Şimdi Ara

17.3' ekranlı, 2000 TL civarında, oyun için laptop önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, E' nickli arkadaşın önerdiği "Lenovo G780" modeli üst'te de belirttiğim tam aradığım gibi. Piyasada araştırıp, bulursam alacağım.

Sizden ricam, altta link'ini de vereceğim Lenovo'nun bu modeli ile ilgili görüşlerinizi bildirir misiniz? veya bu modelle ilgili fikriniz yoksa genel olarak Lenovo laptop'ları ile ilgili görüşleriniz nelerdir?

Bu marka ile ilgili hiç bilgi sahibi değilim. Mesela materyalleri nasıl? Casper gibi plastik-vâri kasası mı var? Ve bu yüzden çabuk ısınan bir ürün mü? Yoksa sağlam kaliteli bir yüzeyi mi var? Lenovo'nun piyasada ki kalite yeri nedir (mesela MSI'dan iyi, DELL'den kötü gibi karşılaştırmalar)?

Yani sonuç olarak LENOVO laptop'ların kalitesi ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.

Bu arada ilgili ürünün linki:
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g780a-59-347110-notebook-urun8711.html

Zaman ayırıp vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

yani bir saat oyun oynamak için 650m ekran kartı bence fazla olur ki ekran kartı böyle güçlü ve ekranı 17" olan modeller cidden fazla böyle birsey için

Tabi gene isterseniz E' nin ikinci önerdiği Dell olabilir 630m ekran kartı var onda ve fiyat açısından en uygunu o .

http://www.hepsisony.com/?urun-4114-Sony-VPC-EJ3Q1E-B---Intel%AE-i5-2450M-islemci-17-3---Canta-Hediyeli-.html böyle bi sony var ama ekran kartları sony de düşük oluyor . full HD oluyor sony'ler tek artısı bu

Gene tavsiyem eger yakında bi bilgisayar magazasi varsa ekran için bakın 15.6" ve 17.3 " modelleri karsilastirin ekran boyutu olarak yetmezse dell fiyat olarak uygun olacaktır galiba

Teşekkür ederim wampir_s yardımların için.
    Aslında para sorun değil ama işyerine alacağımdan 2000 2500 üssü oyun için olduğu çok belli olur diye istemiyorum.
    Yani 1 saat genelledim günü gelir hiç oynayamam, günü gelir 2 3 saat boşluğum olur.
    Baba yurtdışına çıktığında işim az oluyor, ondan oyun oynayabileceğim bi laptop olması için çabalıyorum.
    Şu an annem 17.3 ben 15.3 veya 15.6 eski bi laptop kullanıyorum desktop haricinde.
    Ondan aradaki farka bakınca kesinlikle 17.3 olmalı diyorum.
    Dell önerilen laptop çok güzel duruyor ekran kartı da idare eder diye düşünüyorum.
    En azından dota2 çalıştırsın şimdilik yeterli
    Senin attığın asus da güzel de laptopta acer markasına pek güvenemiyorum (servis desteği vs)
    Yoksa kartı da iyi.
    Sen olsan hangisni alırdın? (bütçe sorun etmiyorsan)
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp250 -- 13 Aralık 2012; 12:11:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sp250

quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

yani bir saat oyun oynamak için 650m ekran kartı bence fazla olur ki ekran kartı böyle güçlü ve ekranı 17" olan modeller cidden fazla böyle birsey için

Tabi gene isterseniz E' nin ikinci önerdiği Dell olabilir 630m ekran kartı var onda ve fiyat açısından en uygunu o .

http://www.hepsisony.com/?urun-4114-Sony-VPC-EJ3Q1E-B---Intel%AE-i5-2450M-islemci-17-3---Canta-Hediyeli-.html böyle bi sony var ama ekran kartları sony de düşük oluyor . full HD oluyor sony'ler tek artısı bu

Gene tavsiyem eger yakında bi bilgisayar magazasi varsa ekran için bakın 15.6" ve 17.3 " modelleri karsilastirin ekran boyutu olarak yetmezse dell fiyat olarak uygun olacaktır galiba

Teşekkür ederim wampir_s yardımların için.
    Aslında para sorun değil ama işyerine alacağımdan 2000 2500 üssü oyun için olduğu çok belli olur diye istemiyorum.
    Yani 1 saat genelledim günü gelir hiç oynayamam, günü gelir 2 3 saat boşluğum olur.
    Baba yurtdışına çıktığında işim az oluyor, ondan oyun oynayabileceğim bi laptop olması için çabalıyorum.
    Şu an annem 17.3 ben 15.3 veya 15.6 eski bi laptop kullanıyorum desktop haricinde.
    Ondan aradaki farka bakınca kesinlikle 17.3 olmalı diyorum.
    Dell önerilen laptop çok güzel duruyor ekran kartı da idare eder diye düşünüyorum.
    En azından dota2 çalıştırsın şimdilik yeterli
    Senin attığın asus da güzel de laptopta acer markasına pek güvenemiyorum (servis desteği vs)
    Yoksa kartı da iyi.
    Sen olsan hangisni alırdın? (bütçe sorun etmiyorsan)
    teşekkürler

ya aslında bi ara bende çok daldım bu ekran büyüklüğüne

g780 ile acer M3 arasında gidip geldim ama 640m var diye Acer M3 aldım tabi ürünü Vatan yanlış sattığı için geri verdim ( diğer tercih sebeplerimde hafiflik ve 8 saat olan batarya süresi vardı )

Bu piyasada Acer / dell / casper gibi F/P veren 3 markadan en iyisi Acer bence tabi Dell içinde araştırmak gerek biraz daha

Büyük ekrandan vazgeçme sebebim artık ben evde masaüstünde laptop kullanmak istemiyorum bende 16" var tamam film ve oyun için iyi ama laptoptan çok masaüstü gibi kullandığım için 17.3" sevdasından vazgeçtim

Valla param olsa bütçe sorunu olmasa burada laptop'tan benden çok daha iyi anlayanların kızacağı Sony veya Apple tercih ederdim bu huyumu sevmiyorum ama marka ürünleri tercih etmek hoşuma gidiyor

not : bütçe sorunu olduğu için Acer 640m ekran kartlı i7 işlemcili modeli şu an düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampir_s -- 13 Aralık 2012; 12:21:09 >

• valla bakıyorum bilgisayarlara dış tasarımı güzel olunca donanımları leş oluyor.
    Lenovoda öyle mesela gtx660M kartı var kasası berbat.
    Güzel bir dell buldum onunda ekran kartı milattan önce..
    Yurtdışına çıktılar bizimkiler belki ordan aldırırım,
    ama olmazsa acer alcam sanırım.
  • quote:

siathorize

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=62940#allImages

Lenovo g780, indirimle 1320 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 14 Aralık 2012; 14:27:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

quote:

siathorize

geniş ekranlı dizüstü arayan arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayın , yenil nesil i5 işlemcili , 17.3" ekran , bilgisayarı şuanda kullanıyorum çok memnunum , tek şikayetim kasası parmak izini gösteriyor , birde haliyle ağır olması.. Başka bir kusur göremiyorum , daha önce filmleri tv'ye bağlanıp izlerdim şimdi bu ekranda buna ihtiyaç duymuyorum .. alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.. Şiddetle tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: E'

quote:

siathorize

Hocam hafta sonu aldım.. Yardım ve yorumların için çok teşekkürler.. İnanılmaz bir F/P olayı oldu gerçekten..
  • Hayırlı olsun.
    Ben alamadım hala. Kuzenim almış geçen haftasonu getirmiş bi 15.6" dell, güzelce oyunda oynanıyor film de izleniyor.
    17.3" de annemde var bakıyorum o da güzel ama karar veremiyorum.
    Zaten piyasada düzgün ekran kartlı bi 17.3" yok msi ge70 dışında.
    15.6"de de Asus n56 çok şık tasarımı var, ama 100 tl verip 17.3" alasım var.
    Bide işyerine alcağımdan çok cancanlı oyun laptopu oldugu anlasılmasın ıstıyorum.
    İkilemde kaldım :/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.