Şimdi Ara

16GB DDR4 sisteme ram ilavesi?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 4,5 yıldır oyun, Multi Media günlük işler için kullandığım donanım şu şekilde
    Ryzen 5600
    Asrock b450m pro4
    2x8 GB XPG 3200mz ddr4
    500 GB Kingston kc1000 SSD
    AMD 6700xt
    600w PSU

Aslında PC beni güncelle diyor ama malum ekonomik koşullar müsade etmiyor, mecburen ufak bi upgrade yapmak istiyorum.
    Problem; dosya kopyalama da, bazı oyun açılışlarında ve özellikle Multi screen oyun (bluestacks) lar kasmaya başladı. CPU kullanımı %70 iken ram kullanımı %85 üzerine çıkabiliyor.
    Mevcut da 2x 8gb ddr 3200hz ram var 2 slot boşta.
    2x16 mı yoksa 2x8 mi tercih etmeliyim ve önereceğiniz uygun fiyatlı ram hangisi olur teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 4x8 gb kullanmayın, illaki yapacaksanız 2 adet 16 gb alın, elinizdekini satın.

• ryzen 5000'de 4 ram sıkıntıdır ben denedim verim alamadım. 4400 ramleri 3200 cl12 mhz kullanmak zorunda kaldım.16GB DDR4 sisteme ram ilavesi?!  aynı ramleri intel 11. seriye taktım sıkıntı yok. 2x16 daha sağlıklı bunu tavsiye ederim. piyasa fiyatı bu zaten daha ucuzunu arama satıcısı zaten böyle olmaz.

16GB DDR4 sisteme ram ilavesi?!
    16GB DDR4 sisteme ram ilavesi?!amazon
    KINGSTON 32GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM (Kit of 2) Beast Black Turkey
    https://www.amazon.com.tr/KINGSTON-3200MT-Beast-Black-Turkey/dp/B0D3S2S3QV
  • Yanıtlar için teşekkürler, 2x16 alıp takayım, elimdeki 8 lere umarım müşteri bulurum 😂

• 16GB DDR4 sisteme ram ilavesi?!

Bu ram nasıl, biraz daha uygun fiyatlı ama çok fark var mıdır Kingston ile ?

• Gskill de iyi ramdir, Kingston'un pazaryeri satıcılarda sahtesi olabiliyor. En garantisi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juveline J kullanıcısına yanıt

hayır fark yok indirimde diye ucuz.

• teşekkürler, gskill için sipariş geçtim şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.