Kesinlikle Philips derim. 107T6 veya 107S6 işini görür. Samsunglarda güzel ama Philips'in yeni modellerinde eklediği bir özellik Philips'i daha avantajlı yapıyor. Digital Deflection CPU özelliği var Philips'in yeni modellerinde, çoğu kişi bu özelliği bilmiyor satıcıların dahi haberi yok ben hariç :). Bu Digital Deflection CPU'nun görevi monitördeki görüntünün sürekli stabilitesini saglıyor. Sapma yok, kayma yok İster 60Hz'de çalış ister 85Hz'de ekrandaki görüntü hep aynı yerinde kalıyor. Samsunglarda böyle bir özellik yok malesef. Mesela Samsung 793df yi 60 Hz de çalıştırdığında ekran kendinden geçiyor, adeta zıplıyor. Philips'in yukarıda yazdığım iki monitöründede böyle bir sorunla karşılaşmadım.
philips diyorum bende bende samsung un 793 df var flat ve tip olarak moitör iii ama tazelenmeoranı kötü titreşimler belli oluyor
samsung df oldukça kaliteli
Fiyatta belirtseydin iyi olurdu. Kaça kadar çıkabilirsin kaç para verebilirsin falan gibi. Benc philips pler çok yüksek tazeleme oranıyla mükemmeller. Ondan sonra samsunglar gelir bence. Lg lerin trafolarından cazır cuzur ses gelir ona göre
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Fiyatta belirtseydin iyi olurdu. Kaça kadar çıkabilirsin kaç para verebilirsin falan gibi. Benc philips pler çok yüksek tazeleme oranıyla mükemmeller. Ondan sonra samsunglar gelir bence. Lg lerin trafolarından cazır cuzur ses gelir ona göre
firefox ne güzell
quote:
Orjinalden alıntı: HYDRA
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
firefox ne güzell
Duymayan kalmasın diye imzama koydum. Microsoft bağımlılığımızı biraz olsun bırakalım.
samsung df al derim
Philips 107p5 den şaşma!...
Kullanıyorumda tavsiye ediyorum...kulakdan dolma bilgilerle değil...Ama param olsa gider anında SONY alırım!!!
LG Flatron f700b yada p !!!
sırSIYLA sAmsung philips LG
+1
quote:
Orjinalden alıntı: burakpala
LG Flatron f700b yada p !!!
Veya Samsung derim. Philips ise tavsiye etmem kendi adıma. Philipslerin çoğunda geometri problemi var.
Philips al mutlaka, Ben Philips 107 T5 Flat kullanıyorum çok memnunum
lg diyecem ama benden başka kimse dememiş
quote:
Orjinalden alıntı: erdierdi
Philips 107 T6. Görüntü kalitesi çok iyi.
buda iyi;) Philips 107 S6
LG çok güzel dostum LG den şaşma
abi herif monitörü aldıda lcd ye geçmeye karar verdi siz hala nerede kalmışsınız hortlatmayın şöyle konuları ya
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
abi herif monitörü aldıda lcd ye geçmeye karar verdi siz hala nerede kalmışsınız hortlatmayın şöyle konuları ya
ARKADAŞIM BİZİM SUÇUMUZ NE? MADEM ALDI SORUNU HALLOLDU İNSAN GİRER SAĞOLUN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN, ALDIM FALAN DER!!! DİMİ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme