Şimdi Ara

16Gb Ram Öneri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *Furious*

Oyun PC'si için 16GB Bellek çok gereksiz, 8 GB 1600 Mhz fazlasıyla yeterli.

91 TL'ye bu Bellekleri alın.

G.SKILL Ares Blue (F3-1600C9D-8GAB) 8GB Dual (2x4GB) DDR3-1600Mhz CL9
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94854

kesinlikle haklı *Furious* bende 6 gb almıştım zamanında 2 gb ram arızalanınca garantiden değiştirdiler garanti değişimini beklemedim ve pc boş durmasın dedim 8 gb daha ekledim toplamda 12 gb ram var şimdi pc de ama 6 gb ram ile bile hiç bir sıkıntı çıkartmadı bana 16 gb çok gereksiz ordan kalacak parayı ekran kartına yatırın bence

• Bunlara da bakacam birazdan alcağım yerde hangisi varsa artık tek bir yerden bütün parçaları dizersem daha kolay olacak. 8Gb olcağı kesin zaten, yorumları okuyunca 16Gb almaktan vazgeçtim gösteriş gibi oluyor.
  • Arkadaşalr bende 16 gb ram alıcaktım.Bu konudaki yorumlardan sonra bende 8 gb ram almaya karar verdim ama kafamı kurcalayan bir soru var

corsair mi gskill mi alıyım hangi marka daha köklü ve kalitelidir? ve 8 gb ram alıcam en iyi 8gb ram hangisi 1600 mhz veya 1866 ram almayı düşünüyorum o.c de yapıcam en iyi model 8 gb li ram hangisi hiçbir bilgim yok ilkes pc topluyorum bu konu altında banada yardım ederseniz sevinirim boşuna konu açıp kirlilik yapmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YigitColak

quote:

Orijinalden alıntı: onrcnylmz

bağıra bağıra söylüyorum bf3 ü 2 gb ddr2 ramle kasmadan ultrada oynuyorum.16 gb ram alman çok aşırı al 8 gb rahatına bak artan parayla diğer parçaların daha iyisini alırsın

http://www.youtube.com/watch?v=DLMG3wDXvmA

oynarsın ama çözünürlüğe bak birde istersen ben oynayamazsin diye hiç birşey demedim ;)

1080p ultrada oynuyorum benim amacım 16 gb ın gereksiz olduğunu söylemek (tabiki ekleme yapacağım ama dediğim gibi sürekli yenilenen bir düzende bir yere çok fazla yatırım yapmak gereksiz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bağıra bağıra söylüyorum bf3 ü 2 gb ddr2 ramle kasmadan ultrada oynuyorum.16 gb ram alman çok aşırı al 8 gb rahatına bak artan parayla diğer parçaların daha iyisini alırsın

oynarsın ama çözünürlüğe bak birde istersen ben oynayamazsin diye hiç birşey demedim ;)

1080p ultrada oynuyorum benim amacım 16 gb ın gereksiz olduğunu söylemek (tabiki ekleme yapacağım ama dediğim gibi sürekli yenilenen bir düzende bir yere çok fazla yatırım yapmak gereksiz)

kardeşim bu arada bunları yazan ben değildim kuzenimdi ters birşey dedi ise kusuruma bakma baya yorum yazmış hepsini okuyamadim :)) 2gb oynarsın bf3 ama multi rahatsiz olur büyük ihtimal çünkü origin,battlelogve bf3 baya ram kullaniyor ama gerçi ne kadar kullanabilir ki :D

• Akadaşlar hesabim kuzenimdeydi eğer yalniş birşey dedi ise kusura bakayın çok özür dilerim hepinizden..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim bu arada bunları yazan ben değildim kuzenimdi ters birşey dedi ise kusuruma bakma baya yorum yazmış hepsini okuyamadim :)) 2gb oynarsın bf3 ama multi rahatsiz olur büyük ihtimal çünkü origin,battlelogve bf3 baya ram kullaniyor ama gerçi ne kadar kullanabilir ki :D

önemi yok haklısın multide kasar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Arkadaşalr bende 16 gb ram alıcaktım.Bu konudaki yorumlardan sonra bende 8 gb ram almaya karar verdim ama kafamı kurcalayan bir soru var

corsair mi gskill mi alıyım hangi marka daha köklü ve kalitelidir? ve 8 gb ram alıcam en iyi 8gb ram hangisi 1600 mhz veya 1866 ram almayı düşünüyorum o.c de yapıcam en iyi model 8 gb li ram hangisi hiçbir bilgim yok ilkes pc topluyorum bu konu altında banada yardım ederseniz sevinirim boşuna konu açıp kirlilik yapmak istemiyorum.

yukarıda *Furious* gereken ceveabı vermiş G skill alabilirsiniz Corsair de alınabilir tabiki tercih sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

quote:

Arkadaşalr bende 16 gb ram alıcaktım.Bu konudaki yorumlardan sonra bende 8 gb ram almaya karar verdim ama kafamı kurcalayan bir soru var

yukarıda *Furious* gereken ceveabı vermiş G skill alabilirsiniz Corsair de alınabilir tabiki tercih sizin

Tesekkur ederim bende iki marka arasindayim ama hangi modeller en iyisi yani iki markaninda en iyi modeli hangisi oluyor yardim ederseniz cok sevinirim

• quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim bende iki marka arasindayim ama hangi modeller en iyisi yani iki markaninda en iyi modeli hangisi oluyor yardim ederseniz cok sevinirim

benim kulandığım şu anki ramler g skill hocam gayete memnunum *Furious* da ayni markayı kulanyıor benim kulandıklarım bunlar yanında 2x2 kingston ile ibrlikte kulanıyorum hiç bir sıkıntı yokhttp://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-10666cl7d-8gbxh-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1333mhz-cl7-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=54888 bundan önce A-Data marka vardı bende 2 gb si arızalandı garantiden hepsini istediler yerine kingston verdiler

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim kulandığım şu anki ramler g skill hocam gayete memnunum *Furious* da ayni markayı kulanyıor benim kulandıklarım bunlar yanında 2x2 kingston ile ibrlikte kulanıyorum hiç bir sıkıntı yokhttp://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-10666cl7d-8gbxh-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1333mhz-cl7-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=54888 bundan önce A-Data marka vardı bende 2 gb si arızalandı garantiden hepsini istediler yerine kingston verdiler

Teşekkür ederim inceliycem

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Oyun PC'si için 16GB Bellek çok gereksiz, 8 GB 1600 Mhz fazlasıyla yeterli.

91 TL'ye bu Bellekleri alın.

G.SKILL Ares Blue (F3-1600C9D-8GAB) 8GB Dual (2x4GB) DDR3-1600Mhz CL9
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94854

16gb hiçde gereksiz değil, battlefield 3 gibi oyunlar fazla ram istiyor, 6gb ram kullaniyor nerdeyse oyun ve far cry 3, medal of honor yaklaşiyor bu tarz oyunlar gpu ne kadar önemli ise cpu ve ram de okadar önemli denilebilir. 8gb yeterli mi yeterli olur tabi ama yakin zamanda hayır yeni konsollar çıksın ozaman 4gb neyse 8gb öyle olucak diyebiliriz (2013 sonu)

Birader hangİ oyun 6 gb kullaniyorda boyle diyorsun sana actigin konuda cevap vermisler sen orta tamam diyorsun burda @0din arkadasimizin kafasini karistiriyorsun. Ayrica 2013te yeni konsollarin gelecegi kesin degil gelseler bile cok ram kullancaklarini sanmiyorum ps3 ve xboxa isteseler 2-4 gb ramde koyabilirlerdi ama koyulmadi yeni konsollarda ucuk ramlerde olmaya bilir. Oyun dunyasi konsollara gore sekilleniyor ama pc versiyonundada gerekli optimizasyonlar yapilacaktir pc ve konsola oyun gelistirmek cok farkli seyler
    8 gb oyun icin yeterli simdi 16 gb alirsiniz sonra daha 16 gbin tamamini kullancak uygulama oyun gelmeden yeni ram almak zorunda kalirsiniz ddr4ler tanitildi bile 3-4 yil icinde dd3 eski bir teknoloji olucak

Edit:imla

hop..

3 ekimde yazmışın ama şimdi cevaplıyım ..

battlefield 3 son ayarlarda 1920x1080p de singleplayerda 5,2 5,3gb ram kullanıyor..

• etraf bilgisiz insanlarla dolu adam diyorki 8 gb ram bile gereksiz. siz nerde yşaıyorsunuz merak ediyorum. 8 gb bellek ile 16 gb bellek arasında irice bir fark var. diyeceksinizki o kadarını bile kullanmıyor yanlış ! windows 7 ne kadar ram takarsanız ramin bir kısmını harddisk gibi kullanarak performansı önemli ölçüde arttırıyor. işte windows 7 nin daha fazla bellek yiyor gibi gözükmesinin nedeni bu. 1 gb bellek taktığınızda windows 256 mb bellek yiyior 8 gb taktığınızda 1,30 gb bellek yiyor.belleğin bir kısmını performansa ayırıyor. yani 8 ile 16 arasında tabiyki fark var. bende 4 gb bellek kullanıyordum gereksiz takılmalar vardı. 8 gb takınca hiç bir takılma kalmadı.
  • İster 8 ister 16 alın ama aldığınız ürün aynı olsun farklı ramler takmayın frekans değişikliğinden performans alınmıyor zamanında dilim yanmıştı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.