Şimdi Ara

17.02.2013 DH BULUŞMA FOTOGRAF VE VİDEOLAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
5
Favori
8.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @muharrem.05 Fotoğraflar ve video süper eline sağlık ayrıca teşekkür ederim çok merak ediyordum. Arabadaki muhabbet süper izlerken hiç sıkılmadım
  • Erken ayrılmak zorundaydım, keyifli ortam için teşekkürler herkese.

Arabamın fotosu yok ama yollarda sık sık görülen standart bir şey zaten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61
    gelemedim gayrı ayrı düştük elimde var biberon

orjinaline hastayım ama kahrolsun çakma zenon

şirvan hocam göremedim neredeydi senin leon

en yakışlıklı artiiizz tabiki alen delon

resimler muhabbet mekan süper anlaşılan

önemli olan dostluklar vw seatı renosu yalan

haberiniz varmı yaşıyormu bedrettin dalan

bundan sonrasında yaşananlar hatıra kalan

birdahaki buluşmaya inanın plan yapıyorum

tarih verin yeter ajandama yazıyorum

şiirler bu forumda yazdığım siz anlayın yorum

amanın ufaklık uyandı ben kaçıyorum

yüreğinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Arkadaşlar fotoğraflar için teşekkürler. Acaba panaromiklerin büyük boyları var mıdır?

Şirvan abi seninle de pek muhabbet kuramadık sanırım ama Neyzen ile seni elinizde sazlarla karşı karşıya getirmek için de buluşabiliriz.

Gelgelelim mangallı yeme içmeli işemeli şeyapmalı buluşmalardan uzak duruyorum şahsım adına. 45 kişiyi memnun etmek çok güç oluyor.

Birdahakine daha fazla muhabbet ederiz. 45 kişi gelmez sanırım en fazla 30 olur. Senin arac neydi bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Arkadaşlar fotoğraflar için teşekkürler. Acaba panaromiklerin büyük boyları var mıdır?

Şirvan abi seninle de pek muhabbet kuramadık sanırım ama Neyzen ile seni elinizde sazlarla karşı karşıya getirmek için de buluşabiliriz.

Gelgelelim mangallı yeme içmeli işemeli şeyapmalı buluşmalardan uzak duruyorum şahsım adına. 45 kişiyi memnun etmek çok güç oluyor.

Birdahakine daha fazla muhabbet ederiz. 45 kişi gelmez sanırım en fazla 30 olur. Senin arac neydi bu arada?

Cruze benim araç.

Eyüp, baktım kardeşim iphone5 akar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Umutsirvan hangisi idi ?

Yakışıklı olan
  • Candan ne etmişin lan güzelim civic'e.. gözüme çok pis, veya darmaduman gözüktü... açtığın konuyu hatırlıyorum çil çildi civic... farların kirliliğinden mi öyle geldi bana acaba

bilen bir arkadaşta fotoğraftakilerin baştan sona nicklerini koyarsa güzel olur ..
  • Kırmızı puntolu apaci benim :) bu arada ortamda bayagi bir gecerim gecemezsin muhabbeti olmus yunus hep kanina giriyorsun insanların

• quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Kırmızı puntolu apaci benim :) bu arada ortamda bayagi bir gecerim gecemezsin muhabbeti olmus yunus hep kanina giriyorsun insanların

Hakkını yemeyelim, araba park halindeyken çok efendisin kardeşim ama direksiyona geçince bir apaçilik başlıyor

• 2. Fotograf

Düşünüyorum öyleyse yokum

• Hepiniz sekilsiniz ya hani

• Güzel bir buluşma olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 18 Şubat 2013; 8:20:55 >
  • Sadabat

:))

_________
    Opel insignia tek geçerim..

Bende gelmek isterdim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Fotoğraflardan anlaşılıyor ki çok güzel vakit geçirmişsiniz özendim
    Şaka bir yana böyle buluşmalar düzenlenmesi yeni arkadaşlıklar dostluklar kazanmak çok çok güzel

Bu arada arabada çalan radyo muydu mp3 cd si mi? Müzikler güzeldi. Diamonds remix sanırım olan versiyon sanırım :)

+1 kıskandııık.
  • Güzel bir buluşma oldu herkesin ayağına sağlık havaların soğukluğu ile buluşmalar azalmıştı yaz itibari ile buluşma sayısı arttırmak lazım bu arada favori yerim göktürk
    Fotolar içinde ayrıca teşekkürler.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Panaromik fotoğrafları açtıktan sonra üzerine tıklayıp zoom yaptın mı başganım ?

• quote:

Arkadaşa katılıyorum 45 tane adamı yemek konusunda kaşı beyazda bile olsak memnun etmek çok zor.....

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Asil bomba donerken vardi

Ulan o latitude ne arabaymis mubarek asfaltin ustunden gidiyordu

1 metre ama

Beyaz balina tem'e vurdu sandim

Abi aracin yol tutusu cok kotuymus yav :P

Ben sana ta o zaman dedim , yol tutuşu çok zayıf diye :D

Bu arada gördüğüm kadarı ile asfalt'da ltt rüzgarı esmiş , beni niye yakalayamadın la o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Muharrem bende de bir iki tane fotoğraf var. Onları da ekleyeyim.
    Buradaki fotoğraflar orjinal boy mu yoksa küçülttün mü? Fotoğraflardan bir tanesini özellikle beğendim. Orjinali daha büyükse istiyorum.

17 ile 19" monitör çözünürlüğünde yükledim abi yeterli gelecektir
  • quote:

Yine mi gol olmadı başgan , yine mi memnun edemedin ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.