond-intel-core-i3-10100f-gigabyte-geforce-gtx-1650-d6-oc-4gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 24 Eylül 2021; 15:35:17 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

valla hocam bi inceledimde tek fanlı 1650 ,anakart en kötüsü en ucuzu.Powerboost adında hayır yok kasa neyse hadide bunun psu güvenip sistem teslim edilmez.

acele yoksa parca parca alın cok iyi fiyatlar oluyor ,alın senelerce kullanın iyi donanımı bunlar çalışsın yeter mantığıyla toplanmış ürünler.Oyuna yazılıma cok gelecek ürünler değil kanımca.

11.11 yaklasıyor kartları kuponları hazırlayın iyi fırsatlar olacaktır.Bir tek ekran kartı karaborsa onun dışındaki parcalar çok oynamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

valla hocam bi inceledimde tek fanlı 1650 ,anakart en kötüsü en ucuzu.Powerboost adında hayır yok kasa neyse hadide bunun psu güvenip sistem teslim edilmez.

acele yoksa parca parca alın cok iyi fiyatlar oluyor ,alın senelerce kullanın iyi donanımı bunlar çalışsın yeter mantığıyla toplanmış ürünler.Oyuna yazılıma cok gelecek ürünler değil kanımca.

11.11 yaklasıyor kartları kuponları hazırlayın iyi fırsatlar olacaktır.Bir tek ekran kartı karaborsa onun dışındaki parcalar çok oynamıyor.

dediğniiz gibi beklenebilir biraz daha 11.11 için. bu arada yankul yazmışım işlemci aynıymış . ben yanlış görmüşüm.

dediğiniz fan vb psu vb ayrıntılardan çok anlamadığım için kaçırmış olabilirim önemini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 24 Eylül 2021; 15:39:26 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.